Hoşbulduk canım :)hoşgeldin cnm aramıza
Selam canlarım...zorlu5.5 6 aydan sonra bugun kavuştuk..Allahım herkese nasip etsin.. Aslında heyecanım yoktu ama onu gördüğüm an .. Sarıldık..sarıldık..sarıldıkk kokusunu duyduğum an tutamadm ağladm ama nasıl bir ağlama...etrafı görmüorum dünya umrumda değil sarılırken.. Sonra sanki hiç ama hiç gitmemiş gbi hissettm.birbirimizi izledk öptk sarıldık 5 dkda bir kulağıma seni çk seviyorum diye fısıldadı..ilk geldiği gün kavga etmiştik.içimix buruk gelmştk bugün ama herşey unutuldu..inanın çektiğiniz her şeye değiyor..allah sizede yaşataın tez zamanda.20 gün sonra nasl alışcm bilmiorm..şimdi bile zor ayrıldım yanından
Boşver sen şimdi o cezayıı değil de pazarı düşün cnmm size iyi gelicekkpeki neden yapıyolarmış böyle bişey hep en azından ayda bi olsa ne güzel olurdu.
Canım benimm..nasılda güzel anlatmışsın .. onca gün yanlız ağladıktan sonra onun kollarında ağlamak çok güzel bi duyguydu dmi
ben bütün kavgaların tatsızlıklarında onu görnce geçeceğini söylemştm sana öylde olmuş.. rüya gibi bi izin geçirirsinz inş bebeğimm.. kalan günlere güzelce moral depolayınnn
canım cok mutlu oldum senin adına sevdiğinin yüzünü görüceksin ne güzelartık askerdeyken görüntülü konusmadık demezsin ilerde hatrlayınca bikac günden bisey olmaz cnm takma kafana cenkinde 5gün erken terhis vardı o iptal olabilirmis ben hic önemsemiyorum
canımm oh kavustun sonunda sağ salim daha yasıycagınız bi dolu gün var nerdeyse 1 ay var takma kafana düsünmemeye calıs, cokda aglama gül biraz askerdede hep agladın cocuga gül yüzünü görsün kız birazbu son gönderisin olucak unutma geldiğinde tamamen senin olcak bide böyle düsün herneyse ayrılıgı konusmayalım simdiden
Şu ağustos bitsin ve eylül gelsin hemencecikkk,Allahhıım çabucak geçsin şu günler sarılmayı unuttum artıkk hooff
cerencim aynen canım askerde olup çarşı iznine çıkmadım ve görüntülü konuşamadık demiycez TSK sağolsun dualarımızı duydumşükrediyorum canım 1 gün olduğuna dahada çok olabilrdi aaa sizin neden iptal oldu canım:44:
kıyamam canım yaa 1aydır falan görmüyosun sevdiğini dimi bu hafta sonu mu görüsceksiniz bide?
Cenk bey 2 gün önce alt devreleri dövmüs dünde üst devresini dövmüs ruh hastası komutanın yazıcısımıymıs neymis oda bölük komutanı cagırmıs hem kendi bölümünden olcak hemde erken terhisi gidicek 1hafta 10 güne belli olurmus cocuk gibi bi büyütemedim gitti yaaa
Ceren burdaym cnmm
Kamile sağol cnm ama düşünmeden edemiyorm gidişini...ailesi gidicek yarn gece şükür bana kalıo 1 hafta Gönlümzce birlikteyz son haftada öle olr tabikidesizin çarşıyada çok sevndm cnm çarşılar bile heyecanlı olıyo ciddenn
ohhh geriye ne kalıyor kız görüşemiycez diye sıkılma o zamantabiki de insan düşünmeden yapamıyor canım ama anında tadını çlıkartın sonuçda gitmek onun istediği bir şey değil o da mecbur daha çok üzülmesin dimi ama edaaaa hiç sorma yaa çarşıya çıkıcaz şaka gibi hala inanamıyorum biliyo musun..ilk çarşı izni olduğu için bi garip tabi
Takmcm inşş cnmevet ne heyecanlısındır cnm yaa artk hep mi olck?
edacımmmm gözünaydın canımçok güzel anlatmışsın ama sakin 20 gün sonrasını düşnme bak daha çok günler birlikte olacaksınız görüşemiyoruz diyede kafana takma canım..eminim ki cemde seninle olmak istiyordur ama işte şartlar..umarım mehtabın çok çok güzel geçer canım çektiğin tüm sıkıntılara değer
gizemcimm pazar değil kız yarınnnsanki buluşacakmışız gibi ya bi garibim çok mu abartıyorum diye düşünüyorum resmen..canım şimdi ömerler taşındı ya ilçeye geldiler o yüzden sanırım bir daha olur mu olmaz mı bilmiyorum hiç..
cerencim aynen canım askerde olup çarşı iznine çıkmadım ve görüntülü konuşamadık demiycez TSK sağolsun dualarımızı duydumşükrediyorum canım 1 gün olduğuna dahada çok olabilrdi aaa sizin neden iptal oldu canım:44:
mervecimm okudum canım uzama ihtimali varmış nasıl şanssızlık ama sizinkideinşallah komutan insafa gelirde tutanak tutmaz güzelim..bencede eylül gelsin ve kavuşun artık çoktann hak ettiniz siz
Ceren burdaym cnmm
Kamile sağol cnm ama düşünmeden edemiyorm gidişini...ailesi gidicek yarn gece şükür bana kalıo 1 hafta Gönlümzce birlikteyz son haftada öle olr tabikidesizin çarşıyada çok sevndm cnm çarşılar bile heyecanlı olıyo ciddenn
canım yaa ama toparlandın degilmi dogru 35 gün sana elle sayılacak kadar az geliyodur masallah size canlarım sabrınıza hayranım hepinizinevet canım gideli 35 gün oldu ama ne yalan söyliyeyşm daha yeni gibi geliyor onca ay görmeyşnce şimdi 35 çok kğçğk kalıyor yanında bi sorun çıkmazsa yarın görücem tatlımmm
aaaa neden öyle şeyler yapıyor canım yaa ne demek kavga etmek Allahtan ceza falan almamış canını sıkma güzelim yaa olay uzamasında
canım takma kafana ayrılıgıda düsünme ilk hava degisimine geldiği günler bende senin gibiydim resmen acı cekiyodum keske gelmeseydi tekrar gidicek diyodum, birlikte doya doya takılmanın tadını almaktan cok acısını hissediyodum emanet gibi yaşıyodum diyim sana, ama iznin ortalarına dogru alıstım normallestim yani sende 1 haftaya açılırsın sıkma o yüzden kendini
canım yaa ama toparlandın degilmi dogru 35 gün sana elle sayılacak kadar az geliyodur masallah size canlarım sabrınıza hayranım hepinizin
bende bilmiyorumki yazıcı olan cocuk başlatmış üstüne yürümüş üst devre ya artıstlik yapms bırakın dövcem falan buda kendini tutmamıs kavga etmis alt devrelere niye sataştı onu bilmiyorum o ona o ona artistlik pesinde bos adamlar yaa insallah askerliği uzamaz
[h=1]kızlar bi ara chidoshimedo diye bi arkadasımız vardı o nerelerde yahu? gülşen görüsüyodu sanırım onunla sinemde kayboldu özledim ben onu yaaaaaaa[/h]
Günaydın ve hayırlı kandiller kızlarr..Bu günün mübarekliğinii taa sabahtan farkettirdi Rabbim.Enes aradı arkadaşı yazıcı o telefon işinde sorun yok demiş,yani ceza almadı şükürler olsun kiiii.Bide dün aramak içn bi kaç kişiden telf istemiş işimiz var deyp vermek istememişler,ne insanlar var yaa..
Valla herkes kendi derdinde kendini düşünüyo Edacım biz olsak al konuş deriz saçma sapan işler işte..Canım ankesörlü var ama koca tugayda 2-3 tane bi şey var ve çok sıra oluyo ne zmandr da ankesörlüden konuşmuyoduk,arkadaşlarndan flan bulur arar o beni.Zaten izne gelince sokar yine bi telefonn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?