Hımm tamam kuzucum yazıcıdan sordusa ya insan merak ediyo dimi.. ama bz gibi olur heralde hemen hmen..
yaklaştılar ya aynen eda bnmde dikkatmi çektii .. sarılsın artık onlarda çok çektii
ben okumuştum evet fazla gelmişti.. ortası yok bu erkeklerin de
kızlar sevgılım benı hıc kıskanmıyor kıskanclıgı sevmem ama hıc olmayıncada ne kotuymus..üstelik ciddiyiz yazın isteme olacak...örnegın gidiyo vitrinde nerde short mini etek var begeniyo gel bunu alalım falan diyo bende giyemem ben onu diyorum..gecenlerde dışarda yemekteydik egildim göğüslerim görünmüş oda woow frikik harika dedi bende ayy kapatayım dedım hemen düzelttim oda yok hayaıtm düzelt diye söylemedım dedı gıcık oldum beni sevdıgınden emınım ama hıc mı kıskanmaz bi erkek yaaaa
biri bole konu acmisss ne kotu dimiii
Hımm tamam kuzucum yazıcıdan sordusa ya insan merak ediyo dimi.. ama bz gibi olur heralde hemen hmen..
yaklaştılar ya aynen eda bnmde dikkatmi çektii .. sarılsın artık onlarda çok çektii
ben okumuştum evet fazla gelmişti.. ortası yok bu erkeklerin de
inanamadım yaaa..kendi elleriyle mini etek giydircek ben firikik vericem ses çıkartmıycak..dünyanın sonun geldiğini düşünürüm herhalde kızlar..tamam aşırı derecede kıskanç olmasın ama bu ne böyle yahu..
gizem sormuyo yaa beni deli ediyo..ben merakdan çatlıyorum ama beyfendi yok sormuyor..kaç kere söyledim aklıma geldikce sinir oluyorum bakaynen canım hemen hemen sizin gibi olur ama işte ben kesin tarih istiyorum şimdi arayıp fırçayı kayasım geldi yaaa
Maş gizem maşsarılırlarr merakk etmeeeeeee
Artık okul çıkışı arabayla alır cihanın seni
hıııhh yaparsın arkadaşlarına
gizmmmm gecenki konuyu benim zannetmistin yaaa bide basligi superdi aklima geldikce kopuyorum
selam gülşencimmm nasılsın
tünaydın edaaaa
iyi diyelim iyi olsun ezgi sen nasılsın?göndermişsin askerini Allah kavuşturrsun canım
inanamadım yaaa..kendi elleriyle mini etek giydircek ben firikik vericem ses çıkartmıycak..dünyanın sonun geldiğini düşünürüm herhalde kızlar..tamam aşırı derecede kıskanç olmasın ama bu ne böyle yahu..
gizem sormuyo yaa beni deli ediyo..ben merakdan çatlıyorum ama beyfendi yok sormuyor..kaç kere söyledim aklıma geldikce sinir oluyorum bakaynen canım hemen hemen sizin gibi olur ama işte ben kesin tarih istiyorum şimdi arayıp fırçayı kayasım geldi yaaa
kamilee sakin ol canım gülşahın taktiği düşün
inş kuzummm
ayy bide o var dmii özel şoförmde olucak ...eda haha hani bi reklamda vardı kız kapıyı açamıyo babasına açtrmak için numaara yapıyo yabende öyle yaparmışım cihan çıldırır
geç çıkarsam alır hep.. yoksa öğlen çıkınca falan çalışıyo olcak gelemez ki:26: ama olsuunnn..
yada ehleyetm olcak cihandan arabayı alırmış aşkım sen yan koltuğa geç dermişim
Hahahah ay gülşah onu bulsan okusan aslında ya aradın mı konularda
Kızz sakin ol bak ne dedik az önce . masum marur cilvelii hemen uçtu gitti dimi taktikler... yumuşat da söylee. ben sevgilime sarılacağım net günü öğrenmek istyorum hayatımmm gibi
faceden alıntı komik
O değil de Demet Akalın neden Türkan'ı dudağından öpmek istiyor?Madem Ankara'da deniz yok o zaman neden Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Ankara'da ?
Aref herşeyi önceden tahmin edebiliyorsa , neden sayısal loto oynayıp köşeyi dönmüyor?
Sigara paketlerinin üstünde yıpranmış akciğer resmi varken, kuruyemiş paketlerinin üstünde neden sivilceli insan resmi yok ?
Gece yenen yemekler çok kilo yapıyor. Tamam da bu yiyecekler gece olduğunu nerden anlıyor?
Gelin gelirken gelinlik giyiyorsa boşanıp giderken neden gidinlik giymiyor?
aynen gizemmm super olrr yaama ben erkeğin yanında araba kulanan kadın sevmiyorum erkek kullanır yani arada alırsın kız tabii
yok yok aramıycam eda evet haklısınız..zaten dünden beri aramıyor mesajla konuşuyoruz arada..ben aramadan aramıyor diye sinir olmuştum bakalım ne zaman arayacak diye bekliyorum bende şimdi kesin kararlıyım hiç aramıycam..ne zaman konuşmak isterse arasın beyfendi..eda var ya tam ne zman aklına gelicem bakalım diye yazıcaktım sana yazdıklarım geldi aklımaruh halim ne çabuk değişiyor böyle yaaa :44:
inş kuzummm
ayy bide o var dmii özel şoförmde olucak ...eda haha hani bi reklamda vardı kız kapıyı açamıyo babasına açtrmak için numaara yapıyo yabende öyle yaparmışım cihan çıldırır
geç çıkarsam alır hep.. yoksa öğlen çıkınca falan çalışıyo olcak gelemez ki:26: ama olsuunnn..
yada ehleyetm olcak cihandan arabayı alırmış aşkım sen yan koltuğa geç dermişim
Hahahah ay gülşah onu bulsan okusan aslında ya aradın mı konularda
İyiyim tatlım sen nasılsın?
Kızz sakin ol bak ne dedik az önce . masum marur cilvelii hemen uçtu gitti dimi taktikler... yumuşat da söylee. ben sevgilime sarılacağım net günü öğrenmek istyorum hayatımmm gibi
faceden alıntı komik
O değil de Demet Akalın neden Türkan'ı dudağından öpmek istiyor?Madem Ankara'da deniz yok o zaman neden Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Ankara'da ?
Aref herşeyi önceden tahmin edebiliyorsa , neden sayısal loto oynayıp köşeyi dönmüyor?
Sigara paketlerinin üstünde yıpranmış akciğer resmi varken, kuruyemiş paketlerinin üstünde neden sivilceli insan resmi yok ?
Gece yenen yemekler çok kilo yapıyor. Tamam da bu yiyecekler gece olduğunu nerden anlıyor?
Gelin gelirken gelinlik giyiyorsa boşanıp giderken neden gidinlik giymiyor?
ewet kamile bosvrr tek senmi hasret cekiosun sormazsa sormasin o dusunmuosa sen nie cildiriosun birak soleme o derde dussun
93/3 konuları açıldı mı?
koptummmm hahhaa
neden gidinlik giymiyor
aynen öyle cnm bak onlar şöyle düşünüyr mesajlaşıyoruz az konuşalım yani kafaları geç basıo ve 'Lopları eksikbeyinde sağ lop işlevini kaybetmiş biz böyle tanımlıyoruz kızlarla
boşver arar istediğinde bende böyle yapıcam artık..
Şaka maka 6.5 ayım kalmış yaa...
aynen öyle cnm bak onlar şöyle düşünüyr mesajlaşıyoruz az konuşalım yani kafaları geç basıo ve 'Lopları eksikbeyinde sağ lop işlevini kaybetmiş biz böyle tanımlıyoruz kızlarla
boşver arar istediğinde bende böyle yapıcam artık..
Şaka maka 6.5 ayım kalmış yaa..izni sayma 5.5..
annem bile dün dedi bitiyor bak diye....
93/3 konuları açıldı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?