92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

gizmmmm gecenki konuyu benim zannetmistin yaaa bide basligi superdi aklima geldikce kopuyorum

inanamadım yaaa..kendi elleriyle mini etek giydircek ben firikik vericem ses çıkartmıycak..dünyanın sonun geldiğini düşünürüm herhalde kızlar..tamam aşırı derecede kıskanç olmasın ama bu ne böyle yahu..

gizem sormuyo yaa beni deli ediyo..ben merakdan çatlıyorum ama beyfendi yok sormuyor..kaç kere söyledim aklıma geldikce sinir oluyorum bak aynen canım hemen hemen sizin gibi olur ama işte ben kesin tarih istiyorum şimdi arayıp fırçayı kayasım geldi yaaa

kamilee sakin ol canım gülşahın taktiği düşün

Maş gizem maş sarılırlarr merakk etmeeeeeee
Artık okul çıkışı arabayla alır cihanın seni
hıııhh yaparsın arkadaşlarına

inş kuzummm
ayy bide o var dmii özel şoförmde olucak ...eda haha hani bi reklamda vardı kız kapıyı açamıyo babasına açtrmak için numaara yapıyo ya bende öyle yaparmışım cihan çıldırır
geç çıkarsam alır hep.. yoksa öğlen çıkınca falan çalışıyo olcak gelemez ki:26: ama olsuunnn..
yada ehleyetm olcak cihandan arabayı alırmış aşkım sen yan koltuğa geç dermişim
gizmmmm gecenki konuyu benim zannetmistin yaaa bide basligi superdi aklima geldikce kopuyorum

Hahahah ay gülşah onu bulsan okusan aslında ya aradın mı konularda

Kızz sakin ol bak ne dedik az önce . masum marur cilvelii hemen uçtu gitti dimi taktikler... yumuşat da söylee. ben sevgilime sarılacağım net günü öğrenmek istyorum hayatımmm gibi
faceden alıntı komik
O değil de Demet Akalın neden Türkan'ı dudağından öpmek istiyor?
Madem Ankara'da deniz yok o zaman neden Deniz Kuvvetleri Komutanlığı Ankara'da ?
Aref herşeyi önceden tahmin edebiliyorsa , neden sayısal loto oynayıp köşeyi dönmüyor?
Sigara paketlerinin üstünde yıpranmış akciğer resmi varken, kuruyemiş paketlerinin üstünde neden sivilceli insan resmi yok ?
Gece yenen yemekler çok kilo yapıyor. Tamam da bu yiyecekler gece olduğunu nerden anlıyor?
Gelin gelirken gelinlik giyiyorsa boşanıp giderken neden gidinlik giymiyor?

Son düzenleme:

ewet kamile bosvrr tek senmi hasret cekiosun sormazsa sormasin o dusunmuosa sen nie cildiriosun birak soleme o derde dussun

asker beklemeside sıkıntı be arkadaşım yaa bende aynı dertten muzdaribim allah kolaylık versin hepimize bide bişi sorucam konuyla ilgisiz ama foruma yeni üye oldm da nasıl konu açıcaz yard.olur musunuz???şimdiden tşk.ler

kamilee sakin ol canım gülşahın taktiği düşün

yok yok aramıycam eda evet haklısınız..zaten dünden beri aramıyor mesajla konuşuyoruz arada..ben aramadan aramıyor diye sinir olmuştum bakalım ne zaman arayacak diye bekliyorum bende şimdi kesin kararlıyım hiç aramıycam..ne zaman konuşmak isterse arasın beyfendi..eda var ya tam ne zman aklına gelicem bakalım diye yazıcaktım sana yazdıklarım geldi aklıma ruh halim ne çabuk değişiyor böyle yaaa :44:

aynen gizemmm super olrr ya ama ben erkeğin yanında araba kulanan kadın sevmiyorum erkek kullanır yani arada alırsın kız tabii

koptummmm hahhaa
neden gidinlik giymiyor

aynen gizemmm super olrr ya ama ben erkeğin yanında araba kulanan kadın sevmiyorum erkek kullanır yani arada alırsın kız tabii

denesem mi bunu..
Şaka maka kuzum bende alıp kullanmam ama arada alıp kullanırım unutmamak pratiklk kaybolmasın diye.. ay zaten o araba sürerken onu seyretmek çok daha keyiflii

aynen öyle cnm bak onlar şöyle düşünüyr mesajlaşıyoruz az konuşalım yani kafaları geç basıo ve 'Lopları eksik beyinde sağ lop işlevini kaybetmiş biz böyle tanımlıyoruz kızlarla
boşver arar istediğinde bende böyle yapıcam artık..

Şaka maka 6.5 ayım kalmış yaa..izni sayma 5.5..
annem bile dün dedi bitiyor bak diye....

Son düzenleme:

onu okumustumm bende bı kere

İyiyim tatlım sen nasılsın?

ewet kamile bosvrr tek senmi hasret cekiosun sormazsa sormasin o dusunmuosa sen nie cildiriosun birak soleme o derde dussun

hoşgeldin gülşencim iyiyim demek adetten olmuş sanırım ama iyiym şükür..bildiğin gibi işte..
gizem valla gitti yaa ama sakinim aramıyorum tamam..konuşurken bi ara sıkıştırırım artık bi yerlere ayrıca güldürdü beni yaa hey Allah'ım milletin işi yok neler buluyorlar
gülşahcım öyle ama merak ediyorum bende fazla mı meraklıyım ne :44:

koptummmm hahhaa
neden gidinlik giymiyor

Bende o gidinliğe koptummmm

Eksik loblar ahhh eksik.. gelişmemiş

93/3 konuları açıldı mı?

heheeh edaaaaa güldürdün canım yaaa eksik lop çok doğru ama geç basıyor %100 aynen bende boşverdim artık mesajdaa tmıyorum o atarsa atıyorum bakalım noluyo falan diycek mi? az kaldı tatlım azzz öylede olsa böylede olsa bitiyor şükür..

açıldı gülşencim okudum hatta bugün okudum bende pek mutlu oldum ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…