92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

onlarda orda sıkılıyorlar ama eda sürekli ilgi gösteremezler ki yapma çocuğa baktın süreli ilgisiz o zaman çek kulağını tabi
düzelirsiniz tatlım düzelirsiniz
ne taktiği kız :44:

onlarda orda sıkılıyorlar ama eda sürekli ilgi gösteremezler ki yapma çocuğa baktın süreli ilgisiz o zaman çek kulağını tabi
düzelirsiniz tatlım düzelirsiniz
ne taktiği kız :44:

aynen cnm bnm haklısın valla...
Gülşahın taktiği şu kendini ağırdan satcan nie aramadın şu saatte falan demicen o zaman tutuşur zaten falan dio bide ben olaylara sakin karşılık veremiyorum illa laf sölicem hani yumuşak yumuşak söyle diyıor he bide bir lafı vardı
mağrur masum ve cilvelimiydi neydi öle diyo gülşahh hahha

GİZEMM selam kuzmm naberr ?*

[video=youtube;zFD8ZF8svzw]http://www.youtube.com/watch?v=zFD8ZF8svzw[/video]

Hadi kopuyoruzzz
şu son 3 gün
nöbette bana dinletmişti hahaha

:6 6::118::118::118::118::118:

Son düzenleme:
hoşgeldin canım nasılsın?

hoşbuldum canlarım iyiyimmm vakit geçrmece sınavdan geldm işte...

eda evet aynen mağrur masum cilveliydi sanırım o 3 lü istersen eda sanada mehtap depüğü yapalımmmm

gülşahcımmmm sende ne taktikler varmış kız ama yalanda değil dimi amaaaa eda bend kullanırım artık bu taktikleri

Hahaha siz benim depüğümde sevgilinizle olursunuz hıııhhh
yapın valla ama çarşamba akşamı

Kamilecim aynen öyle kullan bende başlıcam mehtapta bu şeyleri kullanmaya

Gülşahhhh bakalımmmm görcez mehtapda hipnoz oluyormu olmuyor mu

gülşahcımmmm sende ne taktikler varmış kız ama yalanda değil dimi amaaaa eda bend kullanırım artık bu taktikleri

Ahh aynen işe yarıyo..

mesela ben dayanmaaz arar arar dururdum ama şimdi bekliyorum .. ya aşkım yaa sen beni neden aramyosun diyo e uyuyosundur diye falan diyorum bnde

Sevglmzle oluruz da sana da tekmeyi basmaya gelirimm muuutlakaaa

ama şimdi kimseye mehtap depüğü yapılmadı herkesn canı çeker edaaa.. o heyecanı tezkereye mi saklasak

[video=youtube;zFD8ZF8svzw]http://www.youtube.com/watch?v=zFD8ZF8svzw[/video]

Hadi kopuyoruzzz
şu son 3 gün
nöbette bana dinletmişti hahaha

:6 6::118::118::118::118::118:

hoşbuldum canlarım iyiyimmm vakit geçrmece sınavdan geldm işte...

eda evet aynen mağrur masum cilveliydi sanırım o 3 lü istersen eda sanada mehtap depüğü yapalımmmm

edaaaa ewettt masumm marur ve cilveliii bak bakalim nasil hipnoz oluyoo ve dediklerini yapio

edaaaa ömerde telefon melodisi yapmıştı ben duyunca çok şaşırmıştım birde uzun uzun çaldı açmamıştı bilerek dinliyeyim diye ama çok hoşuma gitmişti ne yalan söyliyeyim şimdi düşünüyorumda üzeerinden 2 ay geçmiş yuh oldu mu o kadar..

aynen gizemcim ne sınavı bu arada güzelim :26:

gülşahhhh bundan böyle bende uyguluyorum bunu

Sevglmzle oluruz da sana da tekmeyi basmaya gelirimm muuutlakaaa

ama şimdi kimseye mehtap depüğü yapılmadı herkesn canı çeker edaaa.. o heyecanı tezkereye mi saklasak

hahha tamam o zmn aldım sözü
doğru kuzum yapmayın ben kendi kendimi depüklerim
sınavv nasıl geçtii gizemm ??

Hahaha iyiymiş kamile telefon müziği işi

Son düzenleme:
Ahh aynen işe yarıyo..

mesela ben dayanmaaz arar arar dururdum ama şimdi bekliyorum .. ya aşkım yaa sen beni neden aramyosun diyo e uyuyosundur diye falan diyorum bnde

gizem en mantiklisiii ben hiccc demiyorum ara msj at nie atmadin die cok havaya soktum zamaninda yaptiklarima saysinnn hic aman sen askersin demedim ben askermisim gibi davrandim bence bole dahada ustumuze dusup baglaniolar

gizem en mantiklisiii ben hiccc demiyorum ara msj at nie atmadin die cok havaya soktum zamaninda yaptiklarima saysinnn hic aman sen askersin demedim ben askermisim gibi davrandim bence bole dahada ustumuze dusup baglaniolar

tamam bende uygulıcammm özellikle cilve kısmını hahahahah
birde ismimin anlamı işve cilve hiçç bende eser yok

Son düzenleme:

kuzucum bn aöfden de okuyorum ya bi dersten kalmıştım onun bütü vardı.. şansıma kendi fakültemde girdim. öğretmenleri sekreteri vs gördm herkes senin ne işin var burda diyo komik oldu ..

hahha tamam o zmn aldım sözü
doğru kuzum yapmayın ben kendi kendimi depüklerim
sınavv nasıl geçtii gizemm ??

Hahaha iyiymiş kamile telefon müziği işi

Tabi al o sözü verdim gitti
sınavvv ya bilmiyorum geçcem inş bu kezz ama çalışsam yapılrdı sorular:26:

anladım kuzum inş geçersin diplomayı alırsın

Aynen yeri gelnce bende yazıyorum falan ama hani eski ısrarım yok bi mesajın ardından cvp atmayınca on kez yazmıyorum
geri çekilme taktiğii

uygula walla bebegmmm hurraaa nie aramadin etmedin dicegineee

"sewgilimmmmm cok merak edip ozledimmmm sesini duydumyaa gectii hepsii naptinn etin vs vs vs kapatirken bebegimmm biliorum her firsatta ariosun ama beni merakta birakma emi askim mucukk gorusuruz" dee ayni hesap

haklısın kuzum ben öküz gibiyim valla hele dünnn hayatımm diye açtı ben böyle efendm..noldu dedi hiçç tüm gün aklına gelmedim ya sinirim bozuk dedim hahahah ayy arasında alıyım gönlünüü

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…