• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

hoşgeldin gülşencim iyiyim demek adetten olmuş sanırım ama iyiym şükür..bildiğin gibi işte..
gizem valla gitti yaa :1: ama sakinim aramıyorum tamam..konuşurken bi ara sıkıştırırım artık bi yerlere :9: ayrıca güldürdü beni yaa hey Allah'ım milletin işi yok neler buluyorlar :1:
gülşahcım öyle ama merak ediyorum bende fazla mı meraklıyım ne :44:
dediğin gibi araya sıkıştır kuzum :1:
valla işsizlikten herkes cnm :1:

asker beklemeside sıkıntı be arkadaşım yaa bende aynı dertten muzdaribim allah kolaylık versin hepimize bide bişi sorucam konuyla ilgisiz ama foruma yeni üye oldm da nasıl konu açıcaz yard.olur musunuz???şimdiden tşk.ler

sen kaça kaçsın cnm?
sana da allah kolaylık versin..
açmak istediğin konu neyle ilgliyse anasayfada onla ilgli bağlığa giriceksin .. hemen sol üstte yeni konu aç diye ppembe bi buton var :34:

heheeh edaaaaa güldürdün canım yaaa eksik lop :1: çok doğru ama geç basıyor %100 aynen bende boşverdim artık mesajdaa tmıyorum o atarsa atıyorum bakalım noluyo falan diycek mi? az kaldı tatlım azzz :nazar: öylede olsa böylede olsa bitiyor şükür..

açıldı gülşencim okudum hatta bugün okudum bende :1: pek mutlu oldum ama

hahha o zaman napıyoruz kızlarr 'askerlerimize ilgi göstermiyoruz üsttlerine düşmüyoruz çok onlar yapsınnnnnn:33::33:

Kızlar ben çıkıyorum benimki birazdan arar İNŞALLAH tabi..krnımda acıktı uzanıyım biraz..öpüyorum sizi takp ederm yne mobl falann:54:

Son düzenleme:
dediğin gibi araya sıkıştır kuzum :1:
valla işsizlikten herkes cnm :1:

sen kaça kaçsın cnm?
sana da allah kolaylık versin..
açmak istediğin konu neyle ilgliyse anasayfada onla ilgli bağlığa giriceksin .. hemen sol üstte yeni konu aç diye ppembe bi buton var :34:

hahha o zaman napıyoruz kızlarr 'askerlerimize ilgi göstermiyoruz üsttlerine düşmüyoruz çok onlar yapsınnnnnn:33::33:

bizide güldürüyorlar ama tatlım :1:

eda yaaa ben ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ama :44: aslında şuan ki gazla hiç aramayacakmişim gibi ama bir kaç saate geçer kesin :1:

biz bide boyaaa yapıcazzz offf

Kızlar ben çıkıyorum benimki birazdan arar İNŞALLAH tabi..krnımda acıktı uzanıyım biraz..öpüyorum sizi takp ederm yne mobl falann:54:

gülşahcımm sizin baya baya büyük temizlik olacak desene..kolay gelsin valla

görürüşz edacımm öpüldün çok..arayacak gör bak :34: ama fazla uzatma sende emi gelince istediğini yaparsın:1:

kızlar sevgılım benı hıc kıskanmıyor kıskanclıgı sevmem ama hıc olmayıncada ne kotuymus..üstelik ciddiyiz yazın isteme olacak...örnegın gidiyo vitrinde nerde short mini etek var begeniyo gel bunu alalım falan diyo bende giyemem ben onu diyorum..gecenlerde dışarda yemekteydik egildim göğüslerim görünmüş oda woow frikik harika dedi bende ayy kapatayım dedım hemen düzelttim oda yok hayaıtm düzelt diye söylemedım dedı gıcık oldum beni sevdıgınden emınım ama hıc mı kıskanmaz bi erkek yaaaa

biri bole konu acmisss ne kotu dimiii
harika gercekten :27:

cnm biz senin üst devren değil üst üst devreniz :1:

canım bence konuşma kaale bile alma ne alaka yani ne yapabilir ki zaten size tamam kızın yaptığı tam bi kaşarlık ama bence hiç bulaşma takma bile benceee

o zaman soyle dıyorum napıyorsunuz ust2x devrem hehehe

selam gülşencimmm nasılsın :3:

tünaydın edaaaa :3:

iyi diyelim iyi olsun ezgi sen nasılsın?göndermişsin askerini Allah kavuşturrsun canım

evet canım yaa gonderdım valla bakalım ... zor oldu koydu 7gun bıle olsa yanyana olmak uyumak uyanmak sımdı gece kalkıyorum yanım bombos boyle ..

Aradı beyefendi ankesörlüden nöbeti 9 daymş nizamiyedeymiş daha arayamazmş.sopsoğuk bi ses tonu elim ayağım titredi..neyseki düzeldikte..içim rahat değil ama ynede :(

Aradı beyefendi ankesörlüden nöbeti 9 daymş nizamiyedeymiş daha arayamazmş.sopsoğuk bi ses tonu elim ayağım titredi..neyseki düzeldikte..içim rahat değil ama ynede :(

Canımmmm ah. :26: tamamen düzelene kadar o iç rahat etmyo malesef.. ben şimdi çıkıyorum konuşuruz yne . topla kendni..:34:

bebegımmm napıosunnnn
iyiyim bitanem msafir gelcek onu beklyorum sen nasılsın
bebeğim endiselenme geldiğinizde hatrlamazsınız bile bu soguk anlarınızı alttan almaya cals su son bikacgün hersey güzel olucak inan bana

Off kızlar yarın dısarı cıkıcamda o kızın yanına gitmiyim mi yani siz olsaydınız gitmezmiydiniz yani cadılarr:25:

iyiyim bitanem msafir gelcek onu beklyorum sen nasılsın

bebeğim endiselenme geldiğinizde hatrlamazsınız bile bu soguk anlarınızı alttan almaya cals su son bikacgün hersey güzel olucak inan bana

Off kızlar yarın dısarı cıkıcamda o kızın yanına gitmiyim mi yani siz olsaydınız gitmezmiydiniz yani cadılarr:25:

iyiyim bende canımmm ay bosver hıc gıtme agırlıgını koyy o kımkı kaale alıpta gıdıcen kaale aldıgını dusunurse kendını bısı zanneder

Back