anladım kuzum inş geçersin diplomayı alırsın
Aynen kuzum diploma koleksiyonu yapcm zaten hahaseneye de sosyal hizmetler bölümnü mü okusam diyorum . hastanede çok rahat onlar ya :44:
tam olarak ne yapıyorlar kuzum ?
olabilir yani
tam olarak ne yapıyolar araştrcam herşey görndüğü gibi olmuyo bazennasılsa okulumn btmesine daha 2 yıl var biyandan okuyup giderim .
cihanı sokcam bu yıl ygs ye
Hahaha siz benim depüğümde sevgilinizle olursunuz hıııhhh
yapın valla ama çarşamba akşamı
Kamilecim aynen öyle kullan bende başlıcam mehtapta bu şeyleri kullanmaya
Gülşahhhh bakalımmmmgörcez mehtapda hipnoz oluyormu olmuyor mu
Ahh aynen işe yarıyo..
mesela ben dayanmaaz arar arar dururdumama şimdi bekliyorum .. ya aşkım yaa sen beni neden aramyosun diyo e uyuyosundur diye falan diyorum bnde
uygula walla bebegmmm hurraaa nie aramadin etmedin dicegineee
"sewgilimmmmm cok merak edip ozledimmmm sesini duydumyaa gectii hepsii naptinn etin vs vs vs kapatirken bebegimmm biliorum her firsatta ariosun ama beni merakta birakma emi askim mucukk gorusuruz" dee ayni hesap
hımm bende bakım merak ettm cnmm
sok valla bnmki okuyordu çalışma ekonomisi bıraktıııı amele4 yıllıktı hemde...
edaaa senin depüğnde sevgilimiz yanımızda olur belki amaaaa biz sizi bırakmayız kii gelirizaaaa o kadar zaman birlikte bekliyoruz nasıl son gün bırakırız
sanırım sabır işi yalnız kızlar buda napalım sabrederiz dimi amagizemcim sınavında inş verirsinde kurutulursun
gülşahcımmm bayıldım bu taktiklerine senin yahukesin uygulanası şeyler
Bak sende yavrum yapabilrsn öyle bişeyler..
kaçta bıraktı? tüh
4 yıl fazla gelir benmkinede sıkılır bırakır aynı cem gibi. o açıdan 2 yıllık düşünüyorum onun için
edaaa senin depüğnde sevgilimiz yanımızda olur belki amaaaa biz sizi bırakmayız kii gelirizaaaa o kadar zaman birlikte bekliyoruz nasıl son gün bırakırız
sanırım sabır işi yalnız kızlar buda napalım sabrederiz dimi amagizemcim sınavında inş verirsinde kurutulursun
gülşahcımmm bayıldım bu taktiklerine senin yahukesin uygulanası şeyler
İnş kzucumm..yavrum sende düşsene şafaktan şu mazareti yolu falan .
bnmkide okumayı sevmiyor ona çalışmak olsun birde sevdiği işi yapıyor sonuçta..2 de bıraktı canımm ben çok zorladım ama..işte...
evet 2 yıl okuyabilir bende bnmkine söliyim pek oralı olcağını sanmıyorum maaşı iyi olursa amaaa
tamam kamilecmmm o zamannn sizin depükte yıkılır burası
İnş kzucumm..yavrum sende düşsene şafaktan şu mazareti yolu falan .
Aynı kafalar eda sevmiyo lar napalım. başka şeylere çalışıyo kafalarıo açıdan 2 yıl olsun diyorum..sıkılmadann tadında zaten o onu 3 senede bitrse
ya seninki bırakmış ya bende sanmıyorum bebeğim tekrar istemeybilir..
bende zaten okusun sadece diploması bulunsun yoksa orda okuduğu bölmle ilgli iş yapmaz işi belli zaten.
gizem sen neden az düştün kii mazeret 3 yolda 1 de 4 sen 2 mi dştn ??
kızlar sevgılım benı hıc kıskanmıyor kıskanclıgı sevmem ama hıc olmayıncada ne kotuymus..üstelik ciddiyiz yazın isteme olacak...örnegın gidiyo vitrinde nerde short mini etek var begeniyo gel bunu alalım falan diyo bende giyemem ben onu diyorum..gecenlerde dışarda yemekteydik egildim göğüslerim görünmüş oda woow frikik harika dedi bende ayy kapatayım dedım hemen düzelttim oda yok hayaıtm düzelt diye söylemedım dedı gıcık oldum beni sevdıgınden emınım ama hıc mı kıskanmaz bi erkek yaaaa
biri bole konu acmisss ne kotu dimiii
Edacm bizim yol olmcak anlatmştm sanki sana . :44:aynı sene içerisinde izinde kullandık bz yol iznini. yol izni senede bir veriliyo.. bz çıkacağı günüde sayıyoruz da o yuzden de 3 değil mazereti 2 düştüm .
ahh ahh o günler gelse bir eda yaaao gece heyecandan uyuyamam sanırım
ben hala kaç gün düşeceğimi bilmiyorum ki tatlım yaa şimdi eksik sayıp sonra fazla olursa o günler geçmek bilmez bana..ömer beye söylüyorum öğren diyorum ama tık yokbende böyle devam ediyorum bakalım..
aynen öyle bebeğimm ya bakalım hayırlısı olsun...
bu arada senin gelinle damatt acaip yaklaşmışşş
kızlar sevgılım benı hıc kıskanmıyor kıskanclıgı sevmem ama hıc olmayıncada ne kotuymus..üstelik ciddiyiz yazın isteme olacak...örnegın gidiyo vitrinde nerde short mini etek var begeniyo gel bunu alalım falan diyo bende giyemem ben onu diyorum..gecenlerde dışarda yemekteydik egildim göğüslerim görünmüş oda woow frikik harika dedi bende ayy kapatayım dedım hemen düzelttim oda yok hayaıtm düzelt diye söylemedım dedı gıcık oldum beni sevdıgınden emınım ama hıc mı kıskanmaz bi erkek yaaaa
biri bole konu acmisss ne kotu dimiii
doğru kuzum anlattın anladımm ya yazıcıya sormak lazım işte bnmkide eksik veya fazla olabilir son anlar belli olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?