92/3 ve 92/4 asker yarenleri buraya

dediğin gibi araya sıkıştır kuzum
valla işsizlikten herkes cnm

sen kaça kaçsın cnm?
sana da allah kolaylık versin..
açmak istediğin konu neyle ilgliyse anasayfada onla ilgli bağlığa giriceksin .. hemen sol üstte yeni konu aç diye ppembe bi buton var

hahha o zaman napıyoruz kızlarr 'askerlerimize ilgi göstermiyoruz üsttlerine düşmüyoruz çok onlar yapsınnnnnn

Kızlar ben çıkıyorum benimki birazdan arar İNŞALLAH tabi..krnımda acıktı uzanıyım biraz..öpüyorum sizi takp ederm yne mobl falann

Son düzenleme:

hahha o zaman napıyoruz kızlarr 'askerlerimize ilgi göstermiyoruz üsttlerine düşmüyoruz çok onlar yapsınnnnnn

bizide güldürüyorlar ama tatlım

eda yaaa ben ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ama :44: aslında şuan ki gazla hiç aramayacakmişim gibi ama bir kaç saate geçer kesin

biz bide boyaaa yapıcazzz offf

Kızlar ben çıkıyorum benimki birazdan arar İNŞALLAH tabi..krnımda acıktı uzanıyım biraz..öpüyorum sizi takp ederm yne mobl falann

gülşahcımm sizin baya baya büyük temizlik olacak desene..kolay gelsin valla

görürüşz edacımm öpüldün çok..arayacak gör bak ama fazla uzatma sende emi gelince istediğini yaparsın

harika gercekten

o zaman soyle dıyorum napıyorsunuz ust2x devrem hehehe

selam gülşencimmm nasılsın

tünaydın edaaaa

iyi diyelim iyi olsun ezgi sen nasılsın?göndermişsin askerini Allah kavuşturrsun canım

evet canım yaa gonderdım valla bakalım ... zor oldu koydu 7gun bıle olsa yanyana olmak uyumak uyanmak sımdı gece kalkıyorum yanım bombos boyle ..

Aradı beyefendi ankesörlüden nöbeti 9 daymş nizamiyedeymiş daha arayamazmş.sopsoğuk bi ses tonu elim ayağım titredi..neyseki düzeldikte..içim rahat değil ama ynede

Aradı beyefendi ankesörlüden nöbeti 9 daymş nizamiyedeymiş daha arayamazmş.sopsoğuk bi ses tonu elim ayağım titredi..neyseki düzeldikte..içim rahat değil ama ynede

Canımmmm ah. :26: tamamen düzelene kadar o iç rahat etmyo malesef.. ben şimdi çıkıyorum konuşuruz yne . topla kendni..

bebegımmm napıosunnnn
iyiyim bitanem msafir gelcek onu beklyorum sen nasılsın
bebeğim endiselenme geldiğinizde hatrlamazsınız bile bu soguk anlarınızı alttan almaya cals su son bikacgün hersey güzel olucak inan bana

Off kızlar yarın dısarı cıkıcamda o kızın yanına gitmiyim mi yani siz olsaydınız gitmezmiydiniz yani cadılarr

iyiyim bende canımmm ay bosver hıc gıtme agırlıgını koyy o kımkı kaale alıpta gıdıcen kaale aldıgını dusunurse kendını bısı zanneder

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…