bayram temızlıgınden nefret edıyorummmmmmmmm
dediğin gibi araya sıkıştır kuzumhoşgeldin gülşencim iyiyim demek adetten olmuş sanırım ama iyiym şükür..bildiğin gibi işte..
gizem valla gitti yaaama sakinim aramıyorum tamam..konuşurken bi ara sıkıştırırım artık bi yerlere ayrıca güldürdü beni yaa hey Allah'ım milletin işi yok neler buluyorlar
gülşahcım öyle ama merak ediyorum bende fazla mı meraklıyım ne :44:
asker beklemeside sıkıntı be arkadaşım yaa bende aynı dertten muzdaribim allah kolaylık versin hepimize bide bişi sorucam konuyla ilgisiz ama foruma yeni üye oldm da nasıl konu açıcaz yard.olur musunuz???şimdiden tşk.ler
heheeh edaaaaa güldürdün canım yaaa eksik lopçok doğru ama geç basıyor %100 aynen bende boşverdim artık mesajdaa tmıyorum o atarsa atıyorum bakalım noluyo falan diycek mi? az kaldı tatlım azzz öylede olsa böylede olsa bitiyor şükür..
açıldı gülşencim okudum hatta bugün okudum bendepek mutlu oldum ama
bayram temızlıgınden nefret edıyorummmmmmmmm
bendeeeeeeeeeeeeee..ama bugün yarın yaparız artık kaçınılmaz
dediğin gibi araya sıkıştır kuzum
valla işsizlikten herkes cnm
sen kaça kaçsın cnm?
sana da allah kolaylık versin..
açmak istediğin konu neyle ilgliyse anasayfada onla ilgli bağlığa giriceksin .. hemen sol üstte yeni konu aç diye ppembe bi buton var
hahha o zaman napıyoruz kızlarr 'askerlerimize ilgi göstermiyoruz üsttlerine düşmüyoruz çok onlar yapsınnnnnn
biz bide boyaaa yapıcazzz offf
Kızlar ben çıkıyorum benimki birazdan arar İNŞALLAH tabi..krnımda acıktı uzanıyım biraz..öpüyorum sizi takp ederm yne mobl falann
bizide güldürüyorlar ama tatlım
eda yaaa ben ne kadar dayanabilirim bilmiyorum ama :44: aslında şuan ki gazla hiç aramayacakmişim gibi ama bir kaç saate geçer kesin
harika gercektenkızlar sevgılım benı hıc kıskanmıyor kıskanclıgı sevmem ama hıc olmayıncada ne kotuymus..üstelik ciddiyiz yazın isteme olacak...örnegın gidiyo vitrinde nerde short mini etek var begeniyo gel bunu alalım falan diyo bende giyemem ben onu diyorum..gecenlerde dışarda yemekteydik egildim göğüslerim görünmüş oda woow frikik harika dedi bende ayy kapatayım dedım hemen düzelttim oda yok hayaıtm düzelt diye söylemedım dedı gıcık oldum beni sevdıgınden emınım ama hıc mı kıskanmaz bi erkek yaaaa
biri bole konu acmisss ne kotu dimiii
harika gercekten
cnm biz senin üst devren değil üst üst devreniz
canım bence konuşma kaale bile alma ne alaka yani ne yapabilir ki zaten size tamam kızın yaptığı tam bi kaşarlık ama bence hiç bulaşma takma bile benceee
selam gülşencimmm nasılsın
tünaydın edaaaa
iyi diyelim iyi olsun ezgi sen nasılsın?göndermişsin askerini Allah kavuşturrsun canım
Aradı beyefendi ankesörlüden nöbeti 9 daymş nizamiyedeymiş daha arayamazmş.sopsoğuk bi ses tonu elim ayağım titredi..neyseki düzeldikte..içim rahat değil ama ynede
Aradı beyefendi ankesörlüden nöbeti 9 daymş nizamiyedeymiş daha arayamazmş.sopsoğuk bi ses tonu elim ayağım titredi..neyseki düzeldikte..içim rahat değil ama ynede
o zaman soyle dıyorum napıyorsunuz ust2x devrem hehehe
Biraz sanırım trip atıyor yanına gelince tripten eser kalmaz canım
iyiyim bitanem msafir gelcek onu beklyorum sen nasılsınbebegımmm napıosunnnn
bebeğim endiselenme geldiğinizde hatrlamazsınız bile bu soguk anlarınızı alttan almaya cals su son bikacgün hersey güzel olucak inan banaAradı beyefendi ankesörlüden nöbeti 9 daymş nizamiyedeymiş daha arayamazmş.sopsoğuk bi ses tonu elim ayağım titredi..neyseki düzeldikte..içim rahat değil ama ynede
iyiyim bitanem msafir gelcek onu beklyorum sen nasılsın
bebeğim endiselenme geldiğinizde hatrlamazsınız bile bu soguk anlarınızı alttan almaya cals su son bikacgün hersey güzel olucak inan bana
Off kızlar yarın dısarı cıkıcamda o kızın yanına gitmiyim mi yani siz olsaydınız gitmezmiydiniz yani cadılarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?