Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
aynen öyle cnm eskiden ilgiden boğardı şimdii pehhh...gelince göstericem ona ama dediklerini bir bir yapmazsa kalan 5.5 ay zehir olur ona valla![]()
aynen cnm ben gayettt hayatımmm diye aççam telefonu bakalmmm![]()
gülşahtanda full taktik alıyorum her sefernde yapamıyorum artık yapıcıımm ama![]()
onlarda orda sıkılıyorlar ama eda sürekli ilgi gösteremezler ki yapma çocuğa baktın süreli ilgisiz o zaman çek kulağını tabi
düzelirsiniz tatlım düzelirsiniz![]()
ne taktiği kız :44:
hoşgeldin canımnasılsın?
aynen cnm bnm haklısın valla...
Gülşahın taktiği şu kendini ağırdan satcan nie aramadın şu saatte falan demicen o zaman tutuşur zaten falan dio bide ben olaylara sakin karşılık veremiyorum illa laf sölicem hani yumuşak yumuşak söyle diyıor he bide bir lafı vardı
mağrur masum ve cilvelimiydi neydiöle diyo gülşahh hahha
![]()
GİZEMM selam kuzmm naberr ?*
aynen cnm bnm haklısın valla...
Gülşahın taktiği şu kendini ağırdan satcan nie aramadın şu saatte falan demicen o zaman tutuşur zaten falan dio bide ben olaylara sakin karşılık veremiyorum illa laf sölicem hani yumuşak yumuşak söyle diyıor he bide bir lafı vardı
mağrur masum ve cilvelimiydi neydiöle diyo gülşahh hahha
![]()
GİZEMM selam kuzmm naberr ?*
gülşahcımmmm sende ne taktikler varmış kız![]()
ama yalanda değil dimi amaaaa eda bend kullanırım artık bu taktikleri
Hahaha siz benim depüğümde sevgilinizle olursunuz hıııhhh
yapın valla ama çarşamba akşamı![]()
Kamilecim aynen öyle kullan bende başlıcam mehtapta bu şeyleri kullanmaya![]()
Gülşahhhh bakalımmmmgörcez mehtapda hipnoz oluyormu olmuyor mu
![]()
[video=youtube;zFD8ZF8svzw]http://www.youtube.com/watch?v=zFD8ZF8svzw[/video]
Hadi kopuyoruzzz
şu son 3 gün
nöbette bana dinletmişti hahaha
:6 6:
:118::118::118::118::118:
hoşbuldum canlarım iyiyimmm vakit geçrmecesınavdan geldm işte...
eda evet aynen mağrur masum cilveliydi sanırım o 3 lüistersen eda sanada mehtap depüğü yapalımmmm
![]()
edaaaa ewettt masumm marur ve cilveliii bak bakalim nasil hipnoz oluyoo ve dediklerini yapio![]()
Sevglmzle oluruz da sana da tekmeyi basmaya gelirimm muuutlakaaa
ama şimdi kimseye mehtap depüğü yapılmadı herkesn canı çeker edaaa..o heyecanı tezkereye mi saklasak
Ahh aynen işe yarıyo..
mesela ben dayanmaaz arar arar dururdumama şimdi bekliyorum .. ya aşkım yaa sen beni neden aramyosun diyo e uyuyosundur diye falan diyorum bnde
![]()
gizem en mantiklisiii ben hiccc demiyorum ara msj at nie atmadin die cok havaya soktum zamaninda yaptiklarima saysinnn hic aman sen askersin demedim ben askermisim gibi davrandimbence bole dahada ustumuze dusup baglaniolar
edaaaa ömerde telefon melodisi yapmıştıben duyunca çok şaşırmıştım birde uzun uzun çaldı açmamıştı bilerek dinliyeyim diye ama çok hoşuma gitmişti ne yalan söyliyeyim
şimdi düşünüyorumda üzeerinden 2 ay geçmiş yuh oldu mu o kadar..
aynen gizemcim ne sınavı bu arada güzelim :26:
gülşahhhh bundan böyle bende uyguluyorum bunu![]()
hahha tamam o zmn aldım sözü![]()
doğru kuzum yapmayın ben kendi kendimi depüklerim![]()
sınavv nasıl geçtii gizemm ??
Hahaha iyiymiş kamile telefon müziği işi![]()
kuzucum bn aöfden de okuyorum ya bi dersten kalmıştım onun bütü vardı.. şansıma kendi fakültemde girdim. öğretmenleri sekreteri vs gördm herkes senin ne işin var burda diyokomik oldu ..
Tabi al o sözü verdim gitti
sınavvv ya bilmiyorum geçcem inş bu kezz ama çalışsam yapılrdı sorular:26:
gizem en mantiklisiii ben hiccc demiyorum ara msj at nie atmadin die cok havaya soktum zamaninda yaptiklarima saysinnn hic aman sen askersin demedim ben askermisim gibi davrandimbence bole dahada ustumuze dusup baglaniolar
edaaaa ömerde telefon melodisi yapmıştıben duyunca çok şaşırmıştım birde uzun uzun çaldı açmamıştı bilerek dinliyeyim diye ama çok hoşuma gitmişti ne yalan söyliyeyim
şimdi düşünüyorumda üzeerinden 2 ay geçmiş yuh oldu mu o kadar..
aynen gizemcim ne sınavı bu arada güzelim :26:
gülşahhhh bundan böyle bende uyguluyorum bunu![]()
uygula walla bebegmmm hurraaa nie aramadin etmedin dicegineee
"sewgilimmmmm cok merak edip ozledimmmm sesini duydumyaa gectii hepsii naptinn etin vs vs vs kapatirken bebegimmm biliorum her firsatta ariosun ama beni merakta birakma emi askim mucukk gorusuruz" dee ayni hesap