• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

Sabah uçağımız var, bitirdi çok şükür..
Orduevindeydi canım

neden14 ay ordaydı? acemliğide mi orda yaptı? bnmki tugayda..hiç gitmedimi sennki biyere ????seneye bu zamnlar bende senn gbi olucam umarm belkide gelmş olcak hayrlısıyla.....nasıl gececek dıoruz ama şu an:((((((((( o da bana soruo..nası btcek aşkm die :((((((((((( :((((((((offff offff

CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ (MANİSA)/Ahmetli Meslek Yüksekokulu/Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı yeni okulum kızlar üniversteli oldum yha :):) istediğim bölümü tutturdum deli gibi mutluyum :):) bu arada bayramınz mübarek olsn şimdiden taşndğmz için ewde net yok giremiom ama aklım hep burda k.i.bakın dualarınızı eksk etmeyn :)

CELÂL BAYAR ÜNİVERSİTESİ (MANİSA)/Ahmetli Meslek Yüksekokulu/Büro Yönetimi ve Yönetici Asistanlığı yeni okulum kızlar üniversteli oldum yha :):) istediğim bölümü tutturdum deli gibi mutluyum :):) bu arada bayramınz mübarek olsn şimdiden taşndğmz için ewde net yok giremiom ama aklım hep burda k.i.bakın dualarınızı eksk etmeyn :)

oooo bna soru geliosn yani:34: gerçi bn merkzdeym ama hyrlısı olsun istedğn yer olmş negüzel allah hp gönlüne göre wersn inş

Ben senin kalbinde hayat buldum

Sen alınyazım ilkbaharımsın

Yokluğun sanki kıyamet gibi

Sevgilim sen benim can damarımsın..!

ŞAFAK:365!

Kavuşmamıza tam tamına 1 sene kaldıı sevgilim..
Seneye bu günlerde kollarımda olucaksın.. :38:
Daha çok var biliyorumm ama geçicek birtanem geçicek..
Biz seninle neleri atlatmadıkki bu günleride atlatıcaz elbet..
Dayannn Sevdiğim Dayan Bitecek bu imtihan..!

Yaa bu topik neden böylee. Nerdesiniz kızlarr..?
Biz birbirimize destek olmak için üye olmadıkmı buraya..?
Kimse günlerdir girmiyorr burayaa.. :20:
Hadi gelin konuşalımm bakın 1 senemizz kaldııı seneye bu günlerde depük gecelerimizz olucakk..
Askerlerimizz kollarımızda olucak artıkk.. :16:
Herkesii bekliyorumm gelinn konuşalım yaa.

Yaa bu topik neden böylee. Nerdesiniz kızlarr..?
Biz birbirimize destek olmak için üye olmadıkmı buraya..?
Kimse günlerdir girmiyorr burayaa.. :20:
Hadi gelin konuşalımm bakın 1 senemizz kaldııı seneye bu günlerde depük gecelerimizz olucakk..
Askerlerimizz kollarımızda olucak artıkk.. :16:
Herkesii bekliyorumm gelinn konuşalım yaa.

1sene kaldı demek tam ohhh ne güzel bzmde 9ay kaldı sözde ama bna dha zor geçio artk günler gttikçe zorlaşıo dayanmk:14:

1sene kaldı demek tam ohhh ne güzel bzmde 9ay kaldı sözde ama bna dha zor geçio artk günler gttikçe zorlaşıo dayanmk:14:

Evet canım 1 sene kaldı seninki benimkinde daha az kalmış..
İnsanın günü gününe hiç uymuyor.. Bazen diyorsun alışıyorum galiba.
Bazen diyorsun yokluğu gittikce daha çok koyuyor..
İnsan napıcağını ne ediceğini bilemiyor..
Hele bide ona ihtiyacın olduğu zaman olmuyorr yaa insanın canın daha çok yakıyorr..
Bizimde böyle böyle geçicek günler be canım..
Allahım sağ salimm gelmelerini nasip etsin..

Evet canım 1 sene kaldı seninki benimkinde daha az kalmış..
İnsanın günü gününe hiç uymuyor.. Bazen diyorsun alışıyorum galiba.
Bazen diyorsun yokluğu gittikce daha çok koyuyor..
İnsan napıcağını ne ediceğini bilemiyor..
Hele bide ona ihtiyacın olduğu zaman olmuyorr yaa insanın canın daha çok yakıyorr..
Bizimde böyle böyle geçicek günler be canım..
Allahım sağ salimm gelmelerini nasip etsin..

amin yarabbim insn sağ gelmesnden bşka dha ne ister ama işte insanz nankörüz sağ gelde bide hmn gelsin istiorz koskoca yaz geçio hç bşi anlamadm yazdn millet nişanlısıyla gtti tatillere kaç posta bz ayrı ayrı yerlerde telde bile adam gbi konuşamadn gün geçiriorz hmde canından endişe duyarak adaletmi bu:14:

amin yarabbim insn sağ gelmesnden bşka dha ne ister ama işte insanz nankörüz sağ gelde bide hmn gelsin istiorz koskoca yaz geçio hç bşi anlamadm yazdn millet nişanlısıyla gtti tatillere kaç posta bz ayrı ayrı yerlerde telde bile adam gbi konuşamadn gün geçiriorz hmde canından endişe duyarak adaletmi bu:14:

Aynen öyle tatlımm rahat etsin yete diyoruz rahat oluyor msj atsın yeter diyoruz msj atıyor arasın diyoruz hep isteyip duruyoruz.
Kıyamam yavrumm böyle yapma gelince bütün tatiller sini olucak her tatiliniz balayı gibi olucakk..
Geçicek bu günler geçicekk gelincee acısınıı çıkarırsınnn..

Yarenlerim benim şafağım bitti mecburi.. 11 gün önce terkedildim :50:

selam kızlar çok uzun zamndır giremedim dershane başladı çok yoğunum çalışıyorum çok yarın 30 ağustos tatil haliyle dershane yok erken de yatmıyorum uğrıyım dedim ama yine kimseler yok girin arada yahuu neyse öpüyorum hepinizi :)))

Back