• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 2 Sevdiğini Askere Gönderecek YarenLer , Burada TopLaşsak :)

91/2 ler hepinizin yazdıkları beni çok duygulandırdı çok güzel anlatmışsınız bu serüvenimizi. 92/2 lere de hoşgeldiniz diyorum. bende 91/3 den. sizin topiğin açılmasını 4 gözle bekliyorduk.
Allah yardımcınız olsun, sabır versin. biz yeni yarıladık sayılır. her yeni gelen grup bizi biraz daha kavuşmaya yaklaştırıyor. sabırla bekliyoruz. İzmir/bornova yardımcı oluruz düşen olursa :34:

kızlarrrr hoş geldinizz,şuan benim neyim olduğunuzu bilmiyorum :27: ama ALLAH kavuştursun sizleri ,zor bir süreç ama aşılmıcak kadar zor değil.inanın 2 ay öncesine kadar bende üst devrelerden bunları işitiyordum ..Sabredin çünkü sonu güzell hemde çok güzelll:16:

Tatlım ne güzel yazmışsın öyle kız nasıl duygulandım anlatamam okurken harika bir yazı olmuş tebrikler canım tertibim :16::16:
Bu arada çok ilginç ama önce bende 91/1 yazmış sonradan düzelttim ne tuhaf :44:

Teşekkür ederim canım, öyle dökülüverdi işte.. :1:

Kızlar öncelikle hoşgeldiniz ....
Bende sizler gibi daha yolun çok başındayım ama inanın topiği görünce daha bir güçlendim.
Benim altdevrelerim gelio, sizinde zamanla gelecek ve inanın kendinizi daha iyi hissedeceksiniz.
Kolay değil elbette ama birbirimizi hiç tanımıyor olsak bile dertlerimiz sıkıntımız bir. Bu zorlu yolculukta hep birlikte yürüyeceğiz ve gün gelecek yolun sonu olacak.
Bizi bizden daha iyi kimse anlamaz. Desteği de yine burada buluruz.
Şimdiden hepinize hayırlı teskereler...
92/1

Allahım Allahım gözlerime inanamıyorum ya rabbim bizim konumuz açıldığı zaman kim derdi ki zamanla torunlarınız biletleriniz gelecek .. Şaka gibiydi ..
Sizler için zor olsada bizim için sizi görmek çok iyi oldu :17: (Lütfen kızmayın,, bu hazza sizde torunlarınızı gördüğünüz zaman ulaşacaksınız):17:
Kaç aydır askerliğin içerisindeyiz haliyle çok yorulduk geçen sene bu zamanlar içimizden birşeyler koptu ama zaman geçti ve 92/2 görmek nasip oldu tıpkı sizlerinde 93/2leri göreceğiniz gibi ..

Hoşgeldiniz vesselam,, bizim askerlerimiz yoruldu bayrağı size teslim ediyoruz :72::72: Az zamanımız kaldı inşallah ..
Hepinizin askeri hayırlısıyla yerleşsin yerlerine saglıkla huzurla dönsün sonra yuvalarına ..

Allah kavuştursun ..
Bol sabır,, bol dua ,, .. İçinizi hep ferah tutun .. Hakkınızda hayırlısı ..

Bizim topiğin kızları şimdi akın eder buraya :9: Kayra95 bu konuyu senin açacağın aklıma gelmezdi daha önce kaç kere konuşmuşluğumuz var .. :29:

91/2 den sevgiler :54:
Şafak arkadaşlarınız olarak her zaman yanınızdayız :13:

kızlar öncelikle hoşgeldiniz Allah ım tez zamanda sağ salim hepinizi kavuştursun... yasemin yazdıklarını okurken öyle duygulu anıma geldiki ağlıyverdim hemen :5:

kızlar öncelikle hoşgeldiniz Allah ım tez zamanda sağ salim hepinizi kavuştursun... yasemin yazdıklarını okurken öyle duygulu anıma geldiki ağlıyverdim hemen :5:

Oy kıyamam canım ağlama :29:
Güzel günler bizim olcak inşallah :34:

selamm gençler:51:
92/1 tertip olarak tan....:51:
wallahii kızalar asker yolu beklemek çok zor demeden gecemycem...:5:
bnmde askım gdeli dhaa 2 aycık oldu..yenii yeni alştm...geri kalan 13 ay:56:
ilk 3 gün çok kötü oldm gttgnde...suan aklmaa gelyoo gözlerm dolyo:84:
hayat dryoo resmen yaa zamn gecmyo:27:gittmi, yerleştmi,naptı ne ettii hç bseyden haber alamysnz...i
delii gbii aramsanı beklysnz göznz hep telefondaa beklysnz...ama aramsnı beklemek ve aramasıı ahh...:16::16:
o tel çalyo ve 2 dakkack konşyo hç btmsn kapamasın istysnz...ama mecbr kapyolar....snraa tekrr aramsanı beklysnz:26:
ne blimm kızlar yaaa bylee iştee:1::1:
dcegim şu kii ilk zmanlar zorlancaksnız...sonra aradkçaa mutlu olcaksnız ve alşcaksınız...
ŞİMDİDEN ALLAH KAWSTRSUN TEZ VAKİT GDP GELSN ASKERLERMZ İNŞ::72:
burdadaa 15 ayııı hep brlikte yiyicezzz.....:34:

:72:SAFAK=13 AY:72:

selamm gençler:51:
92/1 tertip olarak tan....:51:
wallahii kızalar asker yolu beklemek çok zor demeden gecemycem...:5:
bnmde askım gdeli dhaa 2 aycık oldu..yenii yeni alştm...geri kalan 13 ay:56:
ilk 3 gün çok kötü oldm gttgnde...suan aklmaa gelyoo gözlerm dolyo:84:
hayat dryoo resmen yaa zamn gecmyo:27:gittmi, yerleştmi,naptı ne ettii hç bseyden haber alamysnz...i
delii gbii aramsanı beklysnz göznz hep telefondaa beklysnz...ama aramsnı beklemek ve aramasıı ahh...:16::16:
o tel çalyo ve 2 dakkack konşyo hç btmsn kapamasın istysnz...ama mecbr kapyolar....snraa tekrr aramsanı beklysnz:26:
ne blimm kızlar yaaa bylee iştee:1::1:
dcegim şu kii ilk zmanlar zorlancaksnız...sonra aradkçaa mutlu olcaksnız ve alşcaksınız...
ŞİMDİDEN ALLAH KAWSTRSUN TEZ VAKİT GDP GELSN ASKERLERMZ İNŞ::72:
burdadaa 15 ayııı hep brlikte yiyicezzz.....:34:

:72:SAFAK=13 AY:72:

şafak zihiri karanlk :1:

91/2 devrelerim o kadar güzel şeyler yazmıssınız ki bana pek bişi kalmadı :)
Hoşgeldinizi 92/2 ler...
Allah bol bol sabır versin. zamanla herşeye alışılıyor ve zaman geçiyor gerçekten :72:
hayırlı olsun topiginz

tbiiiiii şmdi buraya doluşmzsnz bi şafak saymaya başlaynda görelim sziii :1:şaka maka kızlar çk çk zor bşi 1.5 ay oldu hala alışamadm dhada yolun başındyz ama gdip gelsnler bian önce hytlarmzdaki en büyk engel onların askerliği geçck zmn bi şekilde ama en zoru konuşamamk oluo kndinizi buna hazırlayın en fzla gnde 2 dk ondada iisn dmi iiyim bni mrk etme diip kapatıolar bn sdce dua we hayallerle yaşıorm gttiğnden beri allahtn bşka sığınağımz yk çk dua edin

tşkler myzt :):) kızlar benimkde mayısda asker bugun askeriyeye gitti sormaya demişler 20 si veya 23 nde gideceksiniz :( vakit yaklaşıyo...

ben acacaktm bu konuyu demekki nasip degilmiş:6: ALLAHIM hepimize bol sabırlar versinn...

Rica ederim canım benim .. Evet öyledir siz Mayıs başında ögrenceksiniz acemilik yerlerinizi sonunda da giderler .. Bizimde 23 Mayıs 2011de başladı askerlik :31:

Rica ederim canım benim .. Evet öyledir siz Mayıs başında ögrenceksiniz acemilik yerlerinizi sonunda da giderler .. Bizimde 23 Mayıs 2011de başladı askerlik :31:

mayısn 10 nunda gelin ögrenin demişler çok zoruma gitti sanki hemen yarın gtck sandım çok zor yaaa nasıl geçer günlerr nasıl. :14: çok özlicem bebegimii :14:

mayısn 10 nunda gelin ögrenin demişler çok zoruma gitti sanki hemen yarın gtck sandım çok zor yaaa nasıl geçer günlerr nasıl. :14: çok özlicem bebegimii :14:

:14:Çok zor canım biliyorum ama geçecek geçmeli yani.
Bak bana bende başladım en başından geldim buralara kadar Mayısta 1 sene olcak :31:
Ayrıca acemi birliğinizi ptt den şifre alarak e-devletten öğrenebilirsiniz :34::34:
ASkerlik şubesi karısık oluyor kargasa falan daha geç gelin diyorlar bak 10 demişler ..
Bizede 15 demişleri ama biz 6 Mayısta ögrenmiştik .. Duyumlarıma göre sizinde 3 Mayıs ta acıklancak isterseniz şifrenizi alın yoksa ..
Bakarsınız Mayıs ayına girdiğimiz zaman.

:14:Çok zor canım biliyorum ama geçecek geçmeli yani.
Bak bana bende başladım en başından geldim buralara kadar Mayısta 1 sene olcak :31:
Ayrıca acemi birliğinizi ptt den şifre alarak e-devletten öğrenebilirsiniz :34::34:
ASkerlik şubesi karısık oluyor kargasa falan daha geç gelin diyorlar bak 10 demişler ..
Bizede 15 demişleri ama biz 6 Mayısta ögrenmiştik .. Duyumlarıma göre sizinde 3 Mayıs ta acıklancak isterseniz şifrenizi alın yoksa ..
Bakarsınız Mayıs ayına girdiğimiz zaman.

evet e_devlet sşfresş var bakarız artık ama hç geçsn istemiyorm.burdakilern başının etini yicem galiba :27: şimdiden özlüyorm aklıma askerligi gelince yanımda olsun hep hiç ayrılmayalım istiyorm napcam ben :50:

evet e_devlet sşfresş var bakarız artık ama hç geçsn istemiyorm.burdakilern başının etini yicem galiba :27: şimdiden özlüyorm aklıma askerligi gelince yanımda olsun hep hiç ayrılmayalım istiyorm napcam ben :50:

:9::9:Gülüyorum çünkü bu dediklerini ben ve arkadaslarım hepmiz söyledik ama zaman geçtikçe alt devrelerimiz geldi çok fazla dert yakınamadık .. Sıranı yavas yavas savmaya baslıyorsun öylede bi bakıyosun 4 ay mı ne kalmıs :34:

Oy kuzum biz neler çektik neler neler çok acı çok zor ama başa geldi çekiyoruz malesef ...
Hala dönerim topiğimin ilk zamanlarını okurum üzülürüm o hallerimize .. Şimdi aynı yollardan geçiçeksiniz :31:
Allah hepinize kolaylık versin ..
:72:

Back