canım meraba o duayı paylaşır mısın sakıncası yoksa ben de bi dua öğrendim de aynısı mı diye merak ettim benim duayı yakını askere gidenler okuyo ve biiznillah faydalı olur diye düşünüyorum hayırlısı olsun canım..
4444 salatı tefriciye duası canım seninki ne
biz barstıkkk gençlikkkk
bn aradım daaaa amaaaaaaaaaa
biz barstıkkk gençlikkkk
bn aradım daaaa amaaaaaaaaaa
Kızlaaar ben geldimmm, nasılsınız bakalım görmeyeli
koşturrr koşturr aradın demek aferimm. ee noldu ?
anlat anlat anlat
tubişşşşşş bn çk iiyim aşkım pzt gelio 10günlüğüne bileciğe gitmick iptal ettiler gtmick 75gnü tmmlayınca bakalım nereye düşck aşkım geliooooooo
Canım çok sevindim tatlım, pazartesi dağıtıma mı gelio bizim daha var erken değil mi anlamadım ama gelmeden önce yerinin belli olması lazım değil mi, onumuzdekı hafta yerleri bellı olacakmıs galiba...
Bizim Mayıs başında falan olcak dağıtım, senin adına gerçekten çok sevindim cnm... Ben de inş en kısa zamanda kavuşurum. 2 haftadır nette de göremedim aşkımı yaa aof sınavları yuzunden, bu haftasonu görücem aşkımı
anlat anlat anlat
tubişşşşşş bn çk iiyim aşkım pzt gelio 10günlüğüne bileciğe gitmick iptal ettiler gtmick 75gnü tmmlayınca bakalım nereye düşck aşkım geliooooooo
dayanamadı
gözdoşşş gözün aydın yavru .. kızlar bakalım bugün yazı gelirse benim askoşumun nereye düştüğü belli olacak çok penaaaa heyecan yaptımm
koşturrr koşturr aradın demek aferimm. Ee noldu ?
anlat anlat anlat
Dayanamadı
cnm ya bizimkiler de bi bugün diolar bi haftaya diolar, Allah'ım yarenlerimizi hayırlı yerlere düşmelerini nasip etsin! Bizlere yakın, rahat ve sıkıntı çekmeyecek yerlere nasip eyle Ya Rabb'im, bu mübarek Cuma gününde benim gibi Amin diyen ve bütün asker yarenlerinin dualarını kabul eyle, onları koru!! AMİİİİİİİN
Kızlar Amin deyin bakem
anlat anlat anlat
Canım çok sevindim tatlım, pazartesi dağıtıma mı gelio bizim daha var erken değil mi anlamadım ama gelmeden önce yerinin belli olması lazım değil mi, onumuzdekı hafta yerleri bellı olacakmıs galiba...
Bizim Mayıs başında falan olcak dağıtım, senin adına gerçekten çok sevindim cnm... Ben de inş en kısa zamanda kavuşurum. 2 haftadır nette de göremedim aşkımı yaa aof sınavları yuzunden, bu haftasonu görücem aşkımı
kuzu sn sınawlardn beynin böcülenmş bnmki ameliyat oldu bileciğndn onun içn gelck istirahate dağıtımı dha belli diil ztn ceylanım
gözdoşşş gözün aydın yavru .. kızlar bakalım bugün yazı gelirse benim askoşumun nereye düştüğü belli olacak çok penaaaa heyecan yaptımm
saol bitanemmmm bzede hbr wer mutlaka bak mrklandrma
bu gerizekalı dha bni ramycakmşşştııı
Nden aradın arama dedin nye suratma kapatysn falan dedi....
Ondan snracgmaa yaaa hadiii lütfennn barsakkk dedim..
Dyanamdı cilweli sesimee
Sewymsn bnii dedimm azcık dedi.....
Iyii tamamm dedimm....
öylee işte kızlar agrdan satyor kendniiii.....
Alrm bn onun ifadesnii.....
Yarın webcamda blsyrz sewglmle...
Suan kendmii ezik hissedyrm hani bn aradmda barstık yaa...
Ama kızlarda dyokii öylee dsnme çnkü sen hakszve sclydun...
Bylee dsnerek rhatlatyrm kendmii
Kızlar ben yemeğe gidiorum , gelcem sonra öptüm hepinizi
tmm artk yaa km hklı km hksız ne önemi wr ohhhh öpüştünz barıştnz geri mööm ddil
aynenn yaaaaa....
bndan snraaa essek gbii o arcakkkk
o zmnn yaşasıııııınnnnn yemekk yööömmmmmööökkkkkkkkk
şimdi ortada seni aramamasını gerektircek kadar bir durum yoktu ,benm anladığm sene ona ilk defa salak demedin hoş.araman şöyle iyi olmuş barışmanıza sebep yani seninde bunun acısını çıkartman demek.yarın onunla tekk tekk içine attıklarını yine cilvenlee döküyorsun ortaya.o seni aramamalarnı ne varsa ... ve biraz kıskandır onu ki aklı sende kalsın .oraya adam olmaya gittiler tabiki biz alttan alıcaz biz daha çok fedakarlık yapcaz ama bn sennkine seni aramayasından taktım anladın bağlılığı yok sen sanki sürekli onsuz olamaayan konumundasın kardeşimsin ya o bakımdan azcık sinir oldumbu gerizekalı dha bni ramycakmşşştııı
Nden aradın arama dedin nye suratma kapatysn falan dedi....
Ondan snracgmaa yaaa hadiii lütfennn barsakkk dedim..
Dyanamdı cilweli sesimee
Sewymsn bnii dedimm azcık dedi.....
Iyii tamamm dedimm....
öylee işte kızlar agrdan satyor kendniiii.....
Alrm bn onun ifadesnii.....
Yarın webcamda blsyrz sewglmle...
Suan kendmii ezik hissedyrm hani bn aradmda barstık yaa...
Ama kızlarda dyokii öylee dsnme çnkü sen hakszve sclydun...
Bylee dsnerek rhatlatyrm kendmii
şimdi ortada seni aramamasını gerektircek kadar bir durum yoktu ,benm anladığm sene ona ilk defa salak demedin hoş.araman şöyle iyi olmuş barışmanıza sebep yani seninde bunun acısını çıkartman demek.yarın onunla tekk tekk içine attıklarını yine cilvenlee döküyorsun ortaya.o seni aramamalarnı ne varsa ... ve biraz kıskandır onu ki aklı sende kalsın .oraya adam olmaya gittiler tabiki biz alttan alıcaz biz daha çok fedakarlık yapcaz ama bn sennkine seni aramayasından taktım anladın bağlılığı yok sen sanki sürekli onsuz olamaayan konumundasın kardeşimsin ya o bakımdan azcık sinir oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?