92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

4444 salatı tefriciye duası canım seninki ne

4444 salatı tefriciye duası canım seninki ne

benimki çok basit canım yani basit gelebilir ama dilime pelesenk olmuş durumda siz de okuyun hep ama öncesinde peygamber efendimiz(sav) vesilesi ile diyerek dua edin sonra da şöyle diyin

La iLahe illallah ya Muhammed verdim sana bir emanet emanetimi sakla bekle gönder bana sağ selamet

yaşlı bir teyze öğretmiş eşimin teyzesine o da hep okumuş oğlu kıbrıstaydı ve rahattı geleli de 2 yılı geçti denerim derim ne kaybederiz ki..

gözdoşşş gözün aydın yavru .. kızlar bakalım bugün yazı gelirse benim askoşumun nereye düştüğü belli olacak çok penaaaa heyecan yaptımm

gözdoşşş gözün aydın yavru .. kızlar bakalım bugün yazı gelirse benim askoşumun nereye düştüğü belli olacak çok penaaaa heyecan yaptımm

cnm ya bizimkiler de bi bugün diolar bi haftaya diolar, Allah'ım yarenlerimizi hayırlı yerlere düşmelerini nasip etsin! Bizlere yakın, rahat ve sıkıntı çekmeyecek yerlere nasip eyle Ya Rabb'im, bu mübarek Cuma gününde benim gibi Amin diyen ve bütün asker yarenlerinin dualarını kabul eyle, onları koru!! AMİİİİİİİN

Kızlar Amin deyin bakem

koşturrr koşturr aradın demek aferimm. Ee noldu ?

bu gerizekalı dha bni ramycakmşşştııı
Nden aradın arama dedin nye suratma kapatysn falan dedi....
Ondan snracgmaa yaaa hadiii lütfennn barsakkk dedim..
Dyanamdı cilweli sesimee
Sewymsn bnii dedimm azcık dedi.....
Iyii tamamm dedimm....
öylee işte kızlar agrdan satyor kendniiii.....
Alrm bn onun ifadesnii.....
Yarın webcamda blsyrz sewglmle...

Suan kendmii ezik hissedyrm hani bn aradmda barstık yaa...
Ama kızlarda dyokii öylee dsnme çnkü sen hakszve sclydun...
Bylee dsnerek rhatlatyrm kendmii

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cani gönüldennnnn.aynen bizede öyle diyorlar.bugün gelirse okurlarmış bakalım hayrlıısıııı şu mubarek günde sevinekkkk

tmm artk yaa km hklı km hksız ne önemi wr ohhhh öpüştünz barıştnz geri mööm ddil

şimdi ortada seni aramamasını gerektircek kadar bir durum yoktu ,benm anladığm sene ona ilk defa salak demedin hoş.araman şöyle iyi olmuş barışmanıza sebep yani seninde bunun acısını çıkartman demek.yarın onunla tekk tekk içine attıklarını yine cilvenlee döküyorsun ortaya.o seni aramamalarnı ne varsa ... ve biraz kıskandır onu ki aklı sende kalsın .oraya adam olmaya gittiler tabiki biz alttan alıcaz biz daha çok fedakarlık yapcaz ama bn sennkine seni aramayasından taktım anladın bağlılığı yok sen sanki sürekli onsuz olamaayan konumundasın kardeşimsin ya o bakımdan azcık sinir oldum

dedklerin çok dgru...
ne yapalrm kıskandrmak için??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…