92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

maşşallah de kız kndi kndine nazar değdircksn

ee snraa nolrduu? o ararmydıı snra??
aramzdı bn arardm snra bi cingar çıkardm bigün yeter be ddm senn kasılmandn bundn snra sni arayan gzdeye ne yapmasınlarki ddm çk koymuş şmdi hp o arıo ama tbi yeter be demekle kalmadm cnm hafif çaplı bi cinnet geçirmştm

öyle yapcaz ablacm artk.....
Bn çkyrm işime knsntre olym....
Pınar sucuk öperm senii mucuk mucuk
deli yaaa ol tabii hadi bee tuzun bile ruhu varda bu erkeklerin bazen olmuyor bende ders calısyaım takılıp kalıyom burayaa

allaaaaahımmmmm ölmek istiorm bitsn bu azapppp bz eşten kaybediorz kızm 25 yaşında hala asker yolu beklirz at kndini binadan bnde atıorm hdi
atıyorummmm şimdii gel peşimee kız.aklıma ne geldi yaa a y bayılıcam survivor da taner vardı ya geçen sezon ünv evcil hayvan istiyorm anakondamı timsahmı demiş metere meterde timsah demiş inanmamış herhalde yapacağına sen deli git al timsahı tasma tak okulun bahcesinede bağla nerden geldi aklıma bilmem ben gidiyom hayde ders calısmaya ve kendimi atmaya ama eşimin kollarına

bulursan eşini atarsan atarsn kollarına ewde kaldk ewdeeeee psikolocini boziim acık

bulursan eşini atarsan atarsn kollarına ewde kaldk ewdeeeee psikolocini boziim acık

büyük ihtimal bugün usta birliğimiz belli olucak ve bana bi teyze dua vermişti bunu oku diye ama ben yetiştiremedim ilk zmanlar kaale almadım ama daha yarısına bile gelemedim doğu çıkarsa napıcam ben

canım meraba o duayı paylaşır mısın sakıncası yoksa ben de bi dua öğrendim de aynısı mı diye merak ettim benim duayı yakını askere gidenler okuyo ve biiznillah faydalı olur diye düşünüyorum hayırlısı olsun canım..

ben sizden daha çk sıkıldımm,susn bakim en azından para kazamıyorsunuz sıkılırkem bile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…