bencede kapat düşünme artık,başka şeylerle ilgilenn![]()
öyle yapcaz ablacm artk.....
Bn çkyrm işime knsntre olym....
Pınar sucuk öperm senii mucuk mucuk

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bencede kapat düşünme artık,başka şeylerle ilgilenn![]()
annesi nerden biliyor kavga ettiğinizi ? sen bekle biraz.annesi der kübrayla barışmadınız mı benide aramadı hiç der ,benim kaynanam olsa hasta olmuştu şimdi kavgalıyız diye amantontişimm benm sevyorm onu
kübraaaaaaaaa salla isterse dönsün dünyaa ,yolla arıcakkk nasııllll olsaa
beste yaptım sana
![]()
aramzdı bn arardm snra bi cingar çıkardm bigün yeter be ddm senn kasılmandn bundn snra sni arayan gzdeye ne yapmasınlarki ddm çk koymuş şmdi hp o arıoee snraa nolrduu? o ararmydıı snra??
deli yaaa ol tabii hadi bee tuzun bile ruhu varda bu erkeklerin bazen olmuyoröyle yapcaz ablacm artk.....
Bn çkyrm işime knsntre olym....
Pınar sucuk öperm senii mucuk mucuk![]()
deli yaaa ol tabii hadi bee tuzun bile ruhu varda bu erkeklerin bazen olmuyorbende ders calısyaım takılıp kalıyom burayaa
![]()
bu esprin intihar wakası biliosn dmi bacmmmm![]()
ahaha ozaamn bir vakalık espri daha yapıyorum.çelik bile evlendi biz hala bekarrrız![]()
atıyorummmm şimdii gel peşimee kız.aklıma ne geldi yaa a y bayılıcamallaaaaahımmmmm ölmek istiorm bitsn bu azappppbz eşten kaybediorz kızm 25 yaşında hala asker yolu beklirz at kndini binadan bnde atıorm hdi
![]()
atıyorummmm şimdii gel peşimee kız.aklıma ne geldi yaa a y bayılıcamsurvivor da taner vardı ya geçen sezon ünv evcil hayvan istiyorm anakondamı timsahmı demiş metere meterde timsah demiş inanmamış herhalde yapacağına sen deli git al timsahı tasma tak okulun bahcesinede bağla
nerden geldi aklıma bilmem ben gidiyom hayde ders calısmaya ve kendimi atmaya ama eşimin kollarına
![]()
atıyorummmm şimdii gel peşimee kız.aklıma ne geldi yaa a y bayılıcamsurvivor da taner vardı ya geçen sezon ünv evcil hayvan istiyorm anakondamı timsahmı demiş metere meterde timsah demiş inanmamış herhalde yapacağına sen deli git al timsahı tasma tak okulun bahcesinede bağla
nerden geldi aklıma bilmem ben gidiyom hayde ders calısmaya ve kendimi atmaya ama eşimin kollarına
![]()
büyük ihtimal bugün usta birliğimiz belli olucak ve bana bi teyze dua vermişti bunu oku diye ama ben yetiştiremedim ilk zmanlar kaale almadım ama daha yarısına bile gelemedim doğu çıkarsa napıcam ben![]()
burdayızz gençççççççççç
bnde zııkılldııımmmmmm
![]()
aramzsan arama yaaaaaar aramzsan aramaaaaaaaa[/QUOTE
dımtıısss dımmtısss koop koopppp
![]()
![]()
![]()
üç yüssss beş yüsssss üçç yüss beşş yüssssssssıkıldımmm baaaaaa
![]()
üç yüssss beş yüsssss üçç yüss beşş yüssssssssıkıldımmm baaaaaa
![]()
aynenn yaaww....bnde zıkıldııııımmmmm...
neyse bacımm bn ewe gdyrm brazdann...öptm seniii byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
aynenn yaaww....bnde zıkıldııııımmmmm...
neyse bacımm bn ewe gdyrm brazdann...öptm seniii byeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee![]()
bnm dha gitmeme çk warrrrrrrr
byeeeeee
ben sizden daha çk sıkıldımm,susn bakim en azından para kazamıyorsunuz sıkılırkem bile![]()