• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

annesi nerden biliyor kavga ettiğinizi ? sen bekle biraz.annesi der kübrayla barışmadınız mı benide aramadı hiç der ,benim kaynanam olsa hasta olmuştu şimdi kavgalıyız diye aman:nazar: tontişimm benm sevyorm onu :33: kübraaaaaaaaa salla isterse dönsün dünyaa ,yolla arıcakkk nasııllll olsaa:52: beste yaptım sana:51:

maşşallah de kız kndi kndine nazar değdircksn :nazar:

ee snraa nolrduu? o ararmydıı snra??
aramzdı bn arardm snra bi cingar çıkardm bigün yeter be ddm senn kasılmandn bundn snra sni arayan gzdeye ne yapmasınlarki ddm çk koymuş şmdi hp o arıo :51: ama tbi yeter be demekle kalmadm cnm hafif çaplı bi cinnet geçirmştm:1:

öyle yapcaz ablacm artk.....
Bn çkyrm işime knsntre olym....
Pınar sucuk öperm senii mucuk mucuk :52::52:
deli yaaa ol tabii hadi bee tuzun bile ruhu varda bu erkeklerin bazen olmuyor:52: bende ders calısyaım takılıp kalıyom burayaa:50:

allaaaaahımmmmm ölmek istiorm bitsn bu azapppp :52::52: bz eşten kaybediorz kızm 25 yaşında hala asker yolu beklirz at kndini binadan bnde atıorm hdi :52:
atıyorummmm şimdii gel peşimee kız.aklıma ne geldi yaa a y bayılıcam:52::52: survivor da taner vardı ya geçen sezon ünv evcil hayvan istiyorm anakondamı timsahmı demiş metere meterde timsah demiş inanmamış herhalde yapacağına sen deli git al timsahı tasma tak okulun bahcesinede bağla :52::52::52::52::52: nerden geldi aklıma bilmem ben gidiyom hayde ders calısmaya ve kendimi atmaya ama eşimin kollarına:27:

atıyorummmm şimdii gel peşimee kız.aklıma ne geldi yaa a y bayılıcam:52::52: survivor da taner vardı ya geçen sezon ünv evcil hayvan istiyorm anakondamı timsahmı demiş metere meterde timsah demiş inanmamış herhalde yapacağına sen deli git al timsahı tasma tak okulun bahcesinede bağla :52::52::52::52::52: nerden geldi aklıma bilmem ben gidiyom hayde ders calısmaya ve kendimi atmaya ama eşimin kollarına:27:

bulursan eşini atarsan atarsn kollarına ewde kaldk ewdeeeee psikolocini boziim acık :37::37::37::52::52::52::52:

bulursan eşini atarsan atarsn kollarına ewde kaldk ewdeeeee psikolocini boziim acık :37::37::37::52::52::52::52:

büyük ihtimal bugün usta birliğimiz belli olucak ve bana bi teyze dua vermişti bunu oku diye ama ben yetiştiremedim ilk zmanlar kaale almadım ama daha yarısına bile gelemedim doğu çıkarsa napıcam ben:43::43:

canım meraba o duayı paylaşır mısın sakıncası yoksa ben de bi dua öğrendim de aynısı mı diye merak ettim benim duayı yakını askere gidenler okuyo ve biiznillah faydalı olur diye düşünüyorum hayırlısı olsun canım..

ben sizden daha çk sıkıldımm,susn bakim en azından para kazamıyorsunuz sıkılırkem bile :47:

Back
X