Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
dedklerin çok dgru...
ne yapalrm kıskandrmak için??
![]()
Kızlar Meraba;
Askerlik çokk zor bir dönem, hele ki birbirini çok seven, her anını birlikte yaşayan insanlar için
Benim sevdiğim 23 şubatta gidiyor kızlar
15 ay yapacak askerliğini.
Bu zorlu dönemde birbirimize destek olmak adına bu topiği açtımm.
Var mı aynı dönemde sevdiğini uğurlayacaklar ??
kızlarrrrrrrrrrrrrr(
askerlırınızın usta bırlıgı bellı oldumu??
bızımkı bugun bellı olcaktı ama hala ses seda yok 9 doguryrum ya![]()
bende haber bekliyorum,çok heyecanlıyım hayırlısı olsun yaa.senin ki nerede merve? 75 gün ozaman acemisi bizimki gibikızlarrrrrrrrrrrrrr(
Herşey aynı canım, nereye düştü seninkinin usta birliği..
Ayrıca Forum yöneticilerimiz izin versede, 92/1 şafağını burada saysa olmaz mı ?![]()
Canım kaç gün yaptı acemi birliği, benimkisi İzmir'de, hayırlısıyle güzel bir yere düşer inşaAllah..
bende haber bekliyorum,çok heyecanlıyım hayırlısı olsun yaa.senin ki nerede merve? 75 gün ozaman acemisi bizimki gibi
nasıl yniii zatn burda sayıyoruz 92/1 :26:
O ARAYAYDII İYİDİİİ AMAAAA![]()
kardeşcağazımm haksızsak tabiki arıcaz ve askerde olduğu için üstüne gitmicez ama benim gördüğüm sen onu hatalarınla şımartmışsın onda kübra beni bırakamaz rahatlığı var oyüzden arayamıyor e birde o konuda haklı olduğu için orası baska bir psikoloji olduğu için.lakin biraz anlaması gerek bazı şeyleri.ben aradım diye üzülme eğer aramasaydın o aramıcakmış demene göre bu sefer sana fırsat doğmayacaktı zaman geçtiği için sende affedecek ve unutacaktın.şimdi alttan alttan işleme sırası sende sen onun huylarını bizden iyi bilirsin çaktırmadan sana verdiği değeri ölç bi.seni mesela normalde nelerden ve neyden kıskanır ?
kızlarrrrrrrrrrrrrr(
gözdecik sana yazmamışım .tabikii haber veririm vermem mi canım ya.kızlar ya ben bu çocuk askere gittikten sonra aa bir kıskanc oldum bir kıskanc oldum noldu bana bilmiyorm akşam cocuğn beynini yedimmaslında hoşunada gidiyor keretanında göya çaktırmıyooo onun bn varyaa
mafedicemmm onu
nesee ark rüyasında görmüş beni 2 dir bana çok iyi geliyorsun yarın sabah rüyamda bekliyorm seni diooo
gidimm mi
![]()
bnde dün aksmdan berı dular dular :) mıdemde kramplar gırmıs heran arıcak dıye bekrum :)) saat kaç oldu ses seda yoksivasta cnm 75 gun ewt acemı daha :)
Bitmezmi hiç canımoo canını hiç sıkma 460 dedinmi zaman akıyor.:128:
İnsanın gözünde büyüyor 460 rakamı sadece.
İlk zamanlar zorlar ama sonra herşey rayına oturur sende rahatlarsın.
Bu ara en yukarıda şafak panamuz..şafak kaç tezkereci güzeller diye bi topik var orayada bekleriz
Tüm asker yarenleri ordadır
bn anlamadm kız neyi kıskandığımıı manyadım galibaaaewt al kozları eline tmm kmin aradğı önemli diil bn bundn yanayım ama oda aramıcktm die düşünmesi bile hata bnmkide böledi allahtn btti ogünler
hyr bnmki artk bileciğe gtmedğne göre 75gnü doldurunca gitck dha 53 oldu bzm
asker adamın nesini kıskandn kızzz![]()
Ama burda okuduğuma göre ben yasak sandım :) değil mi ?
RABBİM hayırlı olanı nasip etsin mubarek cuma gününde.bnmde mayıs 4 gibi gelcekmiş bişey değişmezse bakalım....
bnde dün aksmdan berı dular dular :) mıdemde kramplar gırmıs heran arıcak dıye bekrum :)) saat kaç oldu ses seda yoksivasta cnm 75 gun ewt acemı daha :)
Hee 75 gün demek.. Şansa işte rahatlardır inşaAllah acemide benimkisi çok hastalandı, çok kilo verdi yani şartları baya zorlayıcı ve kötüydü, 35 gün sürdü çok şükür ustaya geçti işte şimdi alışma sürecinde..
bugn herks ne içti acaba hpimzn kafalar bi ton karışık noldk yawaramıo bnmkiiiiiiii istnbullarda napıoooooooo
![]()
ya canım her şey kısmet hiç belli olmuyr bu işler ,ama yinede sivas nereye gönderiyormuş baksaydın bir netten araştırsaydınallh razı olsun cnm amınnnnnnnnn amınnnnn ins yabızmkıde 5 ınde ins :) nerelere dagıtım yaparlar acaba
![]()
çok doğru bir tespit.kız şimdi ist hastaneye ordan nereye gidicekte pzt gelcek bu oğlan.ist napcak temiz havasını alıyordur,boğaz turu felanhep sen mi gıcıık etcen bizi
![]()