• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

canım meraba o duayı paylaşır mısın sakıncası yoksa ben de bi dua öğrendim de aynısı mı diye merak ettim benim duayı yakını askere gidenler okuyo ve biiznillah faydalı olur diye düşünüyorum hayırlısı olsun canım..

4444 salatı tefriciye duası canım seninki ne:43::43:

4444 salatı tefriciye duası canım seninki ne:43::43:

benimki çok basit canım yani basit gelebilir ama dilime pelesenk olmuş durumda siz de okuyun hep ama öncesinde peygamber efendimiz(sav) vesilesi ile diyerek dua edin sonra da şöyle diyin

La iLahe illallah ya Muhammed verdim sana bir emanet emanetimi sakla bekle gönder bana sağ selamet

yaşlı bir teyze öğretmiş eşimin teyzesine o da hep okumuş oğlu kıbrıstaydı ve rahattı geleli de 2 yılı geçti denerim derim ne kaybederiz ki..

anlat anlat anlat

tubişşşşşş bn çk iiyim aşkım pzt gelio 10günlüğüne bileciğe gitmick iptal ettiler gtmick 75gnü tmmlayınca bakalım nereye düşck aşkım geliooooooo:52::52::52:

Canım çok sevindim tatlım, pazartesi dağıtıma mı gelio bizim daha var erken değil mi anlamadım ama gelmeden önce yerinin belli olması lazım değil mi, onumuzdekı hafta yerleri bellı olacakmıs galiba...

Bizim Mayıs başında falan olcak dağıtım, senin adına gerçekten çok sevindim cnm... Ben de inş en kısa zamanda kavuşurum. 2 haftadır nette de göremedim aşkımı yaa aof sınavları yuzunden, bu haftasonu görücem aşkımı :52:

anlat anlat anlat

tubişşşşşş bn çk iiyim aşkım pzt gelio 10günlüğüne bileciğe gitmick iptal ettiler gtmick 75gnü tmmlayınca bakalım nereye düşck aşkım geliooooooo:52::52::52:

dayanamadı :37:

gözdoşşş gözün aydın yavru .. kızlar bakalım bugün yazı gelirse benim askoşumun nereye düştüğü belli olacak çok penaaaa heyecan yaptımm:51:

gözdoşşş gözün aydın yavru .. kızlar bakalım bugün yazı gelirse benim askoşumun nereye düştüğü belli olacak çok penaaaa heyecan yaptımm:51:

cnm ya bizimkiler de bi bugün diolar bi haftaya diolar, Allah'ım yarenlerimizi hayırlı yerlere düşmelerini nasip etsin! Bizlere yakın, rahat ve sıkıntı çekmeyecek yerlere nasip eyle Ya Rabb'im, bu mübarek Cuma gününde benim gibi Amin diyen ve bütün asker yarenlerinin dualarını kabul eyle, onları koru!! AMİİİİİİİN

Kızlar Amin deyin bakem :52:

koşturrr koşturr aradın demek aferimm. Ee noldu ?

anlat anlat anlat

Dayanamadı :37:

bu gerizekalı dha bni ramycakmşşştııı:27:
Nden aradın arama dedin nye suratma kapatysn falan dedi....
Ondan snracgmaa yaaa hadiii lütfennn barsakkk dedim..
Dyanamdı cilweli sesimee :23:
Sewymsn bnii dedimm azcık dedi.....:1:
Iyii tamamm dedimm....
öylee işte kızlar agrdan satyor kendniiii.....
Alrm bn onun ifadesnii.....
Yarın webcamda blsyrz sewglmle...

Suan kendmii ezik hissedyrm hani bn aradmda barstık yaa...
Ama kızlarda dyokii öylee dsnme çnkü sen hakszve sclydun...
Bylee dsnerek rhatlatyrm kendmii:6:

cnm ya bizimkiler de bi bugün diolar bi haftaya diolar, Allah'ım yarenlerimizi hayırlı yerlere düşmelerini nasip etsin! Bizlere yakın, rahat ve sıkıntı çekmeyecek yerlere nasip eyle Ya Rabb'im, bu mübarek Cuma gününde benim gibi Amin diyen ve bütün asker yarenlerinin dualarını kabul eyle, onları koru!! AMİİİİİİİN

Kızlar Amin deyin bakem :52:

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn cani gönüldennnnn.aynen bizede öyle diyorlar.bugün gelirse okurlarmış bakalım hayrlıısıııı şu mubarek günde sevinekkkk:52:

anlat anlat anlat

Canım çok sevindim tatlım, pazartesi dağıtıma mı gelio bizim daha var erken değil mi anlamadım ama gelmeden önce yerinin belli olması lazım değil mi, onumuzdekı hafta yerleri bellı olacakmıs galiba...

Bizim Mayıs başında falan olcak dağıtım, senin adına gerçekten çok sevindim cnm... Ben de inş en kısa zamanda kavuşurum. 2 haftadır nette de göremedim aşkımı yaa aof sınavları yuzunden, bu haftasonu görücem aşkımı :52:

kuzu sn sınawlardn beynin böcülenmş bnmki ameliyat oldu bileciğndn onun içn gelck istirahate dağıtımı dha belli diil ztn ceylanım

saol bitanemmmm bzede hbr wer mutlaka bak mrklandrma

Iyii tamamm dedimm....

tmm artk yaa km hklı km hksız ne önemi wr ohhhh öpüştünz barıştnz geri mööm ddil :8:

Iyii tamamm dedimm....

şimdi ortada seni aramamasını gerektircek kadar bir durum yoktu ,benm anladığm sene ona ilk defa salak demedin hoş.araman şöyle iyi olmuş barışmanıza sebep yani seninde bunun acısını çıkartman demek.yarın onunla tekk tekk içine attıklarını yine cilvenlee döküyorsun ortaya.o seni aramamalarnı ne varsa ... ve biraz kıskandır onu ki aklı sende kalsın .oraya adam olmaya gittiler tabiki biz alttan alıcaz biz daha çok fedakarlık yapcaz ama bn sennkine seni aramayasından taktım anladın bağlılığı yok sen sanki sürekli onsuz olamaayan konumundasın kardeşimsin ya o bakımdan azcık sinir oldum:37:

şimdi ortada seni aramamasını gerektircek kadar bir durum yoktu ,benm anladığm sene ona ilk defa salak demedin hoş.araman şöyle iyi olmuş barışmanıza sebep yani seninde bunun acısını çıkartman demek.yarın onunla tekk tekk içine attıklarını yine cilvenlee döküyorsun ortaya.o seni aramamalarnı ne varsa ... ve biraz kıskandır onu ki aklı sende kalsın .oraya adam olmaya gittiler tabiki biz alttan alıcaz biz daha çok fedakarlık yapcaz ama bn sennkine seni aramayasından taktım anladın bağlılığı yok sen sanki sürekli onsuz olamaayan konumundasın kardeşimsin ya o bakımdan azcık sinir oldum:37:

dedklerin çok dgru...:ssz:
ne yapalrm kıskandrmak için??

Back
X