92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

Bizde öyle internetten öğrendik cnm 10 unda da sülüsünü almaya gidicez inş bnm askerimde 21 inde teslim olcak bakalım her şeyin hayırlısı..
nereye gidicekmiş sözlün cnm ?

canım hakkınızda hayırlısı olsun benim aşkımda geçen sene 21 şubatta ıspartaya teslim olmuştu ahh ahh ne günlerdi şimdi sıra sizde hakkınızda hayırlısı olsun tez zamanda bitirin inş.

canım hakkınızda hayırlısı olsun benim aşkımda geçen sene 21 şubatta ıspartaya teslim olmuştu ahh ahh ne günlerdi şimdi sıra sizde hakkınızda hayırlısı olsun tez zamanda bitirin inş.

Amin cnm amin inşallah çabucak bitsinde bi an önce nişanlanıp evlenelim :)

peki cnm nasıl ısparta çok zorlandımı eğitimleri falan komutanları nasıldı herkes kötü bi yer dio komutanlar kötü dio eğitimler yorucu dio tim olarak yetiştiriliolarmış sanırım biraz anlatırmısın cnm yaa korku var içimde

Şuan 92/1 lerden sanırım 2 kişisiniz değil mi Hande :44:
Gelirler canım gelirler merak etme .. Gerçi bize bak bizim topicte sayımız toplasan 10 bile değil
Ama topic sürüyor

Son düzenleme:
İşte şafak panosunda takılan senben0505 te yani Büşra da sanırım sizden
Sanırım değil öyle öyle

Ama pekde oraya göndermek istemiyor şartlarını hep kötü duymuşlar

canım bilmiyorum inşallah iyi geçer askerliği ama benim askerimde ıspartanın zor oldugunu söyler doğuya gönderiyormus falan eğitimlerinden söz etti...
biz oralı oldugumuz için cıkmadı haliyle bize orası ..

bu askerlikte neyin ne olacagı hiç belli olmaz büşra sıkmasın canını neler var neler

Kütahyayada torpilliler gidiyordu,Kütahyaya düşene senın paşa tanıdığın mı vardıda burası geldi sana vs vss...

Anyayı konyayı gördük,torpilmiş peh

Yani belli olmuyo anacım çok iyi dediğin yer kötü olurken,kötü dediğin yer korktuğun gibi çıkmayabiliyor sadece şans

evet bunun en güsel örnegi sizsiniz valla
kesinlikle şans komutanlar falan ..

Şuan 92/1 lerden sanırım 2 kişisiniz değil mi Hande :44:
Gelirler canım gelirler merak etme .. Gerçi bize bak bizim topicte sayımız toplasan 10 bile değil
Ama topic sürüyor

ben sizin topiğe çoktan girdim bile tanıştım da çoğu kişiyle:)))

Ama pekde oraya göndermek istemiyor şartlarını hep kötü duymuşlar

aynn cnm pek ii duymadım yani internnetn okuduğum kadarıyla ama birz daha araştırdım aralarında o kdrda kötü deil sadece eğitimleri ağır demişler içim brzda olsa rahatladı askerlik sonuçta azcık zahmet çeksin napalım okadrck olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…