Askerlerimizin bugün yerleri belli oldu kızlar .
Canıımın ( HAVA ER EĞT.TUG.K.LIĞI/KÜTAHYA ) Subatın 24nde gidicek hayırlısıyla. Aslında cok iyi biryer diyolar hatta torpilli olarak girmeye calısanlar bile varmıs ama yınede cok uzulduk .
Ne kadar rahat olursa olsun gidicek düsünsesi bile yıkıyo insanı . Herkeze simdiden hayırlı teskereler.
Canıımın ( HAVA ER EĞT.TUG.K.LIĞI/KÜTAHYA ) Subatın 24nde gidicek hayırlısıyla. Aslında cok iyi biryer diyolar hatta torpilli olarak girmeye calısanlar bile varmıs ama yınede cok uzulduk .
Ne kadar rahat olursa olsun gidicek düsünsesi bile yıkıyo insanı . Herkeze simdiden hayırlı teskereler.
slm kızlar bende varım 92/1 asker bekleyecek.Bizim ki Konya hava savunma((
konya neresi? meramsa benim askerimin acemiliğini yaptığı yer :)
merkezmiş canım.Seninki de mi hava savunma da yaptı?Şimdi nerde?
Merhabalar kızlar.. Bende 92/1 yareniyim daha gitmedi ama şurda 3 haftdan az bi zaman kaldı çok zor gelio nasıl geçicek bilmiyorum çok üzülüyorum şimdiden ağlamalarm başladıallahım tüm askerlerimizi sağ salim evlerine bizlere kavuştursun inşallaah
amin cnm..ama başladınmı gerisi gelio..başları ewt biraz zor ama alışıosun..alışmak zorundasın..askerine sen destek olucaksın..bu yolda en büyük yardımcın zaman ve sabır..zaman gerçekten bi şekilde geçio..
Geçer elbet ama nasıl geçer yaa15 ay dile kolay
geçio cnm..nerdeyse çoğumuz 15 ayla başladık hepimiz 460 dedik ama bak nerelere geldik şimdi benim şafağım 105hepimiz dayanamayız dedik ama dayanıoruz..sende dayanıcaksın..daha doğrusu zorundasın..böle yaparak kendini daha fazla üzersin..
bizde görebilcez mi acaba 100 leri gerçi dediğin gibi elbet geçer hem ne demişler sayılı gün çabuk geçer die bi bildikleri var ki öle demişler dimi mecbr dayancam dayanmak zorndayım başka çare yok kii
buraya sık sık gel..genelde işte şafak panonuz..şafak kaç tezkereci güzeller topici var ordayız..orası daha dolu olur..acemi birliği belli oldumu?
senben0505
Allah kavuştursun canım .. Buse varya benim 460dediğim günleri bilir en basından beri destek ola ola bak bende nerelere geldim
Sende olcaksın canım buralarda içini ferah tut ..
amin cnm aminn tüm askerlerimizi sağ sağlim kavuştursun inşallah... inş bnde sizler gibi olurum 460 ı beraber deviririz inşallaaaahhh.. allahım kötü haberlerden sakınsın hepimizi
Evet o topiğe de girdim dediğin gibi orası daha dolu :) yok acemi birliği belli olmadı daha doğrusu belli fakat internetten girip öğrenmio nedenini bilmiorum ama öğrenir öğrenmez yazarım umarım iyi yere düşer
senben0505
Allah kavuştursun canım .. Buse varya benim 460dediğim günleri bilir en basından beri destek ola ola bak bende nerelere geldim
Sende olcaksın canım buralarda içini ferah tut ..
amin cnm aminn tüm askerlerimizi sağ sağlim kavuştursun inşallah... inş bnde sizler gibi olurum 460 ı beraber deviririz inşallaaaahhh.. allahım kötü haberlerden sakınsın hepimizi
inş cnm ama ii yerden önce ii komutanlara rast gelmesi daha önemli..bi yeri ii yapan komutanlardır..
heytttt be ne günlerdi ama..Allaha şükür 100leri gördün,gördük..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?