Askerini yollayacak hatunlar du etmeli sallasınlar doğuyu batıyı,komutan kilit nokta
superisiii
92/1 tertiplerim size güzel bi haber vericem banada dün buse arkadaşımız anlattı ve hesapladım gerçekten doğru.Bizimkiler askerliğni 455 gün yapıcak:))
nasıl yaniiiii
hayırlı olsun kızlar.
Sizin topiginizi görünce zamanın geçtigini ve azcık eskidigimizi fark ettim. bunu fark etmek çok güzel
ben 91/2 topigindenm. Allah sabır versin siz ve askerlerinize. buda geçicek herşey gibi
gerçekten miiii nasıl oluyor peki o neden o kadar yapıyolarrrr
superisiii
92/1 tertiplerim size güzel bi haber vericem banada dün buse arkadaşımız anlattı ve hesapladım gerçekten doğru.Bizimkiler askerliğni 455 gün yapıcak:))
nasıl yaniiiii
gerçekten miiii nasıl oluyor peki o neden o kadar yapıyolarrrr
bende anlamadım nsl olduğunu cnm bakalım buse gelsnde sorallım 5 gün 5 gündür dimi tatlım
kızlar bakın sizle bulduğum bi yazıyı paylaşıcam ben hesapladım tam 455 çıktı:)))
21.11.2011 tarihinde sevk başlangıç tarihi olan bir Asker en geç 24.11.2011'de acemi birliğine teslim olduğuna göre bu arkadaş hangi tarihte terhis olacaktır?
Çözüm: Askerlik süresinin 15 olduğunu ve sevk başlangıç tarihinde başladığını yazmıştık. Dolayısıyla bu arkadaş, ""21.02.2013'da terhis olacaktır.
...
Sürenin gün olarak hesabına gelince
Öncelikle küsüratlı ayları dikkate almayız. Askerin geçirmesi gereken aylar
Aralık (31 gün),
Ocak (31 gün),
Şubat (29 gün),
Mart (31 gün),
Nisan (30 gün),
Mayıs (31 gün),
Haziran (30 gün),
Temmuz (31 gün),
Ağustos (31 gün),
Eylül (30 gün),
Ekim (31 gün),
Kasım (30 gün),
Aralık (31 gün),
Ocak (31 gün). Tam aylar toplamı 428'dir.
---------- Bu rakamın üzerine """"21 Kasımdan 30 Kasım'a"" kadar geçecek --9-- günü ve 21 Şubata kadar geçecek ""21 günü de eklersek
428+9+21=458 gün - Yani TOPLAM 458 gün askerlik yapacaktr..
BURADAN ANLADIĞIMIZ GİBİ ASKERLİK TAM 460 GÜN DEĞİLDİR.. 458-455 GİBİ FARKLI SAYILARDA BAŞLAR. BUDA AYLARIN 28-29-31 FALAN ÇEKMESİNDEN KAYNAKLANIR..
bu da demek oluooo 5 gün daha erken kavuşcaz sevdiceğimizeee
aynen öyle tatliş:)) 5 gün 5 gündür dimi ama:))
evet kızlar 460 gün diye birşey yok herkes o kadar gün bekleyecek diye bir şey yok
mesela biz 91/2.tertiplere de 458 gün nasip oldu
www.şafaksöyle.com dan da görebilirsiniz
ben tam 460 die biliodum cnm ne kdr erken gelse o kdr ii bnm için
evet canım bizde ilk ögrendiğimiz zaman 458 oldugunu nasıl sevinmiştik
bende sevindiimm yaadaha gitmedi ama olsun gitcek gelcek inşaallaaahh
Tabikide Büşracım gidicek ve gelicek yeter ki sağ olsunlar canları beden de olsun ... Ben o kadar ağladım yırttım kendimi neler neler ama bak aylardır hala askeriyede alamadım onu ordansabretmeyi öğretti bu askerlik ..
Dua et canım hep iyi olsunlar
Şükür bizim askerliğimiz çok rahat geçiyor cep tel imkanımız falan var umarım sizinde öyle olur canım inşallah oluuuur :116:
Bu arada yaşın kaç canım nerede yaşıyorsun ..
Ne kadardır birliktesiniz tatlım ..
zaten tek korkum o cnm sağ salim gtsn gelsn komutan kötüymüş eğitim kötymüş o kdr çk önmli deil snçta askerlik elbet zorluk çekcek gelince bol bol askerlik anısı dinlicezbizimde inşallah rahat olur da konuşabiliriz cnm yaa
20 olcam cnm ben martta bursadanım çocukluğuda sayarsak 8 saymazsak 5 yıldır birlikteyz cnmdilimi ısırayımdda nazar değmesinn snn yaş kaç sen nerdensn cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?