elbette askerliğin zor yanlar var olmaz mı hapis gibi bi hayat .. ama hep derim ben bitme ihtimali olan bir şey değil bitecek olan birşey ..
bitecek kuzum bitecek sen içini hep ferah tut ..
hmm benden 3 yas kücüksün canım bende 23 .. istanbuldayım ..
bizde 7.yılımıza girince anca evlenebiliyoruz
du kıs bende ısırayım dilimi boncugumuda koyayım :)
allah nazarlardan saklasın hepimizi
benimde bursa inegöl ve cerrahta 2 teyzem var :) oraya gelin gittiler ..
sayılı gün çabuk geçermiş ztn askerliğe 3 sene var dioduk şimdi 12 gün kaldıı zaman akıp gidio inşallah safağımız başlayıncada akıp gider kavuşuruz sevdiceğimle
amnn cnm heppimizi inaşllahh sağ salim gitsnler gelsnler doya dya sarılıp öpeliim
bursa güzeldir cnm yaa kendi şehrim die demiorm güzel bi şehir yanii
snn askerin nerde yapıo cnm askerliğini
evet öyle geçiyor bir şekilde hele o 460 tablosunu karalayınca daha iyi hissediyorsun kendini, hazırla sende tablonu
bursa da sadece inegöl ve cerrahta bulundum cerrah değil de inegöl çok hosuma gidiyor sessiz sakin istanbul gibi karmasa değil ..
benim askerim izmirde canım.. önce ankaradaydı acemilik ustalık izmir ..
şu anda izmirden nefret etmiş konumda bıktı cok fena
çeşit çeşit yaptım cnm 460 kağıdımı kendi admı yazdım askerim bursa 92/1 neler neler hepsini tek tek karalıcam
İnegöl baya uzak cnm bana hiçte gitmedim bursanın dışnda kalıo brz kısmet olmadı gtmek
bnmkide ıspartaya düştü cnm acemilik bakalım doğuya gönderiomuş orası ama nolucak bilmiyorum çok üzüldük orası çıkıncaama her zaman dediğim gibi mecbrr ii yönlerini görmeye çalışrız bzdee artıkk ztn demişti sparta izmir olmasın neresi olursa olsun dmşti ama ısparta çktı izmirde zormuş galiba nefret ettiğine göre
En iyisini yaptın canım insan karaladıkca daha iyi hissediyor kendini ...
Bende ilk zamanlar mehmet yasemin yapmak istedim yapamadım bende 460 ı karalıyorum
Benim ki ıspartalı memleketi ıspartanın zor oldugunu söyler ama şans canım sıkma canını
Yok canım allaha şükürler olsun bizim askerliğimiz rahat geçiyorAllah herkese böyle askerlik nasip etsin
Biz zaten uzaktan uzagaydık şimdi cep telimizde olunca sanki askerde değilmiş gibi düşünmek istiyorum ..
Evet ıspartayı genelde kimse istemes ıspartalı oldugumuzdan bize cıkma ihtimali olmadı ..
şimdi şafak kaç peki cnm ?
Bizde artk 75 gün sabretcz acemiliği bitck elbett snrası önemlii neler yaşıcaz kim bilirr..
Şafak 193 tatlım :100:
Neresi hayırlısı ise oraya düşer inşallah usta birlikte ..
Bizimde acemi birliğimiz 75 gün denildi ama benim askerim 1 ay yaptı ..
Zırhlı birliklerdeydi ankarada orada 75 gün oluyormus ve nerdeyse herkes doguya düştü şırnak hakkari 2 3 asker askımda dahil izmire düştüler ..
oo sizde yemişsizn askerliği ne kalmış şurdaa
amin inşallahh neresi hayırlysaa orası olsuunn
şanslıyış cnm o zaman askern doğuya düşmemiş gerçi izmirde zor ama neyse bilemicem o kdarınnı bn
çeşit çeşit yaptım cnm 460 kağıdımı kendi admı yazdım askerim bursa 92/1 neler neler hepsini tek tek karalıcam
İnegöl baya uzak cnm bana hiçte gitmedim bursanın dışnda kalıo brz kısmet olmadı gtmek
bnmkide ıspartaya düştü cnm acemilik bakalım doğuya gönderiomuş orası ama nolucak bilmiyorum çok üzüldük orası çıkıncaama her zaman dediğim gibi mecbrr ii yönlerini görmeye çalışrız bzdee artıkk ztn demişti sparta izmir olmasın neresi olursa olsun dmşti ama ısparta çktı izmirde zormuş galiba nefret ettiğine göre
cnm izmirde foça die bi yer var orası biraz kötü askerin orayı kastetmiştir..genelde oraya düştünmü bittin derler..kesin doğu derler..
cnm izmirde foça die bi yer var orası biraz kötü askerin orayı kastetmiştir..genelde oraya düştünmü bittin derler..kesin doğu derler..
bende anlamadım nsl olduğunu cnm bakalım buse gelsnde sorallım 5 gün 5 gündür dimi tatlım
Kızlar tam belli değil ama bende bu ay içerisinde sevdiceğimi askere gönderebilirim daha ortada kesin bişey olmadığı halde başladım ağlamaya onu üzmek istemiyorum ama nasıl geçer günler onsuz Allah hepimizin yardımcsı olsun çok zormuş(
neden kesin değil cnm ?
subeye gitti ama 13 unde kesin bisey soyleyeceklermis , ustelik abiside asker isterse erteleyebiliyormus ama bir an once gitmek istiyo, tek korkum 1 hafta sonra gidiyorum demesiha birde 92 mart dogumlu ilk muayenede 2 gidecegi soylendi ama bagli bulundugu ilce 1 aliyormus. sayili gun cabuk gecer insallahh kavusuruzz sevdicegimizee..:)
hayirlisiyla gidip gelsin beklemeye ozlemeyede ragziyim yeterki canlari sagolsun,artik burda gun gun dertlesiriz :)
tabi canım bak ben daha gitmeden attım kendimi topiğe arkadaşlarla tanıştım kaynastım bile hepberaber atlatıcaz allahın izniyle çabucak geçecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?