92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

sayılı gün çabuk geçermiş ztn askerliğe 3 sene var dioduk şimdi 12 gün kaldıı zaman akıp gidio inşallah safağımız başlayıncada akıp gider kavuşuruz sevdiceğimle

amnn cnm heppimizi inaşllahh sağ salim gitsnler gelsnler doya dya sarılıp öpeliim

bursa güzeldir cnm yaa kendi şehrim die demiorm güzel bi şehir yanii

snn askerin nerde yapıo cnm askerliğini

evet öyle geçiyor bir şekilde hele o 460 tablosunu karalayınca daha iyi hissediyorsun kendini, hazırla sende tablonu
bursa da sadece inegöl ve cerrahta bulundum cerrah değil de inegöl çok hosuma gidiyor sessiz sakin istanbul gibi karmasa değil ..

benim askerim izmirde canım.. önce ankaradaydı acemilik ustalık izmir ..
şu anda izmirden nefret etmiş konumda bıktı cok fena

çeşit çeşit yaptım cnm 460 kağıdımı kendi admı yazdım askerim bursa 92/1 neler neler hepsini tek tek karalıcam
İnegöl baya uzak cnm bana hiçte gitmedim bursanın dışnda kalıo brz kısmet olmadı gtmek
bnmkide ıspartaya düştü cnm acemilik bakalım doğuya gönderiomuş orası ama nolucak bilmiyorum çok üzüldük orası çıkınca ama her zaman dediğim gibi mecbrr ii yönlerini görmeye çalışrız bzdee artıkk ztn demişti sparta izmir olmasın neresi olursa olsun dmşti ama ısparta çktı izmirde zormuş galiba nefret ettiğine göre

En iyisini yaptın canım insan karaladıkca daha iyi hissediyor kendini ...
Bende ilk zamanlar mehmet yasemin yapmak istedim yapamadım bende 460 ı karalıyorum
Benim ki ıspartalı memleketi ıspartanın zor oldugunu söyler ama şans canım sıkma canını
Yok canım allaha şükürler olsun bizim askerliğimiz rahat geçiyor Allah herkese böyle askerlik nasip etsin
Biz zaten uzaktan uzagaydık şimdi cep telimizde olunca sanki askerde değilmiş gibi düşünmek istiyorum ..
Evet ıspartayı genelde kimse istemes ıspartalı oldugumuzdan bize cıkma ihtimali olmadı ..

şimdi şafak kaç peki cnm ?
Bizde artk 75 gün sabretcz acemiliği bitck elbett snrası önemlii neler yaşıcaz kim bilirr..

şimdi şafak kaç peki cnm ?
Bizde artk 75 gün sabretcz acemiliği bitck elbett snrası önemlii neler yaşıcaz kim bilirr..

Şafak 193 tatlım :100:
Neresi hayırlısı ise oraya düşer inşallah usta birlikte ..

Bizimde acemi birliğimiz 75 gün denildi ama benim askerim 1 ay yaptı ..
Zırhlı birliklerdeydi ankarada orada 75 gün oluyormus ve nerdeyse herkes doguya düştü şırnak hakkari 2 3 asker askımda dahil izmire düştüler ..

oo sizde yemişsizn askerliği ne kalmış şurdaa
amin inşallahh neresi hayırlysaa orası olsuunn
şanslıyış cnm o zaman askern doğuya düşmemiş gerçi izmirde zor ama neyse bilemicem o kdarınnı bn

oo sizde yemişsizn askerliği ne kalmış şurdaa
amin inşallahh neresi hayırlysaa orası olsuunn
şanslıyış cnm o zaman askern doğuya düşmemiş gerçi izmirde zor ama neyse bilemicem o kdarınnı bn

Aman Allahım ben daha dün 400 lerdeyken biriside bana yemişsiniz askerliği diyor
Evet canım bak şans işi işte düşmedi oraya kısmetinde İzmir varmış ..
İzmir in zor oldugunu ilk defa senden duyuyorum tatlım belki başka ilçeleri öyledir ..
Biz Gaziemir deyiz kapısında cennete hoşgeldiniz yazıyor Ben ilk açıkladığımda yerini kızlar siz askerliği bitti sayın demişlerdi cidden çok temiz güzel bi yer ...
Allah tüm askerleri iyi yerlere göndersin inşallah ... Rahat nefes alabilcekleri ..
Hatta Pınarın askeride orda diğer topicten :)

cnm izmirde foça die bi yer var orası biraz kötü askerin orayı kastetmiştir..genelde oraya düştünmü bittin derler..kesin doğu derler..

cnm izmirde foça die bi yer var orası biraz kötü askerin orayı kastetmiştir..genelde oraya düştünmü bittin derler..kesin doğu derler..

Hmm demek Foça öylemiş kızlar bilmiyordummm ...
Neyse ki teğet geçti

Kızlar tam belli değil ama bende bu ay içerisinde sevdiceğimi askere gönderebilirim daha ortada kesin bişey olmadığı halde başladım ağlamaya onu üzmek istemiyorum ama nasıl geçer günler onsuz Allah hepimizin yardımcsı olsun çok zormuş (

neden kesin değil cnm ?

subeye gitti ama 13 unde kesin bisey soyleyeceklermis , ustelik abiside asker isterse erteleyebiliyormus ama bir an once gitmek istiyo, tek korkum 1 hafta sonra gidiyorum demesi ha birde 92 mart dogumlu ilk muayenede 2 gidecegi soylendi ama bagli bulundugu ilce 1 aliyormus. sayili gun cabuk gecer insallahh kavusuruzz sevdicegimizee..:)

korkma canım bak hepimiz burdayız birbirimize destek olucaz hem ne kadar erken giderse o kadar iyi.Benimki 90 doğumlu 2 sene önce gidecekti fakat nişanlanmadan gitmem diye tutturdu o zman gitseydi şimdiye çoktan gelecekti hatta evlenmiş bile olcaktık.Bu yüzden kafaya takma diycem (ama takılmayacak gibi değil biliyorum)şu sorun ortadan kalksın ben şimdi çok pişmanım o zaman göndermediğime

Kızlar şafakları eritmeye bi başlasak gerisi gelicek inş ne de olsa başlamak bitirmenin yarısıdır..

tabi canım bak ben daha gitmeden attım kendimi topiğe arkadaşlarla tanıştım kaynastım bile hepberaber atlatıcaz allahın izniyle çabucak geçecek

daha benimkide gitmis degil ama gitmeden hazirliyorum kendimi soz verdim aglamak uzulmek yok dedigin gibi birlikte atlatcaz yalniz degiliz sonucta:) aslanlar gibi gidip gelecekler:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…