• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

Allahım bizede nasip etsin 100 leri 10 ları inşallaahh..

Şimdi gidicek Taa bi dahaki kış gelcek yaa çok zorr onsuz bir yaz onsuz 1,5 yıl geçicek elbet izine gelcek ama ne kdr 1 hafta anca 15 ayda 1 hafta 2 hafta ne ki yaa of offf :43::43::43:

cnm benim askerimde geçen sene şubatta gitti biz 91/1 devreyiz..nerdeyse 1 sene oluo..mayısta siz usta birliğine geçtiğiniz de biz Allahın izniyle askerliği bitiricez..yani siz benim biletim oluosunuz..sizi çok bekliodum..inan seninde böle beklediğin devreler olucak..her alt devrenle zamanın geçtiğini anlıcaksın..izinleri bölüştürerek kullandık biz..hem kimbilir sende gidersin düştüğü yere..

Eweeet bende 92/2 leri bekliyorum :52::52::52::52::52::52::52::52::52:

cnm benim askerimde geçen sene şubatta gitti biz 91/1 devreyiz..nerdeyse 1 sene oluo..mayısta siz usta birliğine geçtiğiniz de biz Allahın izniyle askerliği bitiricez..yani siz benim biletim oluosunuz..sizi çok bekliodum..inan seninde böle beklediğin devreler olucak..her alt devrenle zamanın geçtiğini anlıcaksın..izinleri bölüştürerek kullandık biz..hem kimbilir sende gidersin düştüğü yere..

Bizde 93 lüleri beklicez allahın izniyle dimi :) o günleri nasip etsin inşallah allahımm izin konusundada nasıl yapcak bilmiyorum bakalım yarın nereye gitceğini öğrencez postaneden e divlet şifresi alınıomuş onu alıp öğrencez bakalım dediğin gibi yakın bi yer olursa bnde gidebilirim çok qüzel olur :)

Bizde 93 lüleri beklicez allahın izniyle dimi :) o günleri nasip etsin inşallah allahımm izin konusundada nasıl yapcak bilmiyorum bakalım yarın nereye gitceğini öğrencez postaneden e divlet şifresi alınıomuş onu alıp öğrencez bakalım dediğin gibi yakın bi yer olursa bnde gidebilirim çok qüzel olur :)

ewt cnm 93/1 leri bekliceksin sende..4. devre olucak gelicek..inş cnm ama acemilikte yemin törenine kadar çıkamıolar dışarı..

evet onu biliyorum herkesin aynı olmuomuş sanırım acemi birliği 3 ay da olabiliomuş 40 qünde öle duymuştum

cnm bi 28 günlük acemilik var sonra ustaya geçiosun..bide 75 günlük var yemin töreninden sonra tekrar devam ediosun..zaten ondan sonra çarşıya çıkmaya başlıolar..

evet hava savunmaydı şimdi tekirdağda :31: Gerçi şöyle bişey varmış bizim gittiğimiz yıl ağırlıklı batıya yollamışlar ondan önceki yılda ağırlıklı doğuya göndermişler biraz şansımıza yani :31: Nerde rahat olcaksa oraya düşsün diye dua ediyodum hep buraya çıktı :38:

ayy inşallah bizimki de batı çıkar...topçu mu seninki?

[sıze=2]merhabalar kızlar.. Bende 92/1 yareniyim daha gitmedi ama şurda 3 haftdan az bi zaman kaldı çok zor gelio nasıl geçicek bilmiyorum çok üzülüyorum şimdiden ağlamalarm başladı :( allahım tüm askerlerimizi sağ salim evlerine bizlere kavuştursun inşallaah :(:([/sıze]:5:

mrb tertip hep beraber atlatıcaz inş.

Kızlar Bugün Şafağım Tek Haneli Ay'lara Düştü

:93::93::93:

İnanın Ne Zaman Geldim Hiç Bilemiyorum..

Daha Dün Burda 400'lerdeyken Bugün 303 Olmuşummm

:93::93::93:

.

Askerlerimizin bugün yerleri belli oldu kızlar .

Canıımın ( HAVA ER EĞT.TUG.K.LIĞI/KÜTAHYA ) Subatın 24nde gidicek hayırlısıyla. Aslında cok iyi biryer diyolar hatta torpilli olarak girmeye calısanlar bile varmıs ama yınede cok uzulduk .

Ne kadar rahat olursa olsun gidicek düsünsesi bile yıkıyo insanı . Herkeze simdiden hayırlı teskereler.

canım hayırlısıyla gidip gelir inş..

slm kızlar bende varım 92/1 asker bekleyecek.Bizim ki Konya hava savunma:(((

hayırlısıyla gidip gelirt tatlımm

Merhabalar kızlar.. Bende 92/1 yareniyim daha gitmedi ama şurda 3 haftdan az bi zaman kaldı çok zor gelio nasıl geçicek bilmiyorum çok üzülüyorum şimdiden ağlamalarm başladı :( allahım tüm askerlerimizi sağ salim evlerine bizlere kavuştursun inşallaah :(:(:5:
aminnn

benim sevgilim deka olduğu için henüz almadı silüsünü 21inde alıcakmış :S

bilemiyorum garip bi ruh hali içindeyimm

has torunlarımm hoşgeldiniz topiniğinz hayırlı uğurlu olsun askerliğide tez zmanda yiyip bitirin inş. ben sizin dedenizim 91/1 devreyim bu terimleri tek tek öğreniceksiniz zamnda ilk başlarda zor geçicek ama sonrasında sizde alışıcaksınız allah hepmizin yardımcısı olsunnn:16::16::16::16:

kızlarr belli olmuş ISPARTA :(((( ya gidicek sevdiğiimm napıcam bn çatışma eri olucam dio 75 qünlük acemi birliği :(:(:( kötü bi yer dioo allahım sabııırr :(:(

Son düzenleme:
kızlarr belli olmuş ISPARTA :(((( ya gidicek sevdiğiimm napıcam bn çatışma eri olucam dio 75 qünlük acemi birliği :(:(:( kötü bi yer dioo allahım sabııırr :(:(

cnm hakkınızda hayırlısı böleymiş..illa doğu olucak die bişey yok kısmet..hem ii komutanlara düşsün die daha çok dua et..bi yeri ii yapan daha çok komutanlardır..

Kötü yer yoktur kötü komutan vardır.

Bu işin doğusu batısıda yoktur.Benim askerim batıda ama hiçte iyi olduğumuzu söyleyemem sana

Sen Isparta olduğunu üzülme dua et komutanı iyi olsun

Ha benımde bir çok tanıdığıkm Ispartada yaptı acemiliğini dediğiniz gibide kötü bi yer değil

Askerlik bu zorluğu elbet olacak.

Kötü yer yoktur kötü komutan vardır.

Bu işin doğusu batısıda yoktur.Benim askerim batıda ama hiçte iyi olduğumuzu söyleyemem sana

Sen Isparta olduğunu üzülme dua et komutanı iyi olsun

Ha benımde bir çok tanıdığıkm Ispartada yaptı acemiliğini dediğiniz gibide kötü bi yer değil

Askerlik bu zorluğu elbet olacak.

Evet haklısn doğusu batsı yok mecbur gidicek ama üzüldüm bi arkadaşıda orda yapmış acemiliğini komutanlar ii deiilmiş öle demişler doğu batı olması değil önemli olan ona bişi olursa die korkuyorum :(

iYi geceLer :)
Bnm sözlümde gıdıcek askere subatın 22 sınde falan ama gıdecıgı yer bellı . ptt gıdıyosun e devlet sifresı alıyosun sonra netten e devletten öğrenıyosun bız ooyle oğrendık subeden önce .)

Canım benim askerimde acemi birliğini Isparta da yaptı oda 75 günlük eğitim aldı ve oraya gittiğinde 23 kişilik time katıldı şu anda Van da görev yapıyo .. Şimdi moralini bozmak istemiyorum ama Isparta yüksek bir oranda doğuya yolluyor orası bende senin gibi internetten hep araştırmıştım pek iyi bir yer diğil yaılarıyla hep karşılaştım eğitimi evet birde ağır oluyor iyi komutan da var kötü komutan da denk geliyordu ama arkdaslarında dediği gibi komutan çok önemli..
Gün doğmadan neler doğar sıkma canını orası Kıbrısada yolluyor bide doğu karadeni bölgesinede hiç belli olmaz bu işler şimdiden karamsar olma canım Allah kavuştursun şimdiden..

Canım benim askerimde acemi birliğini Isparta da yaptı oda 75 günlük eğitim aldı ve oraya gittiğinde 23 kişilik time katıldı şu anda Van da görev yapıyo .. Şimdi moralini bozmak istemiyorum ama Isparta yüksek bir oranda doğuya yolluyor orası bende senin gibi internetten hep araştırmıştım pek iyi bir yer diğil yaılarıyla hep karşılaştım eğitimi evet birde ağır oluyor iyi komutan da var kötü komutan da denk geliyordu ama arkdaslarında dediği gibi komutan çok önemli..
Gün doğmadan neler doğar sıkma canını orası Kıbrısada yolluyor bide doğu karadeni bölgesinede hiç belli olmaz bu işler şimdiden karamsar olma canım Allah kavuştursun şimdiden..

Amin canım çok saol... Evet bende okuduğum kadarıyla %100 doğu yazmışlar ve dediğin gibi tim olarak görev yapcakmış yazanların dediğine göre komutanlarda pek ii deilmiş ama sağ sağlim gitsin gelsin bana o yeter askerlik bu sonuçta elbet zorluk çekcek tek korkum ona bişi olması :(

iYi geceLer :)
Bnm sözlümde gıdıcek askere subatın 22 sınde falan ama gıdecıgı yer bellı . ptt gıdıyosun e devlet sifresı alıyosun sonra netten e devletten öğrenıyosun bız ooyle oğrendık subeden önce .)

Bizde öyle internetten öğrendik cnm 10 unda da sülüsünü almaya gidicez inş bnm askerimde 21 inde teslim olcak bakalım her şeyin hayırlısı..
nereye gidicekmiş sözlün cnm ?

Back