Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlaaaaaar napıosunuss bakimmm
Ben aof sınavları yüzünden bu sıralar size pek vakit ayıramıorum ama çok özledim sizi
Askerim bile dalga geçio benle yaa, biz evlenicez sen halaa aof okıcaksın dio :)))
nerede bu millet ,nerede bu devletbirdaha ararsınız beni bulamazsınz ama
![]()
enaaammm sn gönülmü koydun bn akşmları hç girmiorm nete girersemde hmn bakıp çıkıorm günydn buarada![]()
yok tatlım latife yaptım neden koyayım gönül.sanada tünaydın : )
cmt çalışılırmı yaa ne güzeldi şmdi ewde otursam
![]()
off bende düşünüyorum bu çarşılar hep böyle mi geçcek diye illa bişey çıkıyor yaailk çarşı gnü ve sonu hüsran ... bugün berbat başladı ve berbat gitti...
off bende düşünüyorum bu çarşılar hep böyle mi geçcek diye illa bişey çıkıyor yaa![]()
zatn şu msn bize hiç yaramadı ,her girişimizde kavga .keşke kavgaylada sınırl ı kalsaydı yeşimim...
ilk çarşı gnü ve sonu hüsran ... bugün berbat başladı ve berbat gitti...
noldu kuzucukum anlat mrk ettm bi ara bzde kwga ettk çıktı msnden snra aradı düzelttk
bizde aynı doğrultuda gtmiştik ama arayı düzeltemedik,üstüne alyansımzı bildiğin wc içine düşürmüş bir askerin çarpası yüzünden sonrası kavga gürültü tabi mahkemelik oluyordu tutanaklar vs ... komutanları araya girip yırtmıslar tutanağı olay kapandı,ama alyansımız ilk göz ağrımız b.. buluştu ,gülermisin ağlarmısın ya siinirlerim hala bozuk aramız iyi olmasına rağmen.ıı kızlar askerdeki adamın üstüne gidilmez nelerle uğraşıyorlarr ,her şeyi biriktiriyorlar ... durum bundan ibaret
biz msnde kavga ettik zaten bize hic yaramaz su msn.sonra cıktı gtti geri geldi sonra birliğe gitmek üzere cıktı ama aramızı düzeltmeemiştik.birliğe gttiğinde carpan askerle kavga ediyor yüzüğü düşürmesine sebep olduğu için ben zaten neden düşürdün demedim aslada demem g,den yüzük olsun ama hırpalamıs komutan çünkü benm deli fişeğim çocuğn kolunu wc içne ... ki yüzüğü alsın diye.benm canımı yakan hırpalaması ben dokunmaya kıyamıyrm elin adamı hırpalıyor.bn dua ediyorm komutana karşılık vermedi yoksa onu kendi komutanıda kurtaaramazdı velasıl olaylarn böyle olmasına biraz bn sebp oldm aslında ondan üzlüyorm cünkü ssakindir ama bnle kavgalı olsun tamam iş bitti dünya umrunda olmaz,sonuçta böle felakt oluroo durum kötümüş ay ama yaa yüzük gttimi bn olsam bnde çk üzülürdm dha çk tuz basmş gbi olmiim yarana ama kuzucukların kuzucuğubzde alyansımza çkmu çk önem weririz olsun artk napalım bunun içn çk kızma bksana oda kwga etmş nerdeyse mhkemelik olckmş belliki o dhada üzülmş snden ama bşka konuda ne kwgası ettnz:85:
biz msnde kavga ettik zaten bize hic yaramaz su msn.sonra cıktı gtti geri geldi sonra birliğe gitmek üzere cıktı ama aramızı düzeltmeemiştik.birliğe gttiğinde carpan askerle kavga ediyor yüzüğü düşürmesine sebep olduğu için ben zaten neden düşürdün demedim aslada demem g,den yüzük olsun ama hırpalamıs komutan çünkü benm deli fişeğim çocuğn kolunu wc içne ... ki yüzüğü alsın diye.benm canımı yakan hırpalaması ben dokunmaya kıyamıyrm elin adamı hırpalıyor.bn dua ediyorm komutana karşılık vermedi yoksa onu kendi komutanıda kurtaaramazdı velasıl olaylarn böyle olmasına biraz bn sebp oldm aslında ondan üzlüyorm cünkü ssakindir ama bnle kavgalı olsun tamam iş bitti dünya umrunda olmaz,sonuçta böle felakt olur
SELMMM TÜRK GENÇLİĞİİİİİİİ
MAnitaa aramadı bgn kafam hafiiff dumanlııı naptıı acep
kesinn gırtlakladıı brnii cezaa aldııı
ooooffffffffffff offfffffffff nasıll gececekk bu 400 küsürr gün????:26::26::26::26:
hee sorarım sizeeee????![]()
öyle ya da böyle geçicek.nasıl başladıysa öyle biticek ...