ay ALLAH razı olsunn ikinizdende ,ne muradınız varsa hayırlısıysa oılsun inşallahh .. yeşimcim yemin töreninden sonra çıktılar evet ama geçen hafta anıtkabire götürmüsler görüsemedik biz,bakalım bu hfta ne oluck ... ça çaaa çaaa ayçaaa
insan olmak ,merhametli olmak ne güzel YARABBİM,sen herkese nasip et.içinde merhameti olandan korkmam ben asla.duygulandım şimdi ,hiç tanımadığımız insanlar hatta o insanların hayatındaki kişiler ve yaşadıkları için aynı anda üzülebiliyor ya da sevinebiliyoruz.iyi yürekli insanlar bu hayatta olmaya devam ettikçe benim umudum hiç bitmicek.size kocaman birdiyorm ..hep böyle kalın
kızlar çk duygulandm errescimmmmm sndende allah razı olsun ne demk öle hpimz için gönlünden geçeni wersin inş okdr güzel konuştnki anemde hep öle der allahım sen yüreğinde merhamet olan insnlarla karşılaştr bzi die hçmi hç tanımıorz hytlarmz hakkında hç bi fikrimz bile yk ama işte kader birliği yüreğimize saf duygularla kaplıo nekdr güzel çnkü birbrmzn halinden yne bz anlarz can korkusu wr sewdklermzn canı içn korkuorz bzm sırtımz yere gelmz kızlar bu dostlkla
amin kuzucuk amin bnmki hstanede 1:30da girckti dr ye hbr bekliorm(((
ALLAH şifa versin cnım.iyi yönden düşünmeye çalış ,istirahat verirler belki az dinlenr.
Amin canım.Allah senden de razı olsun.İnşallah görüşürsünüz canım bu hafta.için görünce daha çok rahatlar.ay ALLAH razı olsunn ikinizdende ,ne muradınız varsa hayırlısıysa oılsun inşallahh .. yeşimcim yemin töreninden sonra çıktılar evet ama geçen hafta anıtkabire götürmüsler görüsemedik biz,bakalım bu hfta ne oluck ... ça çaaa çaaa ayçaaa
amin kuzucuk amin bnmki hstanede 1:30da girckti dr ye hbr bekliorm(((
İnşallah kolay geçer herşey.Sayılıyor diye biliyorum ben hava değişimi bile sayılırken istirahat mı sayılmıcak canım.aradı şmdi nişanlıcaazım pzt alcklarmış dr çk kafa dengi çıkmş sn ne zmn alalım istiosn söle bakalım demiş pzt demiş oda ii oldu ii çk basit bşimiş dio içim rhtladı tbi bakalım askeriyeden kç gn istirahat werckler 20gn istirahat askerlktn sayılmıomş die okudum nette
ii hadi gözün aydın.askerlikten de sayılıyor bildiğim kadarıyla..aradı şmdi nişanlıcaazım pzt alcklarmış dr çk kafa dengi çıkmş sn ne zmn alalım istiosn söle bakalım demiş pzt demiş oda ii oldu ii çk basit bşimiş dio içim rhtladı tbi bakalım askeriyeden kç gn istirahat werckler 20gn istirahat askerlktn sayılmıomş die okudum nette
Amin canım.Allah senden de razı olsun.İnşallah görüşürsünüz canım bu hafta.için görünce daha çok rahatlar.
selammm gençlerrr
çöllerde su gibiii özledimm siziiiiiiiii
ahh canımm mecnun mu oldunn.yoğundun galiba iş kadını
ooooo kıwırcgıımmmm benmmm
ttabii yoğndm yaa grdm kimseckler yoktuu...kaçıwerdimm bndee
Selam kızlar ben bu sayfada bayadır uyedım ama bugun gırdım baya bı sureden sonra esım asker gıdelı 45gun oldu 15ay yapacakk benım bı sorum olacaktı kendıme maas baglatmak ıstıyorum ve hıc bır gelırım yok kendı aılemle kalıyorum ama ayrı evde yanı esımde calısmamı ıstemıyor cocugum yok acaba asker maas`ı alan varsa benı bıraz bılgılendırır mı ? Lutfennn
safak 410
mehtap 30
:)
vallahi canım hiç duymadım öyle bir şey.valla askerine bile 19 lira maaş bağlıyor eşlerine zırnık vermez gibi geliyor bana
valla verirse verir yoks esimi ikna etcem caliscam pek kiskanc esimm oyuzden son carem verecgi para da esime gitcek yada kendi ithyclarma
Selam kızlar ben bu sayfada bayadır uyedım ama bugun gırdım baya bı sureden sonra esım asker gıdelı 45gun oldu 15ay yapacakk benım bı sorum olacaktı kendıme maas baglatmak ıstıyorum ve hıc bır gelırım yok kendı aılemle kalıyorum ama ayrı evde yanı esımde calısmamı ıstemıyor cocugum yok acaba asker maas`ı alan varsa benı bıraz bılgılendırır mı ? Lutfennn
safak 410
mehtap 30
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?