92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

kuzularrrrrrrrrrr napıosunuzzzzzzzzzzzzzzzzz bakemmmmmmm

Kankaa sobee bakıyorummdaaa torunlarııdaaa sahippsizz bırakkmıyorsunnn ohh ohh eferinnnn

Benim torunlarımda artıkın topik açsaa yaa haydinn 92-2 ler

Kankaa sobee bakıyorummdaaa torunlarııdaaa sahippsizz bırakkmıyorsunnn ohh ohh eferinnnn

Benim torunlarımda artıkın topik açsaa yaa haydinn 92-2 ler

kankam torun sevgisi bi başka yaawww

ayyyyy ewt benim bastonlrımda gelsin artık dimi yaaaaaaa ama onlar artık nisan ortası fln gelirler herhalde kankaaaa

ah o zamanda seni o topicten alamayız valla

Son düzenleme:
kankam torun sevgisi bi başka yaawww

ayyyyy ewt benim bastonlrımda gelsin artık dimi yaaaaaaa ama onlar artık nisan ortası fln gelirler herhalde kankaaaa

Hep derlerdide inanmazdı harbi başka oluyo demek

Kuzu eğer 92-2 leri söylüyosan mayısta gelecekler onlar

aaaaaaaaaahayırdır canım noldu ki:26::26:
Ben iyiydim de şimdi askerimle konuştum dün benim hastalığmı kafasına takarken kendisi hasta olmuş şimdi kıyamam ben ona yaa

Bişey yok çok şükür cnm, Askerim de bende iyiyiz... Ama ne biliyim işte yaa.. Usta birliğine nereye düşecek, doğu olursa naparıs, uyku düşman oluo bana :2:

Kardeşi doğu da yaptı askerlii bitirip gedi 1 hafta sonra askerim gitti İnş doğuya düşmez diye her gece dua ediorum

Bende çok dua ediyorum canım ama doğuda olsa batıda olsa allahım sağ salim kavuşmayı nasip eder inş..Senin askerin ne olarak görev yapıyo du?Benimki stingerci ama şoför olacakmış galiba:26:

İnş sağ salim bitirip gelirler cnm.. Benim askerim havancı acemi birliği amasya

En hayırlısı neresiyse orası olsun biz bunu değiştiremeyiz ki bakarsın batı çıkar ama daha zor olur biz kendimizi böyle rahatlatıyoruz canım biz zaten askerlikten sonra hemen evlenicez..Bide askerlik düştümüydü büyük moral olucak bizim için

Bizde aynı durumdayız cnm, ztn benim askerimin daha 2013e kadar tecili vardı aslında, sırf evlilik için tecili bozdurup gitti.... Çok zor gelioo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…