kuzularrrrrrrrrrr napıosunuzzzzzzzzzzzzzzzzz bakemmmmmmm
Kankaa sobee bakıyorummdaaa torunlarııdaaa sahippsizz bırakkmıyorsunnn ohh ohh eferinnnn
Benim torunlarımda artıkın topik açsaa yaa haydinn 92-2 ler
kankam torun sevgisi bi başka yaawww
ayyyyy ewt benim bastonlrımda gelsin artık dimi yaaaaaaa ama onlar artık nisan ortası fln gelirler herhalde kankaaaa
ekledm bacım seni...çıkmşsın ..... qubra lııı bişeyy msn....
kbl ettm.misafr var bn kcr
kbl ettm.misafr var bn kcr
Slm tubisssss
slm tertolar ben geldim nbrsiniz
Moral bozukluğu, bunalım, psikopata bağlama vs.. ne ararsan var cnm... Senden nbr?
Moral bozukluğu, bunalım, psikopata bağlama vs.. ne ararsan var cnm... Senden nbr?
aaaaaaaaaahayırdır canım noldu ki:26::26:
Ben iyiydim de şimdi askerimle konuştum dün benim hastalığmı kafasına takarken kendisi hasta olmuş şimdi kıyamam ben ona yaa
Bişey yok çok şükür cnm, Askerim de bende iyiyiz... Ama ne biliyim işte yaa.. Usta birliğine nereye düşecek, doğu olursa naparıs, uyku düşman oluo bana :2:
oooufff sorma aynı dert bizde de var yaa
Kardeşi doğu da yaptı askerlii bitirip gedi 1 hafta sonra askerim gittiİnş doğuya düşmez diye her gece dua ediorum
Bende çok dua ediyorum canım ama doğuda olsa batıda olsa allahım sağ salim kavuşmayı nasip eder inş..Senin askerin ne olarak görev yapıyo du?Benimki stingerci ama şoför olacakmış galiba:26:
İnş sağ salim bitirip gelirler cnm.. Benim askerim havancı acemi birliği amasya
En hayırlısı neresiyse orası olsun biz bunu değiştiremeyiz ki bakarsın batı çıkar ama daha zor olur biz kendimizi böyle rahatlatıyoruz canım biz zaten askerlikten sonra hemen evlenicez..Bide askerlik düştümüydü büyük moral olucak bizim için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?