şu kk da neden face deki gibi dürt yok.şu kübrayı dürtesim var bak kim bilir neelerle uğraşıyorda geç cevap yzıyorgerçi çalışıyordun dimi
kübraaa yaa öldürdün beni ömürlüksünnn yemin ederimhee yaaa çalşyrm işte napalm ekmek parasıçeyz parasıı...aynenn yaa sohbetler gzeldi...
ne gzel gelmş 2 gn...O MANYAK ÇIKARYOOO YAAA.... ateşii basına wurmş güzelim anla işteee..
yaa bahryleli zaten kesin denz kenarı olcaktııı canım bnm...izmir çktıı işte....
bz askere gtseydk beklerdler yaa.....emnm bnaaa
şu kk da neden face deki gibi dürt yok.şu kübrayı dürtesim var bak kim bilir neelerle uğraşıyorda geç cevap yzıyorgerçi çalışıyordun dimi
evet yaa.aslında biizm mekan burası sahip çıkmamız lazımmhahhaaaaaa yerim seniii....kız işteyimm......
yazdm cvpp yukarı baakk.....
BU ARDAAA BUU TOPİK ÇOK BOŞ OLRDU....TARHİN EN KALABALIK GNÜNÜ YAŞYOR....ŞOK ŞOKK ŞOOOOOOOOOKKKK
kübraaa yaa öldürdün beni ömürlüksünnn yemin ederim,bu çocuk beklemezmi senii bekler tabii çalışş kuzumm çeyiz lazım tabii ,şu sınav geçsin de benimkide az alışmış olur çalışıırm diye ümt ediyorumm tabii ağzımdan burnumdan getirmezse
SKYOOOSAAAA BKLEMESNN KIZIMM....ONU VARYAA KOPARTR ELNE WERİRİMMMM
asker yolu bekliorm sn nasılsınyalnz diilmşm derkn sndemi dha başındasın yolun
evet yaa.aslında biizm mekan burası sahip çıkmamız lazımmKüboşşşşşşşşşşşşşşş özlemişim kızz valla bak depresiftim bugünn canlandımm
bundan hiç şüphm yok işte eminimki yaaprsınnkübraaa yaa öldürdün beni ömürlüksünnn yemin ederim,bu çocuk beklemezmi senii bekler tabii çalışş kuzumm çeyiz lazım tabii ,şu sınav geçsin de benimkide az alışmış olur çalışıırm diye ümt ediyorumm tabii ağzımdan burnumdan getirmezse
SKYOOOSAAAA BKLEMESNN KIZIMM....ONU VARYAA KOPARTR ELNE WERİRİMMMM
ahh canım hiç sorma :) bn beklyrum( kendıme yneı yenı gelmeye çalıyrum geçer dıyolar zamn geçmyo
off off
ilk günlerimi gördüm sende ,hayat durmuş tu sanki ama bir ay geçiverdi bile alışıyorsun ,olaki insan ölüme bile alışıyor ... olsunn bu zamnlarda şart hayatta ,birbirine sıkı sıkı bağlanıyorsun bununla beraber bir sürü şey öğreniyorsunn en başta sabretmeyi , özleye özleye sindire sindre sevmeyi vs vs işte...
ahh canım hiç sorma :) bn beklyrum( kendıme yneı yenı gelmeye çalıyrum geçer dıyolar zamn geçmyo
off off
bnlee takıl kızımm her dakk kopp kopp yapalım....burda takılak bndan snraaöbür taraf çok yoğun olyoo karşyooo herseyy takp etmek zor olyyiiiiiiiiiiiii
bundan hiç şüphm yok işte eminimki yaaprsınn
ilk günlerimi gördüm sende ,hayat durmuş tu sanki ama bir ay geçiverdi bile alışıyorsun ,olaki insan ölüme bile alışıyor ... olsunn bu zamnlarda şart hayatta ,birbirine sıkı sıkı bağlanıyorsun bununla beraber bir sürü şey öğreniyorsunn en başta sabretmeyi , özleye özleye sindire sindre sevmeyi vs vs işte...
DİMİİ GIIIIIIII İLK ZAMANLAR ÇOK ZORDU İLK 3 GN HEP AGLADIM SNRAAA ALŞTMM AHH AHHH....
NEYDİK ESKİDEN SU İÇERDİK İSKİDEN
DİMİİ GIIIIIIII İLK ZAMANLAR ÇOK ZORDU İLK 3 GN HEP AGLADIM SNRAAA ALŞTMM AHH AHHH....
NEYDİK ESKİDEN SU İÇERDİK İSKİDEN
şimdii efkar zamanı yani su değil rakı içekk .ağlamak yerini özleme bırakmaya başladı artık arada bir uğruyorlar ama olucak okadar
ewt geçmio sna nası teselli weriim bilmiorm ama yapck bşka hç bşiimz yk ben 4gndür bugnde bitio diorm kndime en azından bi kaç gn bu şekilde geçer gün geçmio diil bugnde bitio die tekrarla kndine htta bugn bn en çk bitmesni istiorm hç hbr alamadm(((
şimdii efkar zamanı yani su değil rakı içekk .ağlamak yerini özleme bırakmaya başladı artık arada bir uğruyorlar ama olucak okadar
BAKKK YAAAA ARYRMM ESSEĞİİ AÇMYOOO....TELEFNU SARJAA TAKTIII UNUTTUU BNİİ.....DÖWCEM...
açar kuzu açmama gibi şansı yok,sinir yapma bekleBAKKK YAAAA ARYRMM ESSEĞİİ AÇMYOOO....TELEFNU SARJAA TAKTIII UNUTTUU BNİİ.....DÖWCEM...
Ben yagmuru gözlerinde
Bülbülü dillerinde
Günahi bedeninde
Taniyipta sevmisim
Dönmüyor yedi cihan
Esirin olmus zaman
Sarabi dudagindan
Icip öyle sevmisim...
Seni öyle sevmisim
BAKKK YAAAA ARYRMM ESSEĞİİ AÇMYOOO....TELEFNU SARJAA TAKTIII UNUTTUU BNİİ.....DÖWCEM...
nasıl yanı tel kulnabılymu :)
usata bırlıgndemı sızn askerınız ?
açar kuzu açmama gibi şansı yok,sinir yapma bekle
Ben yagmuru gözlerinde
Bülbülü dillerinde
Günahi bedeninde
Taniyipta sevmisim
Dönmüyor yedi cihan
Esirin olmus zaman
Sarabi dudagindan
Icip öyle sevmisim...
Seni öyle sevmisim
BİLGSYAR BASINDAYDI YARAMAZLIK MI YAPYOO ACBAAA
ERREEESS HAYRDR SEKERİMM AŞKAMI GELDN ROMANTZM FLAN BANAMI YAZYSN....BNDE SNA YAZYRM BAK İÇİMDEN GELDİ....
SEWYRM SENİ EKMEGİ TUZA BANP BANP YER GBİ GECLERİ ATESLER İÇİNDE UYANARAK AGZIMI DAYAYP MUSLUĞAA SU İÇER GBİİİİİ
nasıl yanı tel kulnabılymu :)
usata bırlıgndemı sızn askerınız ?
CANM BNMKİ EWDE SUAN DAGTM İZNNE GELDİ YARIN TESLİM OLYO USTA BRLĞNE.....
AMA GTRCEK TEL KULLANABLYMŞ...O BAKIMDAN YANİİİ....
ben cvp verim şuan o çocuğu haşlıyordurnasıl yanı tel kulnabılymu :)
usata bırlıgndemı sızn askerınız ?onun ki dağıtımda yarın teslim olacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?