92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

başlar zor oluyor bi de sonlar. şu sıralar çok zor değil bizim için. başta alışma süreci çok zorluyor sonda da hasret özlem. en iyisi ortası
hayırlısıyla bitecek. 92/3 ler gelinde biz bitirmek üzere olacağız sanırım. o topiğin açılmasını bekliyorum burda

şu kk da neden face deki gibi dürt yok.şu kübrayı dürtesim var bak kim bilir neelerle uğraşıyorda geç cevap yzıyor gerçi çalışıyordun dimi

hahhaaaaaa yerim seniii....kız işteyimm......
yazdm cvpp yukarı baakk.....

BU ARDAAA BUU TOPİK ÇOK BOŞ OLRDU....TARHİN EN KALABALIK GNÜNÜ YAŞYOR....ŞOK ŞOKK ŞOOOOOOOOOKKKK

kübraaa yaa öldürdün beni ömürlüksünnn yemin ederim ,bu çocuk beklemezmi senii bekler tabii çalışş kuzumm çeyiz lazım tabii ,şu sınav geçsin de benimkide az alışmış olur çalışıırm diye ümt ediyorumm tabii ağzımdan burnumdan getirmezse

şu kk da neden face deki gibi dürt yok.şu kübrayı dürtesim var bak kim bilir neelerle uğraşıyorda geç cevap yzıyor gerçi çalışıyordun dimi

lafımı da geri aldımm

hahhaaaaaa yerim seniii....kız işteyimm......
yazdm cvpp yukarı baakk.....

BU ARDAAA BUU TOPİK ÇOK BOŞ OLRDU....TARHİN EN KALABALIK GNÜNÜ YAŞYOR....ŞOK ŞOKK ŞOOOOOOOOOKKKK
evet yaa.aslında biizm mekan burası sahip çıkmamız lazımm küboşşşşşşşşşşşşşşş özlemişim kızz valla bak depresiftim bugünn canlandımm

evet yaa.aslında biizm mekan burası sahip çıkmamız lazımm Küboşşşşşşşşşşşşşşş özlemişim kızz valla bak depresiftim bugünn canlandımm

bnlee takıl kızımm her dakk kopp kopp yapalım....burda takılak bndan snraa öbür taraf çok yoğun olyoo karşyooo herseyy takp etmek zor olyyiiiiiiiiiiiii

ahh canım hiç sorma :) bn beklyrum ( kendıme yneı yenı gelmeye çalıyrum geçer dıyolar zamn geçmyo

off off

ewt geçmio sna nası teselli weriim bilmiorm ama yapck bşka hç bşiimz yk ben 4gndür bugnde bitio diorm kndime en azından bi kaç gn bu şekilde geçer gün geçmio diil bugnde bitio die tekrarla kndine htta bugn bn en çk bitmesni istiorm hç hbr alamadm(((

bnlee takıl kızımm her dakk kopp kopp yapalım....burda takılak bndan snraa öbür taraf çok yoğun olyoo karşyooo herseyy takp etmek zor olyyiiiiiiiiiiiii

tabi orada herkes olduğu için ve herkes aynı anda muhbbet ettiği için takip zorlaşıyor ,ama biizm asıl mekan burası çok yalnız kalıyor buradanda götürürz orayıda takip ederiz.ne öğreniceksen dedelerden öğrenicez ,dedem i oluyor onlar ne bilim öle iştee hahaaa

bnde 2 gundur konusamyrum tek istgım ayların hafta gıbı, haftaların saat gıbı gecıp bıtmesı :)

dısardan geçer geçer dıyoduk aslında nekadrda zormus

nerde senın askerın pekı ?

Son düzenleme:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…