hatice izledin mi videoyu ben defalarca izledim ve kalabalıkta eşimi canımı gördüm içim çok rahat etti inş sen de görürsün..
Kübracımm naptın nasılsın:)
SAĞOL CANM...MESAJ ATTM SNAA ÖZELDEN BARSTK DYE...ÖZEL MESAJ KTNA BAKABLRSİN...
ÇALŞYRM İŞTEYİM.... SBAH GTTİ İZMİRE ASKERİM ARAMASNI BEKLYRM VARMŞ OLMASI LAZIM....TESLİM OLCAK BGN İŞTEEE...
BAKALIM NE ZMN ARYACAK BEKLEMEDEYİM AKLM ONDA....
SEN NAPYSN NASILSIN ASKERİN NASL?
ŞAFAK=KARANLIK
selam kızlarrr,, keyifler nasıl bakalımmm
selam kızlarrr,, keyifler nasıl bakalımmm
selam canım , keyifler bekleme ,özlem ve hasretle geçiyor, senn keyfler nasıl :)
canım benım gördümm mesajını ve çokda mutlu oldum senın adına, cevap veremiyorum mesaj sayısı 100 olmadıgından burdan yazdım tatlım, askerim çok şkr iyi cnm ...varır cnm sağ sağlim usta birliğini hemen halletmişssnz ne güzel bizim daha nisan sonu belli olucak nasib ederse Allah cnm... Enişte bey napıyo güzel vakt geçirmişsnzdr inşallah :)
ÇOK SAGOLASIN ALLAH RAZI OLSUN...ALŞTK ARTK HAFTADA BİR AYRLYRZ
BNMKİ GEMİCİLİK MEZUNU O YÜZDEN BAHRİYELİ OLARAK YAPYO VE BAHRİYELLERDE 25 GN YAPYMS ACEMLĞİ....
ERŞANDA İŞTE 25 GN YAPTI....7 GN DAGTMA GELDİ....SMDİ BGN TESLİM OLMASI GEREKİYO....
SİZİNDE ALLAH GNLNZE GRE VERSN İNŞ. HAYRLI Bİ YER ÇIKAR...
BEN İST.DA OTRYRM O ALTINOLUKTA OTRYO...MALESEF GÖRŞEMEDK YANİ BİZ... ŞEHİRDŞNA ÇIKMASI YASAKTI....
1 AYI GECTİ ÇNKÜ GÖRSEMEDK ÖZLEDİK AMA NAPALIM
UZAK MESAFELERDE 4 YILDIR Bİ DARGIN BARSIK GÖTRYRZ İLŞKMİZİ....HAYRLISI OLR İNŞ. SONUDA...
O GELYOO İST.A AYDA BİR YAZLARI BN ORAYA GDYRM FALAN FİLANN ÖLEEEE GÖTRYRZ İŞTEEEE.. UZAKTA İLŞKİ GTMEZ DYEE BSEY YOKK S
SADCE ÇOK ÖZLYSN SABEREDYSN....
rica ederımm cnımm , ilişkinin tadı tuzu diyelım onada tatlımm olur arada öyle ama bak kıyamıyorsunuz brbirinize kı yollarınız buluveriyo aynı yolu ... Anladımm cnmm hyrlısyla usta birliğinide yapıp gelir ondan sonra herşey rayına oturur hç mrk etme, inş bzmkıde hyrlı yer çıkar allhımdan tek duam bu, özlemek ilişkiyi güçlendirir kvgalar olmasna ragmen ... :) tabkıde uzakta ilşki gtmez diye bişi yok birbirini seven insanlar içn mesafeler kat etmiyor sadece millletn ön yargısı bu konu ...
aynenn canm hayrlsıyla gelsndee hemen işe grsin nişan dşünüyoruzz.....
Dayanamyrzz artk
O da çok hayal kryoo bendeeAh ewlilikk.....altınolğa geln gtcem hayrlsyla
Siz sözlmsnz nişanlımısınız...nerdeydi bde askerin???sen nerdsin o nerde ikamet edyo???
aynenn canm hayrlsıyla gelsndee hemen işe grsin nişan dşünüyoruzz.....
Dayanamyrzz artk
O da çok hayal kryoo bendeeAh ewlilikk.....altınolğa geln gtcem hayrlsyla
Siz sözlmsnz nişanlımısınız...nerdeydi bde askerin???sen nerdsin o nerde ikamet edyo???
kübra sen ayrılmıştın en son barıştınız mı?
inşallah tatlımm hayırlısıyla gidip gelirler ... ohh ne güzel aynen bizde siz gibi düşünüyoruz Rabbim nasip eder inşallah...
Sözlüyüz canm nişan gelince diye düşünüyoruz ... benm askerm şuan Bilecik/Söğütte cnm Şoför eğitimi alıyor , bende ıspartalıyım Ünivrste okuyorum, askermde aslen Antalya'lı
Herkesdee blyo yawwwww.......sağol bacım yaaa .... Barstıkk.....
Allah kahretsin o geldiii banaa mesaj attııı...o yüzden götüm tawan bacım yaa....anlatamm bu dyguyu
köpek gttii izmire amaa sabahh askos yaaa sewyrm onu ekemği tuza banp yer gbiii
çok şaşırdım yazdıklarını okuyunca dedim ayrılmıştı bu kız
Ama çok sevindimmm ayrılık olmamasına
OOO NE GZEL SZ SÖZLSNZ BZMDEE YÜZKLERİMZ VARDA KENDMZ TAKTIK RESMİİ BŞEY YOK....
HAYRLSYLAA EWLENRİK İNŞ. ASKİTOLARIMIZLAA...
HIMMM BİLECİKTE SOFOR DEMEK ABMDE SOFOR OLARAK YAPMŞTI...ANLKRADA ORGENERAL SFRYDÜÜ...ÇOK RAHTTI YAA..
SENNKDE RAHATTR İNŞ....
EEE SEN NEREYE GELN GDCEN ANTALYA MI????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?