92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

Bizde aynı durumdayız cnm, ztn benim askerimin daha 2013e kadar tecili vardı aslında, sırf evlilik için tecili bozdurup gitti.... Çok zor gelioo

aynen bizimde 2013 e kadardı tecil..Aslında 2 sene önce gitmesi gerekiyodu ama seni almadan gitmem diye erteledi.Kısmet işte daha geçen sene, seneye okulu bırakıp nişanlanacaksın deseler inanmazdım..
Zor ama bi o kadar da güzel bu duyguyu yaşayamayanlarda var

Cnm benim askerim de geç gitti, 86 doğumlu aslında ... Bizim senle bayağı benzer şeyimiz çıkıo farkında mısın :))

Cnm benim askerim de geç gitti, 86 doğumlu aslında ... Bizim senle bayağı benzer şeyimiz çıkıo farkında mısın :))

kızlar bnde wrım aranzda bzmde hikaymz aynı geç gtti tecilliydi nişan olmadn gitmm ddi 4yıllığa tmmlıodu sınıfta kaldı ewlilik uzuck die dondurdu gtti kesin bzm düğünler aynı sene olck

kızlar bnde wrım aranzda bzmde hikaymz aynı geç gtti tecilliydi nişan olmadn gitmm ddi 4yıllığa tmmlıodu sınıfta kaldı ewlilik uzuck die dondurdu gtti kesin bzm düğünler aynı sene olck

İnş cnm hepimiz için hakkımızda hayırlısı, onlar bi sağ salim gelsinler de.. 2013 Mayıs terhis, hemen nişan, Allah kısmet ederse 2014de nikah düşünüoruz ama 2013de de olabilir :))

İnş cnm hepimiz için hakkımızda hayırlısı, onlar bi sağ salim gelsinler de.. 2013 Mayıs terhis, hemen nişan, Allah kısmet ederse 2014de nikah düşünüoruz ama 2013de de olabilir :))

aynı durumlar var herkeste. bızde uzayacagı ıcın evlılık bozup gıttı. 87 lıyız bızde.

ykkkk ölee 2014 düğün hpimz 2013 içn elimzden geleni yapcz

ınsallah arkadaslar 2013 yazına düğünü yapmayı dusunuoruz. 2013 kısına da nısan dusunuoruz. mayıs 2012 de de sozum var hayırlısıyla :132:

Bir 'ASKER YARENİNİN' gün içinDe güLdüğünü göRebiLirSiniz ; Fakat Onun geceLeri ağLayarak uyuyakaLdığını kimSe biLmiyoR♥

amin canım hepımız ıcın hayırlısı. sızde kendınızı yıpratmayın daha cok var. baska seylerle mesgul olmaya calısın. zamanla alısıyor ınsan.

15 ay baslangıctakı gıbı ezıyet cekseydım yataga duser hasta olurdum herhalde sıkıntıdan 5 kılo vermıstım 1 ayda. neyse ki younum zaten iş haftasonu dersane derken zaman geçiyor. bi de o geldi ben gittim derken geçiyor.

kesinlkle bnde alışmk istemiorm alışırsam sanki unutcm hyt onszda dwm etck gbi gelio ztn aşkımda alışma sakın bu askerliğe ddi anelerine ddi bırakın ağlayalım askerimin bileğinde kis wrdı rewire çıkmş şmdi hstaneye sewk etmşler ameliyat ederler sanırım demş rewirdki dr al işte çıldırmk içn bi sebep dha ztn tubişim yaktı içimi yne sözleriyle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…