Bizde aynı durumdayız cnm, ztn benim askerimin daha 2013e kadar tecili vardı aslında, sırf evlilik için tecili bozdurup gitti.... Çok zor gelioo
aynen bizimde 2013 e kadardı tecil..Aslında 2 sene önce gitmesi gerekiyodu ama seni almadan gitmem diye erteledi.Kısmet işte daha geçen sene, seneye okulu bırakıp nişanlanacaksın deseler inanmazdım..
Zor ama bi o kadar da güzel bu duyguyu yaşayamayanlarda var
Cnm benim askerim de geç gitti, 86 doğumlu aslında ... Bizim senle bayağı benzer şeyimiz çıkıo farkında mısın :))
hıhıı evetAyy bide düğün tarihlerimiz aynı oluyomuş
sasırmam valla :))
Cnm ben kaçar yavaş yavaş, daha yataga girip biraz daha zırlamam lasım( ii geceler bebeiim
aynen bizimde 2013 e kadardı tecil..Aslında 2 sene önce gitmesi gerekiyodu ama seni almadan gitmem diye erteledi.Kısmet işte daha geçen sene, seneye okulu bırakıp nişanlanacaksın deseler inanmazdım..
Zor ama bi o kadar da güzel bu duyguyu yaşayamayanlarda var
Cnm benim askerim de geç gitti, 86 doğumlu aslında ... Bizim senle bayağı benzer şeyimiz çıkıo farkında mısın :))
kızlar bnde wrım aranzda bzmde hikaymz aynı geç gtti tecilliydi nişan olmadn gitmm ddi 4yıllığa tmmlıodu sınıfta kaldı ewlilik uzuck die dondurdu gtti kesin bzm düğünler aynı sene olck
İnş cnm hepimiz için hakkımızda hayırlısı, onlar bi sağ salim gelsinler de.. 2013 Mayıs terhis, hemen nişan, Allah kısmet ederse 2014de nikah düşünüoruz ama 2013de de olabilir :))
aynı durumlar var herkeste. bızde uzayacagı ıcın evlılık bozup gıttı. 87 lıyız bızde.
aynı durumlar var herkeste. bızde uzayacagı ıcın evlılık bozup gıttı. 87 lıyız bızde.
ınsallah arkadaslar 2013 yazına düğünü yapmayı dusunuoruz. 2013 kısına da nısan dusunuoruz. mayıs 2012 de de sozum var hayırlısıyla:132:
amin canım hepımız ıcın hayırlısı. sızde kendınızı yıpratmayın daha cok var. baska seylerle mesgul olmaya calısın. zamanla alısıyor ınsan.
yaaaaaaaaaaa bnde senn tickerindan istyrmm küçüüükkkkkk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?