• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

BİLGSYAR BASINDAYDI YARAMAZLIK MI YAPYOO ACBAAA :52::24:
ERREEESS HAYRDR SEKERİMM AŞKAMI GELDN ROMANTZM FLAN BANAMI YAZYSN....BNDE SNA YAZYRM BAK İÇİMDEN GELDİ....

SEWYRM SENİ EKMEGİ TUZA BANP BANP YER GBİ GECLERİ ATESLER İÇİNDE UYANARAK AGZIMI DAYAYP MUSLUĞAA SU İÇER GBİİİİİ:36::36::36:

:1::1:
yapar yapar sinirlendirmeseydin çocuğu:27:
aşk ruhumda var küboşum aşksız zaman mı var :24: bana bak sularla çok haşır neşirsin bugün sana hayırdırrr:52::52::1::1:

CANM BNMKİ EWDE SUAN DAGTM İZNNE GELDİ YARIN TESLİM OLYO USTA BRLĞNE.....
AMA GTRCEK TEL KULLANABLYMŞ...O BAKIMDAN YANİİİ....
ohh tel de rahatmış birde moralini bozuyordunn dua et işte ne güzel yaa:nazar:
ben cvp verim şuan o çocuğu haşlıyordur :52:onun ki dağıtımda yarın teslim olacak

gıcık oluyorum şu pc geç gösteriyor yazılanları:47:

aşk ruhumda var küboşum aşksız zaman mı var :24: bana bak sularla çok haşır neşirsin bugün sana hayırdırrr:52::52::1::1:

gıcık oluyorum şu pc geç gösteriyor yazılanları:47:

yarın gtsn bakalımm....kullanablecekmii teli....acmyooo halaa yaaa ne bok yyoo merak edyrmm.....

yarın gtsn bakalımm....kullanablecekmii teli....acmyooo halaa yaaa ne bok yyoo merak edyrmm.....

uyumuştur belkide ,kötü düşünme döner şimdi.anlat neler yaptın geldidğinden beri ? ayrıca işin nasıl memnun musun ?

bnde 2 gundur konusamyrum :( tek istgım ayların hafta gıbı, haftaların saat gıbı gecıp bıtmesı :)

dısardan geçer geçer dıyoduk aslında nekadrda zormus

nerde senın askerın pekı ?

çanakkalede 40gn oldu 10 15gn snra bileciğe gitck şöför eğitimine 10 15gnde orda geçirck snra dağıtımı olck snrası allah kerim senn nerde:(

uyumuştur belkide ,kötü düşünme döner şimdi.anlat neler yaptın geldidğinden beri ? ayrıca işin nasıl memnun musun ?

İŞİM İYİ ÇOK SKÜR CANM YAA...3 AY SONUNDA BULDUM...DHA DGRSU CVMDEN BNİ BLDLAR.... :)
NE YAPYM İSTE EW İŞ ARASI MEKK DOKYRM....2 HAFTA OLDU İŞE BASLAYALI....
BURAYAA GRP BAKYRM TAT BULAMADM ÇKYDM TANDK OLMYODU ÖLEEEE....
SBAH 9 İŞ BASI AKŞAM 18 30 CTSİ ÖĞLENE KADAR....MAAS ARTI PRİM :D PC BASINDAYIM İŞTE....
OLPS GBİ SEKERLERİN SİPARSLERİNİ ALYRZ TELDE, FİRMAA AMBALAJLARINI BASIP URETYO...
MESELA VODAFONE AVEA YAA İŞTE RENO OPEL LOGOLU SEKERLER URETYRZ...BU FRMALARA SATYRZ....
TELEDE SİPARİŞ ALYRZZ....İYİİ İNSANLAR ORTAM İYİ...GIR GIR SAMATAA....:D ÖLEEE İŞTEEE.....
BN SMDİ KAÇYRM ÖPYRM SENİ ÇKCAM BRAZDAN AKŞAM OLCANMI BURDA....GRERM BEN...
DUR SNAA FACDEN MESAJ ATYMM EKLE BENİ faceBOKtan :D
olrmu ?????????

ooooooooo çanakkalle memmlekteimm güzel yere gtmş bacım allah kawstrsun..

ewt çk güzel çkta rht orda pz gnü ordan döndk yemin törennden ama gitck işte 2hftaya kalmz kşke orda kalsa çanakkaleden hp batıya gönderiolarmş ama şoför oldu işte bileciğe gtck olmasaydı iiidi
:26: amin amin hpimizi senn nerde sewdiceğin

Son düzenleme:
İŞİM İYİ ÇOK SKÜR CANM YAA...3 AY SONUNDA BULDUM...DHA DGRSU CVMDEN BNİ BLDLAR.... :)
NE YAPYM İSTE EW İŞ ARASI MEKK DOKYRM....2 HAFTA OLDU İŞE BASLAYALI....
BURAYAA GRP BAKYRM TAT BULAMADM ÇKYDM TANDK OLMYODU ÖLEEEE....
SBAH 9 İŞ BASI AKŞAM 18 30 CTSİ ÖĞLENE KADAR....MAAS ARTI PRİM :D PC BASINDAYIM İŞTE....
OLPS GBİ SEKERLERİN SİPARSLERİNİ ALYRZ TELDE, FİRMAA AMBALAJLARINI BASIP URETYO...
MESELA VODAFONE AVEA YAA İŞTE RENO OPEL LOGOLU SEKERLER URETYRZ...BU FRMALARA SATYRZ....
TELEDE SİPARİŞ ALYRZZ....İYİİ İNSANLAR ORTAM İYİ...GIR GIR SAMATAA....:D ÖLEEE İŞTEEE.....
BN SMDİ KAÇYRM ÖPYRM SENİ ÇKCAM BRAZDAN AKŞAM OLCANMI BURDA....GRERM BEN...
DUR SNAA FACDEN MESAJ ATYMM EKLE BENİ faceBOKtan :D
olrmu ?????????

hiçç facen varmı diye soruyon mu:52::52: msn adresimi atım du

ewt çk güzel çkta rht orda pz gnü ordan döndk yemin törennden ama gitck işte 2hftaya kalmz kşke orda kalsa çanakkaleden hp batıya gönderiolarmş ama şoför oldu işte bileciğe gtck olmasaydı iiidi
:26: amin amin hpimizi senn nerde sewdiceğin

İZMİRE GDYOO CANM YARIN USTA BRLĞİİ.....

hiçç facen varmı diye soruyon mu:52::52: msn adresimi atım du

HAHAHAA BNMDE YOK GBİİ ASLINDA KISKANÇ MANİTAM YÜZÜNDEN KAPALI OLYO GENELDE KAWGA EDNCE ACYRM YNEE KAPCAMM :D :D :D

BNDENSEİNN ADAMIMMMMMMMMMM:21::21::21:
AT MSNYİİ MESAJDAN HADİİ KAÇTIM BN ÖPTMMM :54:

İZMİRE GDYOO CANM YARIN USTA BRLĞİİ.....

HAHAHAA BNMDE YOK GBİİ ASLINDA KISKANÇ MANİTAM YÜZÜNDEN KAPALI OLYO GENELDE KAWGA EDNCE ACYRM YNEE KAPCAMM :D :D :D

BNDENSEİNN ADAMIMMMMMMMMMM:21::21::21:
AT MSNYİİ MESAJDAN HADİİ KAÇTIM BN ÖPTMMM :54:

ne sandınn yavruuu,attım eklee beniii.hadi görüşürüz inşallah akşama pc krizi yaşanmazsa gelirim tabüüüü ,dikkatli ol kendine de çocuğada iyi davrn:27:

Son düzenleme:
çıkarkennn son kez şunu söylemek istyrum eşşek erif halaaa açmyoo teliniiiiii

:9::9::9::9::9:
Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:1::1::1::1::1::1::1:

Hadi kaçar bn kızlar öptm sizi

çıkarkennn son kez şunu söylemek istyrum eşşek erif halaaa açmyoo teliniiiiii

:9::9::9::9::9:
Zaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
:1::1::1::1::1::1::1:

Hadi kaçar bn kızlar öptm sizi

delim benim yaa .yedi çocuğun başını :52::52: msn ekle gitmeden yada sennkini at :47:

Back