Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kız kaçak demek burdaymışsın.neden yine kavga ettin kız çocukla ne fenasın.yerleştimi yerine ,nasıl rahat mı ?
Sonunda küboşum nasıl sevindim anlatamam, birbirinizi üzmeyin artık![]()
ooooo szn kwga etck kdr tel konuşmalarnz oluomu bzm tel konuşmamz en uzun sürdüğü 2:08dk![]()
erres ankara nerde. ankara mamakta yapmıstı acemılıgını benımkıde. tankçı mıydı topçu muydu öle bişeydi75 gun acemılık yaptı masallah kısa donem askerlık gıbıydı nerdeyse
![]()
selam sekerim....çöllerde su gbiii özledimm seniii...gryrm görmyrm...muhabbe sarmyoo laf atmadan kaçyrmm.....
o fenaa beaa olur olmadk istekleri btmyooo salağınn...neyse sürrttm brnunu geldiiii allahh kahretsn dayanamyoo bana bnmde götüm tawan yaptıııı
izmir uzunanadaya gdyoo kaptan yardmcısı yarın teslim olcak...aman bi geldii kafaa ütlyooo....gtsin de kafa dnliyekkk yawwww
sennkii nerde
yok beaa sekermm dagtm iznne geldii deeeeee
yarn izmre teslim olyoooo
bnde acemide arydu 2 dak kapatyduu...en fazla en fazla 10 dak kntk o da acemnn sn gnleri 2 3 defa
çk şanslısın wala hatunum izmire gönderdn dha ne olsun yırttn sn paçayı:) bzde ykkkkkk nerde mesela dha bugn hç aramadı. kızlar hç düşndünzmü acaba bz askere gitsek onlar bzi beklermydi![]()
hgeldn merwe![]()
sanada selamm ,hoş geldin canımslm kızlar nasılsınız
ohh maşallah ,biz daha yolun başındayız valla.ya tabii nerde rahat ve neresi hayırlısıysa orası olsun bakalım kısmetbenimki bekler çok bekledi zaten 6 sene peşimden koştu zaten
ben onun beklemişim hiç valla
7. ayımızı bitiriyoruz biz hayırlısıyla. işte 8,5 ayımız kaldı dielim izinler dahıl.
ankarada bızde kalsın ıstemıstık ama ızmırde de cok rahat allahtan. çavuş oldu zaten o yüzden rahat![]()
eskiden 18 ay nerde 24 ay mıs askerlik ey gidi ey yerdik kafayı herhalde.bekler ya beklemezmi ,beklemezse de ALLAH yardımcısı olsunburdaki çaycı ablaya sordum oda asker yolu beklemş 18ay beklemzdi anam erkekler beklermi dio eli kolu rht durmzdı dio:))
hoşbulduk cnm :) nasılsın
bende seni özledim ya ,giriyorum aslında denk gelmiyoruz demkki.çalışmaya başladın unuttun bizi( bnde sıkılıyorm çok gır gır makara kafa dağıtıyorduk.benimki 75 gün ya devam yavrum aynı yerden
2 gün geldi kaçak çok güzeldi kübroş ist daydımm ahh rüyaydı rüyaa... mayısın 15 inde dağıtıma gellicek bakalım.sen nasıl gecirdin günlerini ? ne kavga çıkardın yinee
![]()
çk şanslısın wala hatunum izmire gönderdn dha ne olsun yırttn sn paçayı:) bzde ykkkkkk nerde mesela dha bugn hç aramadı. kızlar hç düşndünzmü acaba bz askere gitsek onlar bzi beklermydi![]()