92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

kız kaçak demek burdaymışsın.neden yine kavga ettin kız çocukla ne fenasın.yerleştimi yerine ,nasıl rahat mı ?

selam sekerim....çöllerde su gbiii özledimm seniii...gryrm görmyrm...muhabbe sarmyoo laf atmadan kaçyrmm.....
o fenaa beaa olur olmadk istekleri btmyooo salağınn...neyse sürrttm brnunu geldiiii allahh kahretsn dayanamyoo bana bnmde götüm tawan yaptıııı

izmir uzunanadaya gdyoo kaptan yardmcısı yarın teslim olcak...aman bi geldii kafaa ütlyooo....gtsin de kafa dnliyekkk yawwww

sennkii nerde

erres ankara nerde. ankara mamakta yapmıstı acemılıgını benımkıde. tankçı mıydı topçu muydu öle bişeydi 75 gun acemılık yaptı masallah kısa donem askerlık gıbıydı nerdeyse

benimki etimesgutta tatlım oda 75 gün yapıcak işte. he yaa 75 gün acemimi olur anacini satimm.benmkide tankcı artık yemin töreninden sonra eğitimleri başladı.benimki orada kalmayı çok istiyor çünkü alıştı bir tanede komutanı bağlamış araları çok iyi ,hayrlısı her şeyinnn.senin ki nerde ki ne kaadrlık asker

bende seni özledim ya ,giriyorum aslında denk gelmiyoruz demkki.çalışmaya başladın unuttun bizi ( bnde sıkılıyorm çok gır gır makara kafa dağıtıyorduk.benimki 75 gün ya devam yavrum aynı yerden 2 gün geldi kaçak çok güzeldi kübroş ist daydımm ahh rüyaydı rüyaa... mayısın 15 inde dağıtıma gellicek bakalım.sen nasıl gecirdin günlerini ? ne kavga çıkardın yinee

Son düzenleme:

yok beaa sekermm dagtm iznne geldii deeeeee
yarn izmre teslim olyoooo

bnde acemide arydu 2 dak kapatyduu...en fazla en fazla 10 dak kntk o da acemnn sn gnleri 2 3 defa

çk şanslısın wala hatunum izmire gönderdn dha ne olsun yırttn sn paçayı:) bzde ykkkkkk nerde mesela dha bugn hç aramadı. kızlar hç düşndünzmü acaba bz askere gitsek onlar bzi beklermydi

çk şanslısın wala hatunum izmire gönderdn dha ne olsun yırttn sn paçayı:) bzde ykkkkkk nerde mesela dha bugn hç aramadı. kızlar hç düşndünzmü acaba bz askere gitsek onlar bzi beklermydi

çok ilginç bir soru hiç düşünmemiştim,hoşuma gitti bu soru :) beklerdi tabii ,nasıl sevmek karşılıklıysa beklemekte öyle ,kimin gittiğinin ya da kimin beklediğinin önemi yok

benimki bekler çok bekledi zaten 6 sene peşimden koştu zaten
ben onun beklemişim hiç valla
7. ayımızı bitiriyoruz biz hayırlısıyla. işte 8,5 ayımız kaldı dielim izinler dahıl.
ankarada bızde kalsın ıstemıstık ama ızmırde de cok rahat allahtan. çavuş oldu zaten o yüzden rahat

burdaki çaycı ablaya sordum oda asker yolu beklemş 18ay beklemzdi anam erkekler beklermi dio eli kolu rht durmzdı dio:))

slm kızlar nasılsınız
sanada selamm ,hoş geldin canım
ohh maşallah ,biz daha yolun başındayız valla.ya tabii nerde rahat ve neresi hayırlısıysa orası olsun bakalım kısmet
burdaki çaycı ablaya sordum oda asker yolu beklemş 18ay beklemzdi anam erkekler beklermi dio eli kolu rht durmzdı dio:))
eskiden 18 ay nerde 24 ay mıs askerlik ey gidi ey yerdik kafayı herhalde.bekler ya beklemezmi ,beklemezse de ALLAH yardımcısı olsun

hee yaaa çalşyrm işte napalm ekmek parası çeyz parasıı...aynenn yaa sohbetler gzeldi...
ne gzel gelmş 2 gn...O MANYAK ÇIKARYOOO YAAA.... ateşii basına wurmş güzelim anla işteee..

yaa bahryleli zaten kesin denz kenarı olcaktııı canım bnm...izmir çktıı işte....
bz askere gtseydk beklerdler yaa.....emnm bnaaa

şu kk da neden face deki gibi dürt yok.şu kübrayı dürtesim var bak kim bilir neelerle uğraşıyorda geç cevap yzıyor gerçi çalışıyordun dimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…