Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
alt tarafi bi topik başlık adı tuğba hanım ben bunda hiç bişey göremiyorum.
art niyetli düşünme.
ne kıymetli topikmiş yaa memleket meslesi oldu hay anasını satayım
Bugünkü gerginlik bizim topiğimize de yansıdığı için canım çok sıkıldı canlarım. Ben olsam çözümü topic adını değiştirmede görmezdim. Hadi diyelim böyle bir karar aldım bunu uygulamadan önce bu olaydan kimlerin etkileneceğini düşünerek hareket ederdim. Kübra bugün bunu düşündü aslında tubikim ama kızlar öyle istediği için sorun çıkmayacağını düşündü. Kübüm sana tubikle de konuşmanı tavsiye etmiştim keşke yapsaymışsın ama artık olan oldu eğer tubik bundan rahatsız olduysa gönlünü alabilirdin zaten tuğba bunu anlayışla karşılayacak olgunluğa sahip. Ama bizim tartışmalarımızın bugünkü gibi gereksiz yerlere gitmeyeceğini biliyorum. Adı değişen topicte birini tamamen dışlarken diğerine kol kanat gerildi, hiçbir şey anlayamadım, ben tarafsız biri olarak yorum yapıp orta yolu bulmaya çalıştım ama görmezden gelindi. Daha yapıcı olunmalıydı bence. Gercekten gelinen nokta beni çok üzdü. Inşallah bizde öyle ayrılıklar görülmez bu saatten sonra da...
Yavrularım mehmetin sürprizine de bakın heleeeEki Görüntüle 678875
umarım telden yükleyebilmişimdir:)
biz ayrıldıkta ondan pek uğramaz oldum:26: nasıl gidiyo sizin işler kimde ne gelişmeler var
Sınavı kazandıııııııııııııııııııım![]()
biz ayrıldıkta ondan pek uğramaz oldum:26: nasıl gidiyo sizin işler kimde ne gelişmeler var
aferin kuzummm çok sevindim ya ben. hayırlı uğurlu olsun, işte benim tubikim yaahadi bunu ıslatalım
şimdi ne olacak canım
hayırdır kuzum sizde neler oluyor :26:
saol bebeim, şimdi önümüzdeki ay stajımı başlatıcam... 3 ayda bir internet üzerinden değerlendirme sınavlarını yapıcam, stajım 3 sene sürecek, 3 senenin sonunda da inş bunun çok daha zor olan sınavlarına girerek mali müşavir olucam![]()
Hadi yolun açık olsun canım. Azmettin başardın:) ne güzel... Müşavir bi arkadaşım olacak desene![]()
kuzum özlemin 2 ayı 8 ayı olmuo, ben 1 saat sesini duymasam özluorum ztn![]()
İkinize de çemkiririm bak :) mayıstan beri ben napıyımmmmm![]()
İkinize de çemkiririm bak :) mayıstan beri ben napıyımmmmm![]()