92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

kimden, yener'den mi şakacııı

yavrum şu zorunlu izin herkes için falan demişler doğru olabilir mi öyle bir şey yani ben şimdi şafağa 7 gün daha mı eklicem

cnm zorunlu izin olayı herkes için geçerli değildir bence bilmıorum, en azından bizim şafağımız bu kadar azalmışken bizim için olmamalı

Kızlaaaaaaaaaaaaar yatak odası takımımı begendım, gidip yerinde görmem lasım ama sizin de fikrinizi almak istedim. Bence coooooooooook güzelll, siz ne düşünüosunuz?

ama resmi paylaşamadım bi türlü burdan linkten bakın arkadaşlar....

Lazzoni Mobilya | Lake Yatak

Son düzenleme:

sade ve şık bende beyaz düşünüyorum ama bn byle yere yakın yatakları sevmiyorum azıcıkın yüksek olmalı..yatak başlığınnı ise çok beğendim.

waaoow tubiş bayıldım
ee nede olsa lazzoni...
yere yakın olan yatakların/yatak odası takımlarının hastasıyım bayılıyrum, inşallah bnde ewime bu tarz istiyorum...(bazalardan nefret edyrum yuksek yataklardan)
başlığına ve renge bayıldım...
favorim zaten siyah beyaz ve gri...
çok beyendim canım harika inş.alırsın

bebeğim tarz olarak bana hitap etmiyor ama beyaz ve lake olmasını çok sevdim. bir de diğerleri gibi çok abartı değil. en azından komodinleri ve dolabını sade yapmışlar. bu sayede çok ağır durmamış başlığı falan aynı mı olacak? diğer eşyaları n'aptın, şimdilik sadece yatak odasına mı baktın?

yere yakın olan yatakların/yatak odası takımlarının hastasıyım bayılıyrum, inşallah bnde ewime bu tarz istiyorum...(bazalardan nefret edyrum yuksek yataklardan)

ben de yere yakın olanları çok seviyorum canım yüksek ve bazalı ıyyy

kızlar düşünceleriniz için teşekkürler ben hasta oldum bu takıma yaa, bakalım bi yere yaptırmayı düşünüyorum, fiyat vermelerini bekliyorum. Diğer eşyalar konusunda beyaz eşyalarımı annemler alacak onlara da bi yandan bakıorum ama henüz gidip aldıramadım. Haftaya sınavım var, sınav telaşına ancak bu kadar bakabiliorum. Az önce de bi daire gördüm süper yaaa, aklım gidiooo

bebeğim sınavını atlat da ondan sonra sakin kafayla bakarsın ama onlar da insanın aklını kurcalıyor almadan rahat edemiyor insan neden kendi markasından almıyorsun ki, yaptırınca daha mı uygun oluyor, aynısını yapabilecekler mi :26: dairenin fotoları varsa onu da görmek isteriz

ya yatak odasına herkes çok sade dedi, modelimi değiştirebilirim ama o yatak başlığına hasta oldum. Yatak başlığını mutlaka yaptırcam ev konusunda da kararsızız aslında şu anda.. Son verdiğimiz karara göre kiraya çıkıcas, 4-5 sene sonra hiç borç sıkıntı yapmadan ev alıcas inş

ben sade sevdiğim için sanırım, beğenmiştim ama tabii ki başka modelleri görüp değerlendirmek de gerek, tek şeye takılıp kalınmamalı. sonra pişman olmamak için. yatak başlığı çok şık ama her modele yakışır mı bilemem. ev konusunda da bence en iyisini yaparsınız. sıkıntı çekecekseniz eğer biraz daha bekleyebilir. sonra insanın en güzel anları borç gölgesinde geçiyor yine de inşallah her şey gönlünüzce olur bebeğimmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…