92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

panpama katılıyorum, tubaların tubası dgru syler

Son düzenleme:
aynen kızlar. ilk günlerrr çok net hatırlıyorum resmen acı acı nefes alıyordum. ama şimdi her giden gün sevgilimi bana daha çok yaklaştırıyor.

sabredin. kendinize küçük hedefler belirleyin. ne bileyim. mesela ben sevgilimi askere uğurlarken reglimin ilk günüydü. bu yüzden her regl olduğumda mutluluktan havalara uçuyorum. 1 ay daha gitmiş oluyor şafaktan :)

delilik diyen vardır içinizde ama ne yazıkki asker beklemek hiç zor değill...

atarsa86!

kızlaaar mehtabımı da yedim bitirdim.... Artık şu son 82 günde mehtabımız olmayacak ama ben şimdiden çok özledim onu... Haksızlık bu yaaa, daha dün kollarındaydım, bugün yine kollarım bomboş kaldı... Herşey bir kenara da vedalaşırken en son onu askeriyenin kapısında bırakıp dönmek çok koydu bana... Bütün gün boyunca aşkım bende senle geliyim mi, beni de götür dedi.. içim parçalandı Bu son günlerimizde Allah hepimizin yardımcısı olsun

[video=youtube;Nw5Yl0sn9yk]http://www.youtube.com/watch?v=Nw5Yl0sn9yk[/video]

kuzum bu son ayrılığınız sonrasında tamamen senin olacak azcık daha sabır bir yılı devirdik şu 3 ay mı geçmeyecek yener'i askeriyeye kadar götürmek zor olmuştur, bir de öyle demesi... mehmet de yener gibi yapsa ben hiç gelemezdim heralde :26: ben mehmet'e söylendim hatta beni götürmelerine izin verme, ben binmek istemiyorum bu otobüse, içimde bi korku var kaza yapacak galiba ben gitmeyim diyorum

inş bu son günleri de bitireceğiz tatlım

İnanamıyorummmmmmmmmm, sonunda Plakalar listesine geçebildim, Hoşgeldin Plakalar ve nolur çabuk defol git bit artık

Son düzenleme:
kızlar işe gitmedim hasta da değilim ama her yanım dökülüyor halim yok hiç öğleden sonra 4'te kalktım bu ayın yarısı tatille geçti yarım maaş verecekler diye korkuyorum

İnanamıyorummmmmmmmmm, sonunda Plakalar listesine geçebildim, Hoşgeldin Plakalar ve nolur çabuk defol git bit artık

yavrum bizden plakalara geçen ilk sen misin :44: eğer öyleyse ilk depüklenecek olan da sensin bu arada raziş demiş ki; yener sürpriz yapacak da ondan mı öyle diyor, belki de öyledir canım tekrar bir şey söyledi mi yener bu durumla ilgili???

kızlar işe gitmedim hasta da değilim ama her yanım dökülüyor halim yok hiç öğleden sonra 4'te kalktım bu ayın yarısı tatille geçti yarım maaş verecekler diye korkuyorum

Bu ay çok sıkıcı geçiyor nedense

cnm yenerin sürpriz için böyle birşey söylediğini sanmıyorum çünkü biletini almıştı, geliş tarihi belli, sürpriz yapacak bir yanı yok kii... Aklım karışık valla ama düşünmek istemıorus, yener de başka bişey demedi, ben en son dün gece ona "aşkım düşünme herşey olacağına varır sen sağ salim gel de 3-5 gün geç gel önemli değil" dedim. O da zaten bu sıralar denetimle uğraşıyor, çok yoruluyor, pek bişey düşünüp kafasına takacak hali yok, zaman zaman bunaldığından bahsedio artık bitsin dio Herşeyin hakkımızda hayırlısı

haklısın canım bir de buna canı sıkılmasın. her şey olacağına varır, biz yine de dua edelim de olabildiğince erken gelsin

atsın şafaklarrrrrrrrrrrrrr, aman akşamlar olmasın

atarsa 90

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…