Kızlar bu zamanlarda en büyük şey sabırlı olmaktır... Lütfen sabırlı olmaya çalışın, herkes aynı yollardan geçiyor, inanın sizin yaşadıklarınızı bizde yaşadık ve bu günlere kolay gelmedik. Ama o içimizdeki sevgi, aşk bize sabırla dayanmayı da öğretiyor... Hayırlı teskereler
kızlaaar mehtabımı da yedim bitirdim.... Artık şu son 82 günde mehtabımız olmayacak ama ben şimdiden çok özledim onu... Haksızlık bu yaaa, daha dün kollarındaydım, bugün yine kollarım bomboş kaldı... Herşey bir kenara da vedalaşırken en son onu askeriyenin kapısında bırakıp dönmek çok koydu bana... Bütün gün boyunca aşkım bende senle geliyim mi, beni de götür dedi.. içim parçalandıBu son günlerimizde Allah hepimizin yardımcısı olsun
[video=youtube;Nw5Yl0sn9yk]http://www.youtube.com/watch?v=Nw5Yl0sn9yk[/video]
kuzum bu son ayrılığınız sonrasında tamamen senin olacak azcık daha sabır bir yılı devirdik şu 3 ay mı geçmeyecekyener'i askeriyeye kadar götürmek zor olmuştur, bir de öyle demesi... mehmet de yener gibi yapsa ben hiç gelemezdim heralde :26: ben mehmet'e söylendim hatta beni götürmelerine izin verme, ben binmek istemiyorum bu otobüse, içimde bi korku var kaza yapacak galiba ben gitmeyim diyorum
İnanamıyorummmmmmmmmm, sonunda Plakalar listesine geçebildim, Hoşgeldin Plakalar ve nolur çabuk defol git bit artık
kızlar işe gitmedim hasta da değilim ama her yanım dökülüyor halim yok hiç öğleden sonra 4'te kalktımbu ayın yarısı tatille geçti yarım maaş verecekler diye korkuyorum
yavrum bizden plakalara geçen ilk sen misin :44: eğer öyleyse ilk depüklenecek olan da sensinbu arada raziş demiş ki; yener sürpriz yapacak da ondan mı öyle diyor, belki de öyledir canım tekrar bir şey söyledi mi yener bu durumla ilgili???
Bu ay çok sıkıcı geçiyor nedense
cnm yenerin sürpriz için böyle birşey söylediğini sanmıyorum çünkü biletini almıştı, geliş tarihi belli, sürpriz yapacak bir yanı yok kii... Aklım karışık valla ama düşünmek istemıorus, yener de başka bişey demedi, ben en son dün gece ona "aşkım düşünme herşey olacağına varır sen sağ salim gel de 3-5 gün geç gel önemli değil" dedim. O da zaten bu sıralar denetimle uğraşıyor, çok yoruluyor, pek bişey düşünüp kafasına takacak hali yok, zaman zaman bunaldığından bahsedio artık bitsin dioHerşeyin hakkımızda hayırlısı
haklısın canımbir de buna canı sıkılmasın. her şey olacağına varır, biz yine de dua edelim de olabildiğince erken gelsin
canım sıkılıyor
noldu kuzum hayırdır?
bilmiyorum ki canım yaa dün öyle bi gelmişti
Karışık duygular içindeyim son günlerde.....
Herşeyden vazgeçme halim var, en çok da senden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?