92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

kızlarrrr iş çok yoğun ayrıca iş ve eşle problemlerim var depresyondayım sosyal mosyal sanal manal hayt hiç bişey kalmadı ot yaşıyorm sadece yiyip uyuyrm umarım siz iyisinizdir

gelecek kuzum gelecek ve bir daha hiç gitmicek

inş cnm

kızlarrrr iş çok yoğun ayrıca iş ve eşle problemlerim var depresyondayım sosyal mosyal sanal manal hayt hiç bişey kalmadı ot yaşıyorm sadece yiyip uyuyrm umarım siz iyisinizdir

cnm erkanla ne probelmin var? valla benim de iş,dershane youn tempo devam edıo... biz de artık eskisi gibi burda olamıorus

BİRİCİK sevgilim askerim seni çok özledim hemde çok sensi günlerim yeminle berbat hergün dahada eriyorum :2:

Dağda Komando olup titreyeceğime
Havancı Olurum Dağları Titretirim!...

ah günler zaman geçiyor ama ömrümüzden de ömrümüz gidiyor

sevmek onurdur olümde olsa sonunda KISKANMAK IHTIYACDIR ruhunda SEVGİ varsa GÜNES ANLAMSIZDIR gece olmayınca SEVMEK KUSURSUZDUR SEVİLEN sen olunca...

askerim seni öyle çok özledim ki sensiz bi uçurumun başında kanatsız kalan bir kuş gibiyim ne olur yap bitir ve sağ salim gel bu deli kızı bi başına bırakma seni seviyorum

Yine sensizliğe açtım gözlerimi,yine hasretinle kavrulacak bu gönül, bir gün daha eksildi sana kavuşmam için, yine bugünde resimlere bakıp bakıp gözlerimi sileceğim askerim

Bir 'ASKER YARENİNİN' gün içinDe güLdüğünü göRebiLirSiniz ; Fakat Onun geceLeri ağLayarak uyuyakaLdığını kimSe biLmiyoR♥

yine ben yine ben yine ben pfff...

Askerim hayırlısyla bi gelsin hepinizi boşayacağım

geçmişe bi bakış yapmak çok güzel oluyormuş, o kada zamanı geride bırakmışız ama tek değişmeyen; askerimi çok özlemem ve bu askerliğe alışamam

Kalp'deki Emanet Senden İbaret..♥ [●.●] Asker'im ~

Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Veee
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya ♥

Şafağım 417 miş :))

şafak 417 demişim, ne şafaklar saydık, halaa da sayıyorus ooof ooff say say bitmıo ulan

geçmişe bi bakış yapmak çok güzel oluyormuş, o kada zamanı geride bırakmışız ama tek değişmeyen; askerimi çok özlemem ve bu askerliğe alışamam

şafak 417 demişim, ne şafaklar saydık, halaa da sayıyorus ooof ooff say say bitmıo ulan

bunlar görene "vay be" dedirtiyor aşkınıza da sabrınıza da maaşallah canımcım bu ayrılık ve hasret bitince geriye sadece "aşk" kalacak

Geçmiyor günler işte....

Sensiz yorgunum, beterim yine bugün...

Sensiz üşüyorum, beni ısıtan elini, tenini bulamıyorum....

Seni özlüyorum...

Son aylar... Allah'ım sen bu son aylarımızda bana dayanma gücü ver...

Artık şafağı hesaplamanın binbir türlü yolunu buldum, ama yetmiyor işte, nasıl hesaplarsam hesaplıyayım zaman yine çok uzun geliyor...

Sen yanımda değilsin diye duvarlar bile üstüme üstüme geliyor....

Yastığımdaki teninin kokusu da uçtu gitti artık ....

Kısacası Çok Özlüyorum işte, anla be ömrüm, anla be hayat ver artık sevdiğimi bana geri

Senden ayrı akıp geçen o kadar zaman....
Su gibi akıp geçer, bişey kalmamış gibi sözleri söylemek insanlara ne kadar da kolay geliyor
Onlara su gibi akıp geçen zaman bize bir ömür geliyor
Sabır tükeniyor, ömür tükeniyor...
Hangi zamandan bahsediyorlar...
Bize cehhennem gibi geçen zamandan mı,
Onlara su gibi akıp geçen zamandan mı...

Sevdiğim, gözümden bile sakındığım, uğruna ömrümü feda ettiğim erkeğim, herşeyim...
Sen yoksan hiçbirşey umrumda değil
Seni çok özledim Aşkımmmm

Seviyorum; avucunun içini hissettiğim andaki güven duygusunu seviyorum, yanımdayken bana zarar gelmez korkusunu seviyorum, güvensizlik adına yaptığım her hareketimde haklı çıkmasını seviyorum, bütün saçmalıklarımda haklı çıkmasını seviyorum, beni ben yapanı, beni kendinden daha çok düşünmesini seviyorum, saçlarını, gözlerini, kaşlarını, dudaklarını, sesini, kokusunu seviyorum, ben onu çok seviyorum ♥

“O benim her şeyim!” derken ne kadar da haklıyım. Yeri geliyor arkadaş gibi oturup sorunlarımı konuşup çözümler buluyor, yeri geliyor annem-babam gibi kaşığı eline alıp yemek yedirmeye çalışıyor, yeri geliyor yanlış aldığım kararları düzeltip doğruları önüme koyuyor, yeri geliyor sevgili kavramını aşıp eşim oluyor hayatı benimle paylaşıyor, yeri geliyor dostum olup sırlarımı taşıyor, yeri geliyor en büyük düşmanım olup beni gözyaşlarına boğuyor ama herhalde her halukarda çok sevip çok seviliyor. Ne kadar kızarsam kızayım, ne kadar kırarsam kırayım orada öylece kollarını açıp gülümseyerek beni bekliyor. Hep yanımda oluyor, iyi günümde de kötü günümde de. Zor bulduk birbirimizi, kolay kaybetmeyeceğimizden eminim. Yüreğimden, düşüncelerimden, hissettiklerimden eminim. “İyi günde, kötü günde benimle olur musun?” demişti, her halde onunla olacağımdan eminim. Yolları umursamadan her anda onun yanında olacağımdan eminim. Dönüp bakıyorum neler yaşadık diye; tüm yaşananların özeti kocaman bir “İyi ki”.

allah yardımcınız olsun bende eşimle evlenmeyi beklemiştim. kavuşmayı. asker beklemedim ama. sonunda evlendik hamdolsun. ne günlerdi off. allah hakkınızda hayırlı ise hepinizi kavuştursun inşallah

allah yardımcınız olsun bende eşimle evlenmeyi beklemiştim. kavuşmayı. asker beklemedim ama. sonunda evlendik hamdolsun. ne günlerdi off. allah hakkınızda hayırlı ise hepinizi kavuştursun inşallah

Teşekkürler canım.... Biz beklemedik evlendik, 4 yıl sonra gitti eşim askere şimdi evli evli beklemelerdeyiz... zormuş gerçekten evlenirken bunu hesap edemedik... Ama daha farklısı da olamazdı evlenmemiz gerekiyordu...

tugba yazdıklarını okudum ve gözyaşlarımı hakim olamadım..ne güzel ifade etmişsin ellerine sağlık :)

ne güzel son şafaklarını sayıyorsunuz..Allah'ım inş o günleri bizede gösterir..

tugba yazdıklarını okudum ve gözyaşlarımı hakim olamadım..ne güzel ifade etmişsin ellerine sağlık :)

ne güzel son şafaklarını sayıyorsunuz..Allah'ım inş o günleri bizede gösterir..

saol cnm, inş sizde bizden sonra yavas yavas o günleri görmeye başlayacaksınız... Allah bütün askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…