burdayız yavrum siz de gelin de daha çok burda olalım
Burdayız canım benim :) Nasılsııın?
slm genclik..
bakyım kızla çocuk ne kadar birleşmişler
az kaldı kızlar az benim içime yavaş yavaş güneş doğmaya başladı 10unda izne gelcek benmki mecbur kırdılar izinden döndüğündede terhisine 3ay 3hfta kalmış olcak vay anasını
nasıl gecti günler dimiii gözdoşşş
geçti vallahi daha garajda otoya bindirmemn acısını atamadm içimden şmdi 4,5 ay snra kavuşcaz hepimz inş yarabbimmmmmm
manyakkkk
hııhhh çatlakk
anlat kız kaynangillee içtin mi çayını...ne konştnuz ne ettniz kaynanna nasl kokona mı nasl bir insan kendileri kaç yaşında çalışymu ewli mi barklı mı dul mu boşan mışmııı
ammaa konştum haaaaaa
sen çay bölümünü anlat yeterliii
geçti vallahi daha garajda otoya bindirmemn acısını atamadm içimden şmdi 4,5 ay snra kavuşcaz hepimz inş yarabbimmmmmm
wuuwwkaynanamla içtim çayımı şeker bişey kokona hiç değil içi dışı bir 44 yaşında evli tabikidee benim kaynana kaçmışta evlenmiş onu anlattı güzel bir çay içtik sadece bakışlarından biraz ürktüm ablasıda avrdı ablasıyla aram çok güzel öyle knuştuk işte kek börek falan yapmış yedik içtik güldük fotoğraf albümlerini gösterdi bana öyle iişte çok güzeldiii
ewine mı gittin gitmeseydin yanlış yapmışsıın
ee sennki ne dedi bu durumaa o nasl mutlu mest mu...
benimkine dedim eve gitmeyelim arada bir resmiyet yok dedim gitcez dedi götürdü ben istekli değildim evlerine gitmeye dışarda diye düşünmüştüm bnmki işte hatun götürdü
benimki için herşey güzel uzun aralardan sonra çok mutluyum diyor resmiyete dökücez bu işi diyor askerlik bitcekmiş düzenini oturtup söz nişan yapcakmışız öyle diyor düşünüp duruyorr
Allah korusun kız neden öyle dedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?