• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

hayırlısıyla gelır cnm sen kendini uzme, üzme ki askerin de uzulmesin :34:

onunla konuşurken her şey yolundaymış gibi konuşmaya çalışıyorum canım ama özlemler artıyor git gide :14:
bugün 61 gün oldu yüzünü görmeyeli ama daha 150 gün falan var görmeme..nasıl dayanıcam günler nasıl geçicek hiç bilmiyorum..bu durumu daha ne kadar askerime belli ettirmeden devam ettirebiliceğimi bilmiyorum..:31:

onunla konuşurken her şey yolundaymış gibi konuşmaya çalışıyorum canım ama özlemler artıyor git gide :14:
bugün 61 gün oldu yüzünü görmeyeli ama daha 150 gün falan var görmeme..nasıl dayanıcam günler nasıl geçicek hiç bilmiyorum..bu durumu daha ne kadar askerime belli ettirmeden devam ettirebiliceğimi bilmiyorum..:31:

cnm dayanmak zorundasın,onlar emin ol ki snın anlamıo hissettırmıorum dediin zamanlarda bile anlıolar sadece soylemıolar.... Şahsen bizim oyle tek kelımemden anlıo nişanlım, o yüzden mutlu olmaya calısıorum kendimi deliliğe verip bişeylerle oyalıorum, benim sesımı kotu duydugu zaman hemen onun da ses tonu deişio, moralı bozuluo... sen de onu düşün kavusacağınız gunu dusun ve mutlu olmaya calıs, bu hasretlıı iyi yanlarından gormeye çalış ve onu da uzme :34:

bu kışta efkarlıyım, bahara Allah kerim...

[video=youtube;Io_EkN-X4lM]http://www.youtube.com/watch?v=Io_EkN-X4lM[/video]

kış bitsin de bahar gelsin artık :5:

kızlar biz emreyle tekrar barıştık ve şuan burda izne geldii :52::52::52::52::52::52::52::52::52::52:

bn biliydum byle olcagnı :19: neyse yorum yapmyrum hayrlısı...iki gün sonra gelde burayaa ağlayarak o zmn sorarım sanaa, patlatrım kafanı :22:

eee anlat bakalım gelişmeleri nasıl oldu nasl barstnız?

(anlatmak istemezsen msnden yaz yada özelden msj at):34:

bn biliydum byle olcagnı :19: neyse yorum yapmyrum hayrlısı...iki gün sonra gelde burayaa ağlayarak o zmn sorarım sanaa, patlatrım kafanı :22:

eee anlat bakalım gelişmeleri nasıl oldu nasl barstnız?

(anlatmak istemezsen msnden yaz yada özelden msj at):34:

ondan şüphem yok yaparsınn :1: oldu işte ya 25 aralıkta barıştık o gün izne gelmiş haberimiz yok ya çok çok çok uzun yaa :1:

ondan şüphem yok yaparsınn :1: oldu işte ya 25 aralıkta barıştık o gün izne gelmiş haberimiz yok ya çok çok çok uzun yaa :1:

hayrlsısı olsun nediyiim...
tek dileğim inşallah üzmez bdha seni hakkınızda hayrlsı..(üzmesinde izin verme suan ipler elinde unutma bnu :31:

92/2'lerin bile sayfa sayısı bizimkine yaklaşmış :19: ben artık eskisi gibi giremiyorum, hatalıyım bu konuda, kendime çok kızıyorum da sizler de yoksunuz :31: aşkımın yanındayken de yazmaya çalıştım elimden geldiğince; ama çok kalamıyorum :26: artık bana sınıf da verdiler, programım ağırlaştı, günlerim daha yoğun geçecek, daha yorgun olcam :ssz: ama yine de gelmeye çalışcam, öpüldünüz, iyi geceler :75:

Son düzenleme:
Back