92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

o kaa uğraşmış, emek vermişsin diye başka ne için olacak izni maaşından kesmezler di mi yok öyle bir şey :44: ayrıntıları yener gittikten sonra öğrenebilcez ancak yazıp kaçıyon hemen

cnm iznim maaşımdan kesilmicek, Allah'a şükür izne çıkmadan önce şirkette biriken maaşlarımı da alabildim o da yenerin şansına diorum artık iznim cnm yıllık iznimden 1 haftamı kullanmamıştım o yüzden no probşem.. hoş ekstra izin olsa da kendi kendimin maaşından kesemem değil mi

süpermiş canım hem ilerdede hatıra kalır :)

saol cnm evt ilerde de çok güzel anılarımız olacak

canim senin askerin izine gelmis galiba gittimi

insallah tamamen kavusacaginiz gunler hayirlisiyla gelir canim kizlar soylemisti yanlis hatirlamiyosam senin askerinde kibristaymis

evt cnm Kıbrıs'ta, senin askerinde mi Kıbrıs'ta.. senle konuşmaya pek vaktimiz olmadı... sen bizim tertip miydin? yardımcı olabileceğim birşey olursa herzaman yanındayım...

evt cnm Kıbrıs'ta, senin askerinde mi Kıbrıs'ta.. senle konuşmaya pek vaktimiz olmadı... sen bizim tertip miydin? yardımcı olabileceğim birşey olursa herzaman yanındayım...

cok tesekkur ederim canim bisi olursa rahatsiz ederim seni :) ewet canim benimkide kibrista ben 92/3 malesef

hayırlısı olsun tatlım, malesef deme bu günlerde gelip geçecek inş... Sağ salim gelsinler de bir ömür bekleris
ewett insallah sag salim gidip gelir butun askerlerimiz canim türküyede sordum sen kibtista olmasi hakkinda ne dusunuosun yada tecrube olarak nasil sence :)

ewett insallah sag salim gidip gelir butun askerlerimiz canim türküyede sordum sen kibtista olmasi hakkinda ne dusunuosun yada tecrube olarak nasil sence :)

can tehlikesi olmadığını bilmek kadar güzel birşey yok, ben Kıbrıs'ta olmasından çok memnunum... Görüşme sıkıntımız da olmuo şükür

ooo biriken maaşını da alman çok iyi olmuş canım çok sevindim buna bazı yerler para vermemek için her şeyi bahane ediyorlar ya... dersanede derse geç kalındığında kesiyorlarmış tabii derse giren öğretmenlerden. ben de artık derslere gircem maaşımda da düzenleme yapacaklar. salı günü müdüre ve birkaç öğretmene ders anlattım hatta

siz neler yapıyorsunuz, nerelere gidiyorsunuz çok merak ediyorum yener artık gitse de konuşsak doya doya

hahaha gitmediğimiz gezmediğimiz yer kalmıo, iznimizin doya doya tadını çıkarıorus ama malesef cumartesi günü gidecek, çok az kaldı :18: yener artık gitse de doya doya konuşsak demişsin hıh diorum sana yener yanımda olsun yine konuşurus

o seni bizden aldı hoş seni de senden alıyor ya inşallah kuzum aşklarımız yanımızda olsun da onlar da katılır sohbetimize

Son düzenleme:
ben 2 ayda bir gidiorum cnm genelde günübirlik gidiorum ama en son gittiğimde evciye çıkardım

inş cnm, artık yola çıktı gidiyor havaalanına doğru, ama ama ben onu şimdiden çok özledim ki

tatlım sen evciye nasıl çıkarabiliyosun?soyisimlerinizin aynı olması gerekmiyo mu?
Ayrıca gittiğnede üzüldüm seni çok iyi anlıyorum bi daha gelmesin bence çünkü ayrılık her defasında daha da zorlaşıyo

cnm evci için komutanımız saolsun

bi daha izne gelmicek ztn cnm, kalan izinlerini de terhisinde erken gelerek bitirecek, artık bana görünüo yine Kıbrıs yolları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…