92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

BİZ ASKER YARENLERIYIZ!!! Biz Vatan Bekçilerinin Fedakar YARENLERIYIZ. Acıyı da Biliriz Yalnızlığı da. Korku Yıldırmaz Bizi. Gurbetle Nikah Kıymışız, Hasretse Yemeğimiz. Biz Edirne'li, Van'lı, Ankara'lı değiliz. Bizler TÜRKİYE'liyiz. Dağında Mekan Tutsak Orayı Şehir Belleriz. Gülüde severiz dikeni de. BİZLER ASKER YARENLERIYIZ Adımız Başka Yaşımız Başka Olsa da Aynı Kaderin Ortak Paydasıyız. Anayız, Ablayız, Kardeşiz Bizler Bu Vatanın BÖLÜNMEZ EN BÜYÜK AİLESİYİZ. Aslında Bizler Postalsız, Palaskasız, Yüreği Sevgi Dolu KIŞLASIZ ASKERLERİZ

seviyorum kız senii.işinede çok sevindimm valla uzun süreli olur inşallhhhhhh ben tuafım en yakın arkadaşım evlendi biranda fikirlerim alt üst oldu ,üzüldüm sevindim karışığım çok,ama kz vermek çok zormmuşş ben giremezsen at sen ,soğudum burdan çok giresim gelmiyor canım ya
sizi kınıorum kızlar tabiki erresin geri dönmesine sevindik ama yaptığınız kırıcı birşey ... Kimisi uzun zamandır pek giremıo, kiminin de problemleri oluo... farketmekte gecikmiş olabiliris değil mi

KIZ tubaaa ne yaptıkta kırıcı olduk anlamadım ben seni.şu farketmeme işini hiç anlayamadım ben zaten.nese tatsızlık çıkarmaya gerek yok.

sizi kınıorum kızlar tabiki erresin geri dönmesine sevindik ama yaptığınız kırıcı birşey ... Kimisi uzun zamandır pek giremıo, kiminin de problemleri oluo... farketmekte gecikmiş olabiliris değil mi

tubişş kınanıcak bir sey yok ki yazdgım cümleye bakyrm kırıcı bişey göremyorum!!
anlayamadım senn bu tawrda erresle bni kınamanı ve bir tek senin byle bir sey yazmana anlam veremedim, lafıımı ortaya atmışken!!!!!!!!!!!

Son düzenleme:

bnde seni sewyrm ablacanım benm
vallahi bnde sewndm mutluyum uzun saat calşyrm fakat keyfleyim tecrbelym yaa karsmylar bsey sylemyolar bildklermi paylaştgmda sasrıp kalyolar onlarda öğrrnyolar bnmle
aman nazar degmesin allah bozmasın sonu güzel olsn inşllah.
şurda calışacagım zatii 1.5 yıl gbi görnyo suan
neden öyle dedin? ''arkadasım ewlendi fikirlerim alt üst oldu'' dedin.!! ne demek bu??

(bnde soğudum ablam senn gibiii )

tecrübe tecrübe işte ,çok sevindim canım gidebildiğin kadar git. inan ne olduğunu tam bende bileiyorum annemi bırakmak biryandan sevdiğine kavuşmak tuaf.geçer ama geçiyor

ya beğenmiş gibi yapmıştır o çok sevindim canım, darısı bizim başımıza inşallah iş yerinden izin mi aldın sen?

evt cnm işyerinden izin aldım bu hafta izinliyim, senin için fesat nie beenmicekmiş

yaaa süpriz neydii :)

cnm uzun zamandır bastıramadığım resimlerimizi bastırdım, geçmişten gugüne yaklaşık 400 tane resim... Hepsinin arkasına o resmin tarihini yazarak yaşadığımız o günlük anıları yazdım.. çok abartılı birşey yapmadım yani aslında o yanımda olsun bana birşey olmas

evt cnm işyerinden izin aldım bu hafta izinliyim, senin için fesat nie beenmicekmiş

o kaa uğraşmış, emek vermişsin diye başka ne için olacak izni maaşından kesmezler di mi yok öyle bir şey :44: ayrıntıları yener gittikten sonra öğrenebilcez ancak yazıp kaçıyon hemen

Özlemin tarifi yok, kim ne demişse sebebi çaresizlik.
Yanımdayken bile sana doyamazken.
Nasıl anlatılır ki sensizlik!

süpermiş canım hem ilerdede hatıra kalır :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…