Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
gelecek kuzum gelecek ve bir daha hiç gitmicek
![]()
kızlarrrr iş çok yoğun ayrıca iş ve eşle problemlerim var depresyondayım sosyal mosyal sanal manal hayt hiç bişey kalmadı ot yaşıyorm sadece yiyip uyuyrm umarım siz iyisinizdir
Yüreğim bir mavzer gibi. Yarınıma umutla baktığım bir orman gibi içimde taşıdığım sevdam. Sana seni anlatmak istiyorum bazen. Aslında içimde büyüttüğüm senden bahsetmek istiyorum. Nasıl bir ummana atığından bahsetmek istiyorum beni. Uzun zamandır hissetmediğim hatta unuttuğum o güzel o tarifsiz hisleri anlatmak istiyorum. Yazamadığım mektuplarımı yazmak istiyorum yüreğine. İçimdeki seni kısacası. O tarifsiz akşamların buğusuna yazdığım engin denizlerimi. Ve ben kayboluyorum çıkmazlarında. Haykırmak istiyorum dağlara taşlara senden benden bi haber her bir çekirdeğe “SENİ SEVİYORUM” diye haykırmak. Ne zaman sen gelsen aklıma garip bir heyecan sarar tüm bedenimi. Aklımı karıştırır ismin ne yapsam içim ürperir. Ben sende kendimi bulurum tıpkı sensizliğimde kendimle çatıştığım gibi. Ne güzel şey senle olamak ne güzel seni yaşamak. Biraz daha kokunu çekiyorum içime öylece. Daha bisen oluyorum akşamlarımda. Sabah güneşim oluyor doğuyorsun karanlık odama gece aydınlığım oluyor ısıtıyorsun içimi farkında bile olmadan belki. Seni senle yaşamak ne güzel sevdiğim. Yüreğine dokunmak o koskoca yüreğinden öpmek ne güzel. Sana kalemimden daha aydınlık bir kalp yaşatıyorum bağrımda. Ve bunun farkında kılıyorum seni en derin sevgim uğrunda umarsız. Artık korkmuyorum karanlıktan fırtınadan ve yalnızlıktan. Biliyorumki artık sen varsın hayatımda. Kaderimde yaşamak seni ve yalnız geçen gecelerimde zihnime kazınmış gözlerin beni aydınlatacak ve taşıyacak yarınlarımıza. Sana seni anlatan cümleler kuruyorum yazbaharımda rüyalarımda resmini alıyorum kucağıma. Gözlerimi her kapattığımda yüzünü getiriyorum ve aydınlatıyorum karanlık zamanlarımı. Sana aşkımı anlatmak istiyorum bazen. Kendimden geçtiğimi farkediyorum. Ne söylediğimi bilmeden konuştuğumu sonra. Bir bakıyorum hep sen varsın cümlelerimde. Noktam sensin virgülüm sen… Bir insanın yüreğine dokunabilmektir sevmek bazen. Bazen bir şarkı sözleridır dillerde söylenen bazende bir mısradır gözlerine bakıp okunan. Boyun eğmemektir kadere bazen bazende kapışmaktır yaşamla herşeye inat. Uyuyamamaktır onu düşündüğün gecelerde yazmaktır gözlerini düşünerek en derin satırları. Herşeye inat yaşamaktır sevmek sevilsende sevsende sadece. Armağandır sevgin bazen bir bakış bazen bir yazı bazende sadece yürüyüp gitmektir ardına bile bakmadan. Seni seviyorum her ısramda ve her hücremde. Gözlerimdeki ışıkla üstelik. Kalemimdeki karanlıkla seviyorum hemde. Kalbimin en küçük kapakçığı ile seviyorm hemde. Ey yüreğimden beni alan o sevgili. Bu yazımı sana adıyorum her cümlesiyle her harfi ve her satırıyla. Ben SENİ SEVİYORUM diyorum. Gerisini bu şehrin ışıkları…
BİRİCİK sevgilim askerim seni çok özledim hemde çok sensi günlerim yeminle berbat hergün dahada eriyorum :2:
Dağda Komando olup titreyeceğime
Havancı Olurum Dağları Titretirim!...![]()
Sevgilim;
Saçlarını tarayıp,
Gerdanını okşayıp,
Ninniler söyleyip
Dizlerimde uyutsam seni
Sevgilim;
Kadere aldanmayıp,
Kağıt olup, kalem olup,
Mutlulukla bir son bulup
En sonuma yazsam seni
Hiçbirşeye değişmem aşkla bakan gözlerini
En son anımda bile söylemeliyim sevdiğimi
Hiçbirşeye değişmem benle geçen günlerimi
En son anımda bile tutmalıyım ellerini
Sevgilim...
ÖzLedimmmmm...Kokunuu nefesinii HerŞeyini çokk özLedim ömrüm. herşeyin üstesinden gelirken bunun üstesinden gelemiyorum, hiç bişey yapamıyorumm sadece sessizce beklıyorummm geçsin istiyorum günler seni yanımda istiyorumm.. sabır diyorumm..
Şimdi gidiyorsun çok uzaklara
Gelmek mümkün olsa gelirdim senle
Gözyaşı dökeceksin sen ara sıra
Gülmek mümkün olsa gülerdim senle.
Üstüme ayrılık hüznü çökünce
Yanarım hasretine hep ince,ince
Nöbette, talimde sınır boyunca
Kalmak mümkün olsa kalırdım senle.
Ayrılığın, gel bana sor acısını
Bir yıl üç ayın gör sancısını
Kapkara bahtımın bu yazısını
Silmek mümkün olsa silerdim senle.
Gitmesen burada baş başa kalsak.
Gitsen de seninle birlikte olsak.
Baş başa, göz göze, diz dize dursak
Ölmek mümkün olsa ölürdüm senle
sevmek onurdur olümde olsa sonunda KISKANMAK IHTIYACDIR ruhunda SEVGİ varsa GÜNES ANLAMSIZDIR gece olmayınca SEVMEK KUSURSUZDUR SEVİLEN sen olunca...
askerim seni öyle çok özledim ki sensiz bi uçurumun başında kanatsız kalan bir kuş gibiyim ne olur yap bitir ve sağ salim gel bu deli kızı bi başına bırakma seni seviyorum![]()
Yine sensizliğe açtım gözlerimi,yine hasretinle kavrulacak bu gönül, bir gün daha eksildi sana kavuşmam için, yine bugünde resimlere bakıp bakıp gözlerimi sileceğim askerim![]()
Bir 'ASKER YARENİNİN' gün içinDe güLdüğünü göRebiLirSiniz ; Fakat Onun geceLeri ağLayarak uyuyakaLdığını kimSe biLmiyoR♥
yine ben yine ben yine ben pfff...
Askerim hayırlısyla bi gelsin hepinizi boşayacağım![]()
Kalp'deki Emanet Senden İbaret..♥ [●.●] Asker'im ~
Sensizliğin derinliklerinde yalnızlığıımla koyun koyunayım. Alışmanın zorluklarıyla sensizliğin acısı üstüste duruyor üstümde...Eziliyorum, bir yanım eksik...
Dayanmak.. Hayırlının hayırlısı için ettiğim dualar getirdi beni buraya.. Sensizliğim için dayanacağım Allah'ım için, senin için..
Uzaktasın ama gözlerin kalbimin içine işlemiş
Sen ne kadar da uzak olsan seni hep yanımda isterim
Unutamam bir kere kalbim seni sevdiğini söylemiş
Sen orada vatanı ben de buralarda seni beklerim
Sen asla yalnız değilsin her zaman yanındayım askerim
Resmini çıkarıp koynumdan her gece düşünür dururum
İnanki mutluluğu bir yanında bir seninle bulurum
Sen nöbet tutmazsan ben buralarda nasıl rahat uyurum
Sen vatana ben sana inan herşeyimi feda ederim
Sen varsın ya her zaman içimde çektiğim hüzün nedir ki
Yokluluğun sarmalar derinlere doğru büsbütün nedir ki
Beklerim ömür boyu geçer elbet sayılı gün nedir ki
Unutma beyaz gelinlikle senin yanındır benim yerim
Hayalimi senin yanına gönderdim mutsuz olma diye
İçimdesin hep beklerim orada sararıp solma diye
Her gece yazıyorum yazacağım mektupsuz kalma diye
Ben her şeyde her mutlulukta seni sevdiğimi söylerim
Hasretle ismini andım yine kulakların çınladı mı
Hayalim geldi mi yanına hatırlamanı sağladı mı
Yüreğin seni anıp da yine ağladığımı anladı mı
Seninle bir ancak mutluluktan tebessümle gülerim
İnan seni her gözümü kapattığımda görüyorum
Mektubun gelmeyince seni postacılara soruyorum
Bir ömür bekleyeceğim unutma sana söz veriyorum
Bir ömür boyunca sensin benim tek sevdiğim sensin yarim
Garip ömrüm inanki senin yoluna serilmiş adanmış
Kapalı gözlerim seninle ebedi uykudan uyanmış
Yolum tek seninle açık sensiz bütün yollarım kapanmış
Sen gelince ben o güzel mutluluk diyarından geçerim
Gel de benim çağlayan gibi akan gözyaşım dinsin artık
Gel de benim yanan yüreğimden yalnızlık pası silinsin artık
Sensin benim alın yazım tek bekleyeceğim sensin artık
Rabbim yazmış alnıma sensin artık benim kaderim
İnanki bana yüreğim seni bir ömür boyu unutmaz
Bazen hayalin gelir bazen sesin gelir beni uyutmaz
Seninle uyurum geceleri sensiz inan uyku tutmaz
Gece sabaha kadar rüyamı ben seninle süslerim
Şu an dans ediyorum göklerdeyim inanki hayalinle
Uğraşıyorum ben bütün gece gözlerinle ellerinle
Günler geçmek bilmese de ben şafak sayıyorum seninle
Günler geçmese de her an yollarını bekliyorum gözlerim
Şafak Sayıyorum Mutluluğumuza,
Şafak Sayıyorum Sana Kavuşmaya
Veee
Şafak Sayıyorum Bir daha Hiç Ayrılmamaya ♥
Şafağım 417 miş :))
geçmişe bi bakış yapmak çok güzel oluyormuş, o kada zamanı geride bırakmışız ama tek değişmeyen; askerimi çok özlemem ve bu askerliğe alışamam![]()
şafak 417 demişim, ne şafaklar saydık, halaa da sayıyorus ooof ooff say say bitmıo ulan![]()
bunlar görene "vay be" dedirtiyoraşkınıza da sabrınıza da maaşallah canımcım
bu ayrılık ve hasret bitince geriye sadece "aşk" kalacak
![]()
allah yardımcınız olsun bende eşimle evlenmeyi beklemiştim.kavuşmayı. asker beklemedim ama. sonunda evlendik hamdolsun. ne günlerdi off. allah hakkınızda hayırlı ise hepinizi kavuştursun inşallah
![]()
allah yardımcınız olsun bende eşimle evlenmeyi beklemiştim.kavuşmayı. asker beklemedim ama. sonunda evlendik hamdolsun. ne günlerdi off. allah hakkınızda hayırlı ise hepinizi kavuştursun inşallah
![]()
tugba yazdıklarını okudum ve gözyaşlarımı hakim olamadım..ne güzel ifade etmişsin ellerine sağlık :)
ne güzel son şafaklarını sayıyorsunuz..Allah'ım inş o günleri bizede gösterir..
saol cnm, inş sizde bizden sonra yavas yavas o günleri görmeye başlayacaksınız... Allah bütün askerlerimizin yar ve yardımcısı olsun![]()