valla hande dicek bişey bulamıorum gerçekten iki ucu b..lu değnek![]()
öyle böyle 10. aya geldik.5 ayda geçiverse çabucak

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
valla hande dicek bişey bulamıorum gerçekten iki ucu b..lu değnek![]()
seviyorum kız senii.işinede çok sevindimm valla uzun süreli olur inşallhhhhhhKİMSE UMURSMADI AYNNEN ABLACIM, YADA YOKLĞNU FARKETMEDİ VATANDAŞLAR !!!
BGN TAM 1 HAFTA OLDU ABLAM, HAFTA İÇİ Bİ GN İZNM VAR İŞTE, NE İŞ YAPYRM MASA BAŞNDAYIM İŞTE SEKRETERLİK, OKULDAKİ ÖĞRENCLERİ ARYRM DERSHANYE DAVET EDYRUM.SUAN BYLE..ÜSTMDE FAZLA SORUMLUK YOK DHA YENİYİM YA..
MÜDÜRDE TUTYO BENİ İYİ ANLAŞYRZ YARDMCI OLYO BDE TECRBELYİM YAA BİLDĞİM SEYLERİ PAYLAŞYRM GÖSTERYRM FALAN ŞAŞRP KALYO HADİ CANM BNDAMI BLYSN FALAN...MAASLAH SUAN İYİ SONU GÜZEL OLSUN...
ÖYLE İŞTE....
SADCE COK YORGN OLYRM SÜREKLİ PC YE BAKYRM ARAMA YAPYRM VE SAAT UZUN AKŞAM 8 DE CKYRM AMA EW YAKIN 10 DAKKA...20.10 GECE EWDE OLYRM..
SEN NELER YAPYSN ÖZLEDİM SENİ SEN BURYA GELMESYDİN E-MAİL ATCAKTM SNA..![]()
sizi kınıorum kızlartabiki erresin geri dönmesine sevindik ama yaptığınız kırıcı birşey ... Kimisi uzun zamandır pek giremıo, kiminin de problemleri oluo... farketmekte gecikmiş olabiliris değil mi
![]()
sizi kınıorum kızlartabiki erresin geri dönmesine sevindik ama yaptığınız kırıcı birşey ... Kimisi uzun zamandır pek giremıo, kiminin de problemleri oluo... farketmekte gecikmiş olabiliris değil mi
![]()
seviyorum kız senii.işinede çok sevindimm valla uzun süreli olur inşallhhhhhhben tuafım en yakın arkadaşım evlendi biranda fikirlerim alt üst oldu ,üzüldüm sevindim karışığım çok,ama kz vermek çok zormmuşş
ben giremezsen at sen ,soğudum burdan çok giresim gelmiyor canım ya
KIZ tubaaa ne yaptıkta kırıcı olduk anlamadım ben seni.şu farketmeme işini hiç anlayamadım ben zaten.nese tatsızlık çıkarmaya gerek yok.
bnde seni sewyrm ablacanım benm
vallahi bnde sewndm mutluyum uzun saat calşyrm fakat keyfleyim tecrbelym yaa karsmylar bsey sylemyolar bildklermi paylaştgmda sasrıp kalyolar onlarda öğrrnyolar bnmle
aman nazar degmesin allah bozmasın sonu güzel olsn inşllah.
şurda calışacagım zatii 1.5 yıl gbi görnyo suan
neden öyle dedin? ''arkadasım ewlendi fikirlerim alt üst oldu'' dedin.!! ne demek bu??
(bnde soğudum ablam senn gibiii)
kızlar ben bu sıralar pek gelemıorum ama mazur gorun aşk tazeliorum ömrümle
sizleri çok özledim kendinize ii davranın![]()
mazeretin kabul edilmiştir kuzucumnasıl geçiyor mehtabınız? yener sürprizini beğendi mi
![]()
güzel geçio cnm, hergün sabahtan akşama kadar benim yanımda... bugün gelme ailene vakit ayır dedimbeğendiiii tabikiii
![]()
ya beğenmiş gibi yapmıştır oçok sevindim canım, darısı bizim başımıza inşallah
iş yerinden izin mi aldın sen?
ya beğenmiş gibi yapmıştır oçok sevindim canım, darısı bizim başımıza inşallah
iş yerinden izin mi aldın sen?
yaaa süpriz neydii :)
evt cnm işyerinden izin aldım bu hafta izinliyim, senin için fesat nie beenmicekmiş![]()
evt cnm işyerinden izin aldım bu hafta izinliyim, senin için fesat nie beenmicekmiş
cnm uzun zamandır bastıramadığım resimlerimizi bastırdım, geçmişten gugüne yaklaşık 400 tane resim... Hepsinin arkasına o resmin tarihini yazarak yaşadığımız o günlük anıları yazdım.. çok abartılı birşey yapmadım yani aslında o yanımda olsun bana birşey olmas![]()