• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

Ben lise okuyorum.konsantre sıfır. e sınavlarım var. bide malum lys. o kadar zor oluyoki . bunalıyorum çok

KİMSE UMURSMADI AYNNEN ABLACIM, YADA YOKLĞNU FARKETMEDİ VATANDAŞLAR !!!:27:
BGN TAM 1 HAFTA OLDU ABLAM, HAFTA İÇİ Bİ GN İZNM VAR İŞTE, NE İŞ YAPYRM MASA BAŞNDAYIM İŞTE SEKRETERLİK, OKULDAKİ ÖĞRENCLERİ ARYRM DERSHANYE DAVET EDYRUM.SUAN BYLE..ÜSTMDE FAZLA SORUMLUK YOK DHA YENİYİM YA..
MÜDÜRDE TUTYO BENİ İYİ ANLAŞYRZ YARDMCI OLYO BDE TECRBELYİM YAA BİLDĞİM SEYLERİ PAYLAŞYRM GÖSTERYRM FALAN ŞAŞRP KALYO HADİ CANM BNDAMI BLYSN FALAN...:nazar:MAASLAH SUAN İYİ SONU GÜZEL OLSUN...
ÖYLE İŞTE....
SADCE COK YORGN OLYRM SÜREKLİ PC YE BAKYRM ARAMA YAPYRM VE SAAT UZUN AKŞAM 8 DE CKYRM AMA EW YAKIN 10 DAKKA...20.10 GECE EWDE OLYRM..

SEN NELER YAPYSN ÖZLEDİM SENİ SEN BURYA GELMESYDİN E-MAİL ATCAKTM SNA..:34::54:

senin dışındada kimse sevinmemiş gelişme :20: canım hayırlısı olsun çok sevindim paranda çok iyi maşallahhh:nazar::nazar:ne iş yapıyorsun ?

sizi kınıorum kızlar :19: tabiki erresin geri dönmesine sevindik ama yaptığınız kırıcı birşey ... Kimisi uzun zamandır pek giremıo, kiminin de problemleri oluo... farketmekte gecikmiş olabiliris değil mi :19:

evet ama ben en çok şafak doğan güneş demeyi istiyorum.sıkıldım artık gelip gitmelerinden her defasında daha da zorlaşıyo ayrılık:43::43:

evet her defasında ayrılmak daha da zor oluo, sanki ilk defa gönderiomuşuz gibi başa sarıoruz ama surat asma bakalım elbet birgün bizde Allah'ın izniyle şafak doğan güneş dicez :34:

aaa gelecek inş gelecek kuzum moralini bozma :72:

bozmamaya çalışıyorum tuğbacım ama olmuyo ki inan çok bunaldım artık:50::50: 2 günden beri hasta ve ben bugün ona konuşmayalım bi süre dedim. nasıl dedim niye dedim bilmiyorum:43:onun bana verdiği cevap ise ben senle konuşmadan yapamam gözüme uyku girmez kendime zarar veririm oldu...offf bu askerlik bizi bitiriyoo:43::43:

bozmamaya çalışıyorum tuğbacım ama olmuyo ki inan çok bunaldım artık:50::50: 2 günden beri hasta ve ben bugün ona konuşmayalım bi süre dedim. nasıl dedim niye dedim bilmiyorum:43:onun bana verdiği cevap ise ben senle konuşmadan yapamam gözüme uyku girmez kendime zarar veririm oldu...offf bu askerlik bizi bitiriyoo:43::43:

hande senin bu hallerine kızıorum biliosun, sen böyle davranmaya devam edersen gerçekten o çocuk askerliğini bitiremz :nazar:

hande senin bu hallerine kızıorum biliosun, sen böyle davranmaya devam edersen gerçekten o çocuk askerliğini bitiremz :nazar:

biliyorum bende çok kızıyorum kendime:19:ama bende 7/24 evdeyim ki gezmekte istemiyorum hiç ben nereye gitsem hep mertle giderdim:43:çalışmamada izin vermiyo gözüm arkada kalır benim diyo zten ailemde izin vermiyo bende kafayı tırlatıyorum işte:43::43:

biliyorum bende çok kızıyorum kendime:19:ama bende 7/24 evdeyim ki gezmekte istemiyorum hiç ben nereye gitsem hep mertle giderdim:43:çalışmamada izin vermiyo gözüm arkada kalır benim diyo zten ailemde izin vermiyo bende kafayı tırlatıyorum işte:43::43:

kendini eve kapatmak çözüm değil, bole tabı bunalırsın... cık dısarı gez hava al o zaman

kendini eve kapatmak çözüm değil, bole tabı bunalırsın... cık dısarı gez hava al o zaman

çıkamıyorum telefon kullanmaya başlayaldan beri her saat arıyo nerdesin diyo söyleyincede trip atıyo bende hiç gelemem triplere bende ona atıyorum kavga ediyoruz o özür diliyo barışıyoruz ama her zaman aynı şeyi yapıyo:50:

çıkamıyorum telefon kullanmaya başlayaldan beri her saat arıyo nerdesin diyo söyleyincede trip atıyo bende hiç gelemem triplere bende ona atıyorum kavga ediyoruz o özür diliyo barışıyoruz ama her zaman aynı şeyi yapıyo:50:

bu konuda biras politik davranman lasım ve birbirinize karşı olan güveniniz önemli... yener de benim çok fazla bir gezme tozma yapmadığımı bildiği için, kimlerle görüşüp dolaştıımı bildiği için ki ztn çok kimseyle görüşmem, o bana hep der çık hava al dolaş kendini eve hapsetme die... siz de ilginçsiniz ne diim :22:

bu konuda biras politik davranman lasım ve birbirinize karşı olan güveniniz önemli... yener de benim çok fazla bir gezme tozma yapmadığımı bildiği için, kimlerle görüşüp dolaştıımı bildiği için ki ztn çok kimseyle görüşmem, o bana hep der çık hava al dolaş kendini eve hapsetme die... siz de ilginçsiniz ne diim :22:

ya korkuyo sadece sanki dışardaki herkes bana zarar vericek diye düşünüyo:50:sadece annemle babamla çıktığımda sorun olmuyo.Daha önce beni kaçırmışlardı o yüzden korkuyo:50:

Back