ortasındaki üçlü saç örgüsü beni çok zorladı canım ya onu da kenardaki gibi ikili yapcam bir de kenarları yanlış oldu ilk 3 sıra 2şer diğerleri 4er sıra oldubir de sayıyı 30'a çıkarcam bu 28 eni kısa sanki di mi :26: ama ben de çok beğendim hatta aşık oldum modele
evt cnm ebnce de eni uzat gerçekten güsel modeli , ee artık bize de bi tane yaparsın
sen iste yeter ki kuzum örer yollarımöğrendim artık nasılsa baya da becerikliymişim
6 senedir birlikteyiz. askerden gelince sözzlenecez inşallah.ama geçmek bilmiyo kii
CAnım arkadaşım, akıl aldığım, kıvırcığım ablacanım benm ERREESS artık aramızda olmayacak !!:84: (farkındaysanız zaten 2 gündür girmiyo!!)
Çok üzüldüm bugün bana msnden yazdığı vedasını okurken, arada onunla maillesicem..
İnşallah eniştemizi kandırırda aramıza geri döner.
kızlar facedeki asker sayfalarından birinde gördüğüm haber Sizin de desteklerinizi bekliyorum...
KIZLAR YARENİMİZ SEHER DUYAL CEYLANIN ASKERİ Mayın ararken yüzüne mayın patlamış şuan Ankara/Gata'daymış. Ameliyat oldu gözlerini kaybetti yüzü tanınmayacak halde parçalanmış doktorlar her türlü şeye hazırlanın demiş.
Duyal'in sevdiği kız Mersin'de kız gidip görmek isityor ama bazı problemler var maddi yönden sıkıntıdalar. Eğer burada destek toplamak istersek yardımcı olabilecekler var mı ? onu gidip görebilmesi için yol parası ve bir iki günlüğüne de olsa yanında ona yetecek kadar para olması gerekiyor. Destekleyen yar ve yarenlerimiz lütfen duyarlılığınızı bekliyoruz . . .
SEHER YARENİMİZİN DUYAL'İ GÖRMESİ İÇİN YARDIM TOPLUYORUZ.
Topladığımız yardım paralarıyla ailesiyle ilgili sorunlar olduğu için Ben Seher'i Ankara'ya götüreceğim. ve orada benim akrabalarım vasıtasıyla Seher benimle kalacak. 4-5 günlüğüne de olsa Duyal'i görmesi için yardımlarınızı bekliyoruz:
----İŞ BANKASI için Hesap numarası : 1420 1313884 Merve GÜLDANE
----Ziraat bankası için Hesap numarası
: 0471 58702750 5001 Merve GÜLDANE
adına yardımlarınızı bekliyoruz. Kişisel olarak ulaşıp soru sormak isteyenler, bilgi almak isteyenler lütfen Profili eklesinler. Malesef telefon numarası veremiyorum.
Dekontların fotoğraflarını çekip sayfada yayınlayacağım. Duyal Yoğun bakımdan çıktığı gün Ankara'ya gideceğiz. 1 hafta boyunca yardım toplyacağız miktara ulaştığımız gün sizlere haber vereceğim.
DUYARLILIĞINIZI BEKLİYORUM.
-MERVE GÜLDANE-
Allah yardımcıları olsun. biz de dualarımızla destek olalım en azından. inşallah en kısa sürede toplanır para...
canmmmmmmmmmmmmmmmmmmm nasılda üzülmüşş ,seviyorum kız seni.ağlarsa bi anam bi sen ağlarrsınkızlarrrrrr sahalara döndümmü ne,tatlı dilin çıkaramayacağı hiç bir yılan ve yoktur kanımca.onu seviyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm geldi geçtii işte.ne yalan söylim alışmıştım girmemeye buralara çok kaptırmamak lazm .en yakın arkadaşım evleniyor bu hafta sonu çok karışık duygular içindeyim ,çeyizini yerleştirdik,mutfak benimdi tuaf oldum heves ettim,hüzünlendim vs vs .yarın kınası var pazar düğün..umarım hayal ettiğinden çok daha fazlasını yaşar ,hakediyor çünkü.seni çok seviyorum canım kardeşimmNur'M. bir yastıkça koca emi :))
kızlarrrrrrr bende burdayımmmm
hosgeldın cnm gorunmuosun ne zamandır nerelerdesin
iş çok yoğun akşamada pert oluyorum sosyal hayatım sıfıra indi artkbu akşm erkan geliyo pzt sabah geri gitcek
aa ne güzel cnm izin için mi gelıo kotu bişey yoktur inş, neden o kadar kısa? yener de pazartesi sabah izne gelıo
anaaaaaa hadi gözün aydınizin değil canım yani izninden düşcek ama banka sınavı içn geliyo yarın sınav var sınavdan sonrada kalcak işte duramadı yine
ooooooooooooooooooo ablacanım geldiii...
gııız bana msndeklerni yaznca agladım gözlerm doldu hele silmşsin falan benii koyduu ewlat acsıı giibiii
ablaa sıkı dur işe başladımmmm
dershndee eski işimm
900 maas artı ssk artı ymk
mutluyum
senin dışındada kimse sevinmemiş gelişmecanım hayırlısı olsun çok sevindim paranda çok iyi maşallahhh ne iş yapıyorsun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?