92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

canım mehmet'in terhisi 17 mayıs. hesaplayınca 184 çıkıyor. ne ayak anlamadım her yerde farklı şafaklarım

21 şubat bizim sülüs :26: terhis de 17 mayıs

mehmet'in 20+2 gün izni var 13+2 kullanacak geriye 7 gün kalacak ben onu da düşcem daha

benim tek derdim beni o halde görmemesi çünkü zaten dediğin gibi ailesi biliyor olur. işte benimki daha o hallerimi görmediği için çocuğu korkutmak istemem

ya bana şu kadar izni var falan die yazma? dağıtımdan başka izin kullandı mı, anladığım kadarıyla gidiş dönüşte toplam 2 gun yol izni var? bu çocuk ne kadar izin kullandı?

Ben çömezlikten ne zaman kurtulucam ya

nilü 17 mayısmı ah benim için o çok mübarek birgün

çömezlikten anca üstündeki tertipler terhis olduktan sonra kurtulursun ama ben teskeremizi aldıktan sonra da sana çömez demeye devam ederim

sen nilüye bakma onun hesabında yanlışlık var, burda uzman konuşuyor

Ohooo ölme eşeğim ölme desene ben kurtulana kadar
Ne zaman sizin terhis tarihi şimcik

ya bana şu kadar izni var falan die yazma? dağıtımdan başka izin kullandı mı, anladığım kadarıyla gidiş dönüşte toplam 2 gun yol izni var? bu çocuk ne kadar izin kullandı?

hayır dağıtımdan başka hiçbir izin kullanmadı o da 7 gün. aynen öyle sadece 2 gün yol izni var. bizim dönem 454ten düşüyormuş sen 460tan mı düştün :44: bu ne ya acemiler gibi neler konuşuyoruz

Ben çömezlikten ne zaman kurtulucam ya

nilü 17 mayısmı ah benim için o çok mübarek birgün

biz burdayken hiçbir zaman kurtulamıcan askerlik bitince de kurtulamıcan hatta bize göre hep çömez kalcan

17 mayıs'ı kutsal yapan ne kii

Son düzenleme:

Sizinde üst devreniz var sizde çömezsiniz onlara göre
Onlarında üst devresi var onlarda çömez birilerine göre çömezlikten kimse kurtulamayacak tamam anlaşıldı
17 Mayıs yarimle çıkmaya başladığım gün aynı zamanda babamın doğum günü

ne anlattın la sen benim tickerimi düzeltsene o zaman sana zahmet şafak tablosuna göre 187 olması lazım zaten

Son düzenleme:
sen nie 15 ekliosun onu anlamadım tickerını da düzeltiris cnm

kız 15 gün izin kulanmıcak mı yılbaşında senin söylediğin 164 izinsiz olan süre onun üzerine kullanacağı izni de ekliyorum şafak ortaya çıkıyor işte. sen kendi şafağını nasıl hesaplıyorsun söylesene bebüküm

Son düzenleme:
şimdi normalde hiç izin kullanmazsa 28 nisan'da çıkacak. ama yol da dahil 15 gün izin kullanacak. bu durumda 28 nisan'in üstüne 15 eklemem gerekiyor. böylece çıkışı 13 mayıs oluyor. o halde benim ticker geride kalmış oluyor onu nasıl yapcaz :44:

cnm ebn şafağımı hesaplarken topalm şafaktan sadece dağıtım izni düştüm, kullandığı izinler ztn buradayken şafaktan atacak, en son kullanmadığı izinleri ben şafaktan düşeceğim. Normalde şu an senin benden 3 gün önde olman gerekiyor, ama sen kullanacağı izni , kullanmayacağı izni de şimdiden hesaplayayım diosan ona göre tickerını oluşturmaya çalışırım... Ama bunu ancak akşam evden yapabilirim... yarım saat sonra işten cıkıcam ve ofisteki pcm cok yavas

canım bana şimdilik 7 günlük dağıtım iznini kullanmış halini yapsak yeter ben lahana sarması sarıyorum o yüzden cevap veremiyorum. öpüyorum kuzum seni :80:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…