canım mehmet'in terhisi 17 mayıs. hesaplayınca 184 çıkıyor. ne ayak anlamadım her yerde farklı şafaklarım
buna çok güldüm işteevet bak dün uyuyakaldı ama gün içinde konuşmuştuk da yine ona rağmen akşam yatmadan önce konuşamadık die öğlen hemen aradı yavrum
karşıma çıktığında hazırlıksız yakalanmaktan değil de, sonuçta yol hali Allah korusun nolur nolmas o yüzden sevmıorum bu tarz sürprizi hoş ailesi bilio sonuçta ama yine de içim rahat etmıo işte... Yoksa o benim en paspal hallerimi de gördü
ya terhisinin 17 mayıs olduğunu nerden biliosun, bütün izinleri kullanacak mı gelene kadar? silüs tarihi ne?
21 şubat bizim sülüs :26: terhis de 17 mayıs
mehmet'in 20+2 gün izni var 13+2 kullanacak geriye 7 gün kalacak ben onu da düşcem daha
benim tek derdim beni o halde görmemesiçünkü zaten dediğin gibi ailesi biliyor olur. işte benimki daha o hallerimi görmediği için çocuğu korkutmak istemem
Ben çömezlikten ne zaman kurtulucam ya
nilü 17 mayısmı ah benim için o çok mübarek birgün
çömezlikten anca üstündeki tertipler terhis olduktan sonra kurtulursun ama ben teskeremizi aldıktan sonra da sana çömez demeye devam ederim
sen nilüye bakma onun hesabında yanlışlık var, burda uzman konuşuyor
ya bana şu kadar izni var falan die yazma? dağıtımdan başka izin kullandı mı, anladığım kadarıyla gidiş dönüşte toplam 2 gun yol izni var? bu çocuk ne kadar izin kullandı?
Ben çömezlikten ne zaman kurtulucam ya
nilü 17 mayısmı ah benim için o çok mübarek birgün
hayır dağıtımdan başka hiçbir izin kullanmadıo da 7 gün. aynen öyle sadece 2 gün yol izni var. bizim dönem 454ten düşüyormuş sen 460tan mı düştün :44: bu ne ya acemiler gibi neler konuşuyoruz
biz burdayken hiçbir zaman kurtulamıcanaskerlik bitince de kurtulamıcan hatta bize göre hep çömez kalcan
17 mayıs'ı kutsal yapan ne kii
hayır dağıtımdan başka hiçbir izin kullanmadıo da 7 gün. aynen öyle sadece 2 gün yol izni var. bizim dönem 454ten düşüyormuş sen 460tan mı düştün :44: bu ne ya acemiler gibi neler konuşuyoruz
[Kalan afak: 164 , Terhis Tarihim : 28 Nisan 2013 Pazar Gn...] SafakSoyle.com
al burda hesapladım sneinkini, senin şu anda şafağın tam olarak 187.. eğer gelene kadar hiç izin kullanmayacak olursa 164-yol izni olur şafağın... bilmem anlatabildim mi? eğer başka izin kullanmazsa geliş tarihi 28 nisan- yol izni olur, eğer başka izin kullanırsa geliş tarihi 28 nisan + kullandığı kadar daha izin süresi - yol izni yapacaksın... Senin tickerın yanlış
[Kalan afak: 164 , Terhis Tarihim : 28 Nisan 2013 Pazar Gn...] SafakSoyle.com
al burda hesapladım sneinkini, senin şu anda şafağın tam olarak 187.. eğer gelene kadar hiç izin kullanmayacak olursa 164-yol izni olur şafağın... bilmem anlatabildim mi? eğer başka izin kullanmazsa geliş tarihi 28 nisan- yol izni olur, eğer başka izin kullanırsa geliş tarihi 28 nisan + kullandığı kadar daha izin süresi - yol izni yapacaksın... Senin tickerın yanlış
ben şimdi 164'ün üstüne 15 eklicem 179 yapıyortabii bu gece itibariyle
sen nie 15 ekliosun onu anlamadımtickerını da düzeltiris cnm
şimdi normalde hiç izin kullanmazsa 28 nisan'da çıkacak. ama yol da dahil 15 gün izin kullanacak. bu durumda 28 nisan'in üstüne 15 eklemem gerekiyor. böylece çıkışı 13 mayıs oluyor. o halde benim ticker geride kalmış oluyor onu nasıl yapcaz :44:
cnm ebn şafağımı hesaplarken topalm şafaktan sadece dağıtım izni düştüm, kullandığı izinler ztn buradayken şafaktan atacak, en son kullanmadığı izinleri ben şafaktan düşeceğim. Normalde şu an senin benden 3 gün önde olman gerekiyor, ama sen kullanacağı izni , kullanmayacağı izni de şimdiden hesaplayayım diosan ona göre tickerını oluşturmaya çalışırım... Ama bunu ancak akşam evden yapabilirim... yarım saat sonra işten cıkıcam ve ofisteki pcm cok yavas
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?