canım bana şimdilik 7 günlük dağıtım iznini kullanmış halini yapsak yeterben lahana sarması sarıyorum o yüzden cevap veremiyorum. öpüyorum kuzum seni :80:
msjına bak bakalım olmuş mu

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım bana şimdilik 7 günlük dağıtım iznini kullanmış halini yapsak yeterben lahana sarması sarıyorum o yüzden cevap veremiyorum. öpüyorum kuzum seni :80:
yaa deyiverin de mehmet bu şarkıyı bana söylesin :85:
[video=youtube;P6fQ6fY_TDU]http://www.youtube.com/watch?v=P6fQ6fY_TDU[/video]
mehmet tam bir saat önce aşkım şarj bitmeden annemleri de arayım dedi ve bir saattir teli meşgul çalıyor![]()
ee ailesine de vakit ayırcak tabi çocuk, hep senin gibi bi cadıyla mı uğraşcak![]()
ben ona kızmıyorum ki şarj bitecek deyip bu kadar konuşabilmesine kızıyorumsen de savunma ya şu bebeyi
abisiyle konuşmuş, yeğeninin sesini dinlemiş :26:
ee dinlesin cnm, şarja takmıştır belki belki de onlarla da uzun uzun konuşma ihtiyacı duymuştur, bu kadar bencil olmaevet en çok sana ihtiyacı olabilir ama ailesine de ihtiyacı olduğunu unutma
![]()
o an kötü kötü şeyler geliyor aklıma yaailesiyle zaten her gün konuşuyor ki en az yarım saat
ailesiyle konuşmasına bir şey demiyorum, diyemem de böyle uzun sürünce...
![]()
ne olabilirmiş böyle uzun sürünce?... Bak beni konuşturcaksın yineee![]()
saçma ama öyle napim
önceden haber de vermiyordu, teli genellikle kapalı oluyordu, bir arıyordum meşgul çalıyor
sonra da tartışmalar tartışmalar... artık arıyor haber veriyor 5 dk konuşuyoruz onları öyle arıyor
![]()
ii işte Allah'tan belanı mı istıosun, ayrıca telde ne yapabilirki... Açıkça söliiim fiziki aldatma olmas sonuçta, için rahat olsun aklına bole seyler getırme... Şüphelerım olacaksa da azcık söz dınle![]()
onu da yapmaz, yapamazabartıyorum canım farkındayım
bebişimin gözü benden başkasını görmüyor :78: çok şükür
benim yarın için hazırlık yapmam gerekiyor; ama hiç kalkasım yok
![]()
haa şölee silkelen kendine gel bi yaagit hadi git hazırlığını yap o zaman, güzel bi güne başla ve güzel gelişmelerle dön
![]()
tamam yavrum dışarı çıkmayınca çok salıyorum ben kendimi anlatamam sanaancak toparlanırım. öpüyorum :80: