92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

yaa deyiverin de mehmet bu şarkıyı bana söylesin :85:

[video=youtube;P6fQ6fY_TDU]http://www.youtube.com/watch?v=P6fQ6fY_TDU[/video]

mehmet tam bir saat önce aşkım şarj bitmeden annemleri de arayım dedi ve bir saattir teli meşgul çalıyor

ben ona kızmıyorum ki şarj bitecek deyip bu kadar konuşabilmesine kızıyorum sen de savunma ya şu bebeyi abisiyle konuşmuş, yeğeninin sesini dinlemiş :26:

ee dinlesin cnm, şarja takmıştır belki belki de onlarla da uzun uzun konuşma ihtiyacı duymuştur, bu kadar bencil olma evet en çok sana ihtiyacı olabilir ama ailesine de ihtiyacı olduğunu unutma

ee dinlesin cnm, şarja takmıştır belki belki de onlarla da uzun uzun konuşma ihtiyacı duymuştur, bu kadar bencil olma evet en çok sana ihtiyacı olabilir ama ailesine de ihtiyacı olduğunu unutma

o an kötü kötü şeyler geliyor aklıma ya ailesiyle zaten her gün konuşuyor ki en az yarım saat ailesiyle konuşmasına bir şey demiyorum, diyemem de böyle uzun sürünce...

ne olabilirmiş böyle uzun sürünce?... Bak beni konuşturcaksın yineee

saçma ama öyle napim önceden haber de vermiyordu, teli genellikle kapalı oluyordu, bir arıyordum meşgul çalıyor sonra da tartışmalar tartışmalar... artık arıyor haber veriyor 5 dk konuşuyoruz onları öyle arıyor

ii işte Allah'tan belanı mı istıosun, ayrıca telde ne yapabilirki... Açıkça söliiim fiziki aldatma olmas sonuçta, için rahat olsun aklına bole seyler getırme... Şüphelerım olacaksa da azcık söz dınle

onu da yapmaz, yapamaz abartıyorum canım farkındayım bebişimin gözü benden başkasını görmüyor :78: çok şükür benim yarın için hazırlık yapmam gerekiyor; ama hiç kalkasım yok

onu da yapmaz, yapamaz abartıyorum canım farkındayım bebişimin gözü benden başkasını görmüyor :78: çok şükür benim yarın için hazırlık yapmam gerekiyor; ama hiç kalkasım yok

haa şölee silkelen kendine gel bi yaa git hadi git hazırlığını yap o zaman, güzel bi güne başla ve güzel gelişmelerle dön

O" şimdi onu özlediğimi sanıyor,
Fotoğraflarına baktığımı, sürekli
aklıma geldiğini, gün içinde
aramasını ya da mesaj çekmesini
beklediğimi...
"O" şimdi onsuz nefes alamadığımı
sanıyor,
Kokusunu özlediğimi,
"O" şimdi hala onu deli gibi
sevdiğimi sanıyor..

Valla Yanılmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…