canım bana şimdilik 7 günlük dağıtım iznini kullanmış halini yapsak yeterben lahana sarması sarıyorum o yüzden cevap veremiyorum. öpüyorum kuzum seni :80:
canım bana şimdilik 7 günlük dağıtım iznini kullanmış halini yapsak yeterben lahana sarması sarıyorum o yüzden cevap veremiyorum. öpüyorum kuzum seni :80:
yaa deyiverin de mehmet bu şarkıyı bana söylesin :85:
[video=youtube;P6fQ6fY_TDU]http://www.youtube.com/watch?v=P6fQ6fY_TDU[/video]
mehmet tam bir saat önce aşkım şarj bitmeden annemleri de arayım dedi ve bir saattir teli meşgul çalıyor
ee ailesine de vakit ayırcak tabi çocuk, hep senin gibi bi cadıyla mı uğraşcak
ben ona kızmıyorum ki şarj bitecek deyip bu kadar konuşabilmesine kızıyorumsen de savunma ya şu bebeyi abisiyle konuşmuş, yeğeninin sesini dinlemiş :26:
ee dinlesin cnm, şarja takmıştır belki belki de onlarla da uzun uzun konuşma ihtiyacı duymuştur, bu kadar bencil olmaevet en çok sana ihtiyacı olabilir ama ailesine de ihtiyacı olduğunu unutma
o an kötü kötü şeyler geliyor aklıma yaailesiyle zaten her gün konuşuyor ki en az yarım saat ailesiyle konuşmasına bir şey demiyorum, diyemem de böyle uzun sürünce...
ne olabilirmiş böyle uzun sürünce?... Bak beni konuşturcaksın yineee
saçma ama öyle napim önceden haber de vermiyordu, teli genellikle kapalı oluyordu, bir arıyordum meşgul çalıyor sonra da tartışmalar tartışmalar... artık arıyor haber veriyor 5 dk konuşuyoruz onları öyle arıyor
ii işte Allah'tan belanı mı istıosun, ayrıca telde ne yapabilirki... Açıkça söliiim fiziki aldatma olmas sonuçta, için rahat olsun aklına bole seyler getırme... Şüphelerım olacaksa da azcık söz dınle
onu da yapmaz, yapamazabartıyorum canım farkındayım bebişimin gözü benden başkasını görmüyor :78: çok şükür benim yarın için hazırlık yapmam gerekiyor; ama hiç kalkasım yok
haa şölee silkelen kendine gel bi yaagit hadi git hazırlığını yap o zaman, güzel bi güne başla ve güzel gelişmelerle dön
tamam yavrum dışarı çıkmayınca çok salıyorum ben kendimi anlatamam sanaancak toparlanırım. öpüyorum :80:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?