tubik uğradığında sınavının nasıl geçtiğini söyleyiver canım, iki gündür dua ediyorum senin için
vefekar arkadaşımıza bak saygıylaevt biz pek denk gelemiorz ama hep aklımdasn snde
biz aynıyızda sen napıosn önemli olan o
ay cnm yaa çok sağol, valla günlerdir bittim mahvoldum... O kadar yoğun tempo çalışmanın ve stres heyecanın ustune sınavın ortasında nerdeyse kalp krizi geçirecektim. Bugün dershanelerden biri soruları açıklamış, hatırladığım kadarıyla netlerime baktım. Eğer baraj yükselmezse hesaplarıma göre tam sınırda geçiyorum gibi görünüyor. Off yaa daha açıklanmasına 20 gün falan var kafayı yicem bi açıklansın da, inş emeklerimin karşılığını alabilirim. İnş kazanmışımdır... Sınav bitti ama stresim halaa bitmedi :18:
geçmiş olsun canımmaalesef öyle oluyor, sınav bitiyor stres devam ediyor. inşallah alnının akıyla çıkarsın kuzum. emeklerinin karşılığını alırsın. bundan sonra bizi ihmal etmiyorsun tamam mı
yoksun ,yine varlığım sürünüyor...
ablaaaaaaaaaaaaaaa...son bsey rica edcem:26:
onu banaa paint olarak kaydedip tekrarr e-mailme atablrmsn..
(((excel olrka deglde farklı kaydet dcen paint kaydedcen))))
anladım tatlım ama senin bna tekrar benim yaptığım şekilde göndermen gerekiyor.işyerinde olduğumdan silmiştim.
canlarımmmben aşkıma yılbaşı hediyesi olarak atkı bere takımı örmek istiyorum ama hiçbir bilgim yok hatta ilgim ve yeteneğim de en beğendiğim modelleri koyayım da birlikte karar verelim sonra da yapılışını öğrenmeye çalışayım :26:
Eki Görüntüle 547484
Eki Görüntüle 547485
Eki Görüntüle 547486
Eki Görüntüle 547487
keşke bnde örebilsem emmeee öylee bi becerm yok malaesef kiii
ilk üç modeli çok beyendim, çok güzellermiiişş
selam kızlar, asker yolu bekleyenlerden tavsiye öneri yardım ne varsa istiyorum...
ben 3 buçuk yıllık evliyim, 2 yaşını doldurdu oğlumuz var... ve eşim askerliğini yapmadı, uzun dönem gidecek..
evlenmeden önce bukadar zor bişey olduğunu bilmezdim inanın 3 senedir sanki askerlik yapar gibiyiz...bu zaman kadar gidip gelseydi diye pişmanlıklar, birgün gidecek olmasının verdiği umutsuzluklar, oğlumuzun babasız bir 15 ay geçireceğini bilmek...hangini anlatsam bilemiyorum...
eşim aöf okuyor ve tecilli... geçen sene çağrı gelmişti ankara ulaştırma diye, keşke gitseymiş dedik pişman olduk ama oğlumuz ufak ve biraz daha bekleyelim hem para biriktirelim vs gibi sebeplerle tekrar tecil oldu...
nasip olursa seneye gidecek, bu süre zarfında hem oğlumuz biraz büyümüş olur, hemde para biriktirmiş oluruz...
biz memleketeimize 7 saat uzaklıkta bi şehirdeyiz, eşim gidince askere, ben memlekette annemler ve kayınvalidemlerde mekik dokuyacağım anlayacağınız
eşim 27 yaşında, martta 28'e girecek... ben 26 yaşındayım...
şimdi sizden belki teselli belki umut ne olursa artık bekliyorum..
düşünmekten bi hal oldum, hep içimde bi sıkıntı, sanki insan hiçbişeyden zevk almıyor, elimde ufak çocukla asker yolu beklemek düşüncesi mahfediyor beni..
eminim herkes seviyor askerini ama eşimden ayrı kalma düşüncesi korkutuyor...
tek başıma olsam belki bi nebze daha kolay geçer ama oğlumun telaşesi bakımı ihtiyaçları, elimi kolumu bağlayacak,,
bi yandan da en azından oğluma sarılıp yatarım geceleri onla teselli olurum diyorum üff valla kızlar çok kötüyüm yaa,
asker yolu beklemek nasıl bişey, 15 ay gözümde öyle büyüyorki sanki 15 yıl gibi...geçmez günler gibi...
bana teselli edici bişeylermi söylersiniz, yoksa zaten bitmişsin sen al az daha bit diye daha kötü durumlarımı anlatırsınız
çokmu kötü geçiyor...yada hiç geçmiyormu,,ağlama nöbetleri denilen şey doğrumuhele hele otogarda ki gidiş günü gözüme geliyor sanki, kalabalık bi akraba topluluğunun içinde sana acıyan gözlerle bakılması, ağlamayım diye kendini tutma çabası, ve binip gitmesi....
keşkelerle yaşanmaz ama keşke geçen sene gitseymiş diyorum şimdiye bitmiş olacaktı....
önümüze bakalım diyorum bi yandan...neler söyleyeceksiniz kızlar..asker yari olanlar..nolur bir iki cümle karalayın bu umutsuz kardeşinize...çokmu zor bi dönem...çabuk geçiyor mu yada geçmek bilmiyormu...çıldıracam..şükür yinede allahım...hepimzin askeri sağ salim gidip gelsin inşallah..allah bütün askerlerimizi korusun...
yolunu gözleyen sevdiklerine ana babalarına eşlerine yavrularına sabır ve kuvvet versin...
çok sağ ol canım değerli fikrin için, ben de ilk üçünü çok beğendim, renk olarak da füme düşünüyorumbende de hevesten başka bir şey yok kuzum bugün utana sıkıla anneme gösterdim, model çıkarabilir mi diye. çıkarırım onlarda ne varmış dedi hatun şekil yaptı uzman tv'den de örgü stillerine baktım
selam kızlarr
selam kızlar, asker yolu bekleyenlerden tavsiye öneri yardım ne varsa istiyorum...
ben 3 buçuk yıllık evliyim, 2 yaşını doldurdu oğlumuz var... ve eşim askerliğini yapmadı, uzun dönem gidecek..
evlenmeden önce bukadar zor bişey olduğunu bilmezdim inanın 3 senedir sanki askerlik yapar gibiyiz...bu zaman kadar gidip gelseydi diye pişmanlıklar, birgün gidecek olmasının verdiği umutsuzluklar, oğlumuzun babasız bir 15 ay geçireceğini bilmek...hangini anlatsam bilemiyorum...
eşim aöf okuyor ve tecilli... geçen sene çağrı gelmişti ankara ulaştırma diye, keşke gitseymiş dedik pişman olduk ama oğlumuz ufak ve biraz daha bekleyelim hem para biriktirelim vs gibi sebeplerle tekrar tecil oldu...
nasip olursa seneye gidecek, bu süre zarfında hem oğlumuz biraz büyümüş olur, hemde para biriktirmiş oluruz...
biz memleketeimize 7 saat uzaklıkta bi şehirdeyiz, eşim gidince askere, ben memlekette annemler ve kayınvalidemlerde mekik dokuyacağım anlayacağınız
eşim 27 yaşında, martta 28'e girecek... ben 26 yaşındayım...
şimdi sizden belki teselli belki umut ne olursa artık bekliyorum..
düşünmekten bi hal oldum, hep içimde bi sıkıntı, sanki insan hiçbişeyden zevk almıyor, elimde ufak çocukla asker yolu beklemek düşüncesi mahfediyor beni..
eminim herkes seviyor askerini ama eşimden ayrı kalma düşüncesi korkutuyor...
tek başıma olsam belki bi nebze daha kolay geçer ama oğlumun telaşesi bakımı ihtiyaçları, elimi kolumu bağlayacak,,
bi yandan da en azından oğluma sarılıp yatarım geceleri onla teselli olurum diyorum üff valla kızlar çok kötüyüm yaa,
asker yolu beklemek nasıl bişey, 15 ay gözümde öyle büyüyorki sanki 15 yıl gibi...geçmez günler gibi...
bana teselli edici bişeylermi söylersiniz, yoksa zaten bitmişsin sen al az daha bit diye daha kötü durumlarımı anlatırsınız
çokmu kötü geçiyor...yada hiç geçmiyormu,,ağlama nöbetleri denilen şey doğrumuhele hele otogarda ki gidiş günü gözüme geliyor sanki, kalabalık bi akraba topluluğunun içinde sana acıyan gözlerle bakılması, ağlamayım diye kendini tutma çabası, ve binip gitmesi....
keşkelerle yaşanmaz ama keşke geçen sene gitseymiş diyorum şimdiye bitmiş olacaktı....
önümüze bakalım diyorum bi yandan...neler söyleyeceksiniz kızlar..asker yari olanlar..nolur bir iki cümle karalayın bu umutsuz kardeşinize...çokmu zor bi dönem...çabuk geçiyor mu yada geçmek bilmiyormu...çıldıracam..şükür yinede allahım...hepimzin askeri sağ salim gidip gelsin inşallah..allah bütün askerlerimizi korusun...
yolunu gözleyen sevdiklerine ana babalarına eşlerine yavrularına sabır ve kuvvet versin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?