92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

tubik uğradığında sınavının nasıl geçtiğini söyleyiver canım, iki gündür dua ediyorum senin için

ay cnm yaa çok sağol, valla günlerdir bittim mahvoldum... O kadar yoğun tempo çalışmanın ve stres heyecanın ustune sınavın ortasında nerdeyse kalp krizi geçirecektim. Bugün dershanelerden biri soruları açıklamış, hatırladığım kadarıyla netlerime baktım. Eğer baraj yükselmezse hesaplarıma göre tam sınırda geçiyorum gibi görünüyor. Off yaa daha açıklanmasına 20 gün falan var kafayı yicem bi açıklansın da, inş emeklerimin karşılığını alabilirim. İnş kazanmışımdır... Sınav bitti ama stresim halaa bitmedi :18:

geçmiş olsun canım maalesef öyle oluyor, sınav bitiyor stres devam ediyor. inşallah alnının akıyla çıkarsın kuzum. emeklerinin karşılığını alırsın. bundan sonra bizi ihmal etmiyorsun tamam mı

kızlar bugün sabah aşkımla konuşurken şarkı söylemesini istedim ilk önce yok söyleyemem, utanırım, sesim kötü dedi; ama sonra söylemeye başladı. hem de art arda birkaç şarkı birden söyledi bir açıldı pir açıldı yani ilk kez böyle bir şey yapıyorum dedi, çok mutlu oldum yaa ben

söylediği şarkılar da bunlar; ben de özledim, senin olmaya geldim, melekler imza topluyor, bize yeter

ablaaaaaaaaaaaaaaa...son bsey rica edcem:26:
onu banaa paint olarak kaydedip tekrarr e-mailme atablrmsn..
(((excel olrka deglde farklı kaydet dcen paint kaydedcen))))

anladım tatlım ama senin bna tekrar benim yaptığım şekilde göndermen gerekiyor.işyerinde olduğumdan silmiştim.

İçimde saklayamadığım anlarım var
Hiç bitmeyen yanlızlığımın
Silipte unutamadığım geceler
Dönüşü yok hep kalp ağrısı

canlarımmm ben aşkıma yılbaşı hediyesi olarak atkı bere takımı örmek istiyorum ama hiçbir bilgim yok hatta ilgim ve yeteneğim de en beğendiğim modelleri koyayım da birlikte karar verelim sonra da yapılışını öğrenmeye çalışayım :26:

keşke bnde örebilsem emmeee öylee bi becerm yok malaesef kiii
ilk üç modeli çok beyendim, çok güzellermiiişş

keşke bnde örebilsem emmeee öylee bi becerm yok malaesef kiii
ilk üç modeli çok beyendim, çok güzellermiiişş

çok sağ ol canım değerli fikrin için, ben de ilk üçünü çok beğendim, renk olarak da füme düşünüyorum bende de hevesten başka bir şey yok kuzum bugün utana sıkıla anneme gösterdim, model çıkarabilir mi diye. çıkarırım onlarda ne varmış dedi hatun şekil yaptı uzman tv'den de örgü stillerine baktım

Son düzenleme:
selam kızlar, asker yolu bekleyenlerden tavsiye öneri yardım ne varsa istiyorum...
ben 3 buçuk yıllık evliyim, 2 yaşını doldurdu oğlumuz var... ve eşim askerliğini yapmadı, uzun dönem gidecek..
evlenmeden önce bukadar zor bişey olduğunu bilmezdim inanın 3 senedir sanki askerlik yapar gibiyiz...bu zaman kadar gidip gelseydi diye pişmanlıklar, birgün gidecek olmasının verdiği umutsuzluklar, oğlumuzun babasız bir 15 ay geçireceğini bilmek...hangini anlatsam bilemiyorum...
eşim aöf okuyor ve tecilli... geçen sene çağrı gelmişti ankara ulaştırma diye, keşke gitseymiş dedik pişman olduk ama oğlumuz ufak ve biraz daha bekleyelim hem para biriktirelim vs gibi sebeplerle tekrar tecil oldu...
nasip olursa seneye gidecek, bu süre zarfında hem oğlumuz biraz büyümüş olur, hemde para biriktirmiş oluruz...
biz memleketeimize 7 saat uzaklıkta bi şehirdeyiz, eşim gidince askere, ben memlekette annemler ve kayınvalidemlerde mekik dokuyacağım anlayacağınız
eşim 27 yaşında, martta 28'e girecek... ben 26 yaşındayım...
şimdi sizden belki teselli belki umut ne olursa artık bekliyorum..
düşünmekten bi hal oldum, hep içimde bi sıkıntı, sanki insan hiçbişeyden zevk almıyor, elimde ufak çocukla asker yolu beklemek düşüncesi mahfediyor beni..
eminim herkes seviyor askerini ama eşimden ayrı kalma düşüncesi korkutuyor...
tek başıma olsam belki bi nebze daha kolay geçer ama oğlumun telaşesi bakımı ihtiyaçları, elimi kolumu bağlayacak,,
bi yandan da en azından oğluma sarılıp yatarım geceleri onla teselli olurum diyorum üff valla kızlar çok kötüyüm yaa,
asker yolu beklemek nasıl bişey, 15 ay gözümde öyle büyüyorki sanki 15 yıl gibi...geçmez günler gibi...
bana teselli edici bişeylermi söylersiniz, yoksa zaten bitmişsin sen al az daha bit diye daha kötü durumlarımı anlatırsınız
çokmu kötü geçiyor...yada hiç geçmiyormu,,ağlama nöbetleri denilen şey doğrumu hele hele otogarda ki gidiş günü gözüme geliyor sanki, kalabalık bi akraba topluluğunun içinde sana acıyan gözlerle bakılması, ağlamayım diye kendini tutma çabası, ve binip gitmesi....
keşkelerle yaşanmaz ama keşke geçen sene gitseymiş diyorum şimdiye bitmiş olacaktı....
önümüze bakalım diyorum bi yandan...neler söyleyeceksiniz kızlar..asker yari olanlar..nolur bir iki cümle karalayın bu umutsuz kardeşinize...çokmu zor bi dönem...çabuk geçiyor mu yada geçmek bilmiyormu...çıldıracam..şükür yinede allahım...hepimzin askeri sağ salim gidip gelsin inşallah..allah bütün askerlerimizi korusun...
yolunu gözleyen sevdiklerine ana babalarına eşlerine yavrularına sabır ve kuvvet versin...

bende nişanlı bekliyorum askerimi bazen diyorum evlenseydk hatta çocukta yapsaydk öyle gitseydi en azından dediğin gibi ona ait sarılıp uyuyabilceğim bişey olurdu bak işte senin oğlun varmış onun için şükret oğlunda eşini yaşıcaksın kokusunu duycksn. kardeş hçççççç bu kadar üzme canını geçiyo inan geçiyo bak bizim 6ayımız kaldı bile şafak yavaş yavaş aydınlanmaya başladı.ilk gidişi çok kötü o garajdaki hal çok kötü sanki etini koparıp alıyolar kalbin sökülüyo onu gönderip eve dönmek yokmu o gece asla yalnız kalma sakın sakın odanda yatma oturma odasında yat o geceyi atlatırsan gerisi kolay inan bak korkuttkları gibi değil evt zorlanıyosun ağlama nöbetleri geçiriyosun ama 3 4 ay sonra kademe kademe azalıyo inan bana geçiyo aydınlanıyo seninde bitcek gitcek ben spora başladım erkan gittiğinden beri pilatese gidiyorum haftada 3gün pilates olmasa daha zor geçerdi çalışıyorumda zaten bak gör nasıl geççek bitcek ama meşgale şart

kızzz aralıkta nolcak ne zmndır giremiyorum

merhaba canım öncelikle hoş geldin. sen kendini çok üzüyorsun daha gitmeden, daha gitmeycek de üstelik. neden şimdiden düşünüp hem kendini bu kadar üzüyorsun hem de birlikte geçireceğiniz günleri zehir ediyorsun. ne gerek var. zaten 15 ay hasretlik yaşayacaksınız. benim sana verebileceğim bir tavsiye var mı bilemiyorum. çünkü askerimle askere gitmeden bir hafta önce tanıştım. ona alışmış olayı bırak tanımıyordum bile. ama sonraki geliş gidişlerinden biliyorum ki hiç kolay bir şey değil. her gelişinde aynı heyecanı yaşıyorum, her gidişinde de aynı acıyı... ilk zamanlarda zorlanacaksındır illa ki; ama zamanla alışmaya çalışıyorsun. mehmet'in varlığını uzun uzun yaşayamasamda yokluğuna hiç alışamadım. çok tuhaf ama böyle sürünüyorsun ama ölmüyorsun yaşıyorsun bir şekilde. evlilerden, uzun yıllardır birlikte olanlardan daha tatmin edici cevaplar alırsın belki. askerlik zor ama güzel yanları da var. erkekleri olumlu anlamda değiştiriyor. ailesinin, onu sevenlerin kıymetini daha iyi anlıyorlar. daha bağlı, daha özlem ve sevgi dolu oluyorlar. yemin törenine gidenler var mesela aramızda gururla anlatanlar var. her hafta çarşıya çıkıyorlar (doğuda değillerse) 22 günlük izinleri var, dağıtım izinleri var. sen gider evci çıkarırsın. ankesörlü telefonlar var, içeri telefon sokar. sürekli konuşursunuz. sen yeter ki gönlünü ferah tut. dua et rahat bir yere düşsün. benim söyleyebileceklerim bu kadar :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…