• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

Son düzenleme:
errescim 30lira çnta çk ii güle güle kullan ayakkabılarda çk tarz ayağında paralansın

kızlar yaaa günler hç geçmio artk bu ne saat dha 10 çk sıkılıorm artk 200ler bitmedi dha pofff:ssz:

errescim 30lira çnta çk ii güle güle kullan ayakkabılarda çk tarz ayağında paralansın

kızlar yaaa günler hç geçmio artk bu ne saat dha 10 çk sıkılıorm artk 200ler bitmedi dha pofff:ssz:

çok teşekkür ederim gözdecim.bende çok sıkıldım artık bunaldım.birbirimizi yemekten bittik artık,her şeyden sıkıldım:14:

bu blueyede noluyor bilmem gelmiyor pek:44:

aslında bnm dha kısa erkan izin kullanmıck bir hfta dağıtım içn gtti bide şmdi 2 3günlüğüne gelck sınav için geriye kalanı kullanmıck 18 20 gn falan erken gelck Allah nasip ederse:17:

işin en güzel yan ı bu zamanından önce gelmesi:23::23:

gözdecimmm ben olduğumda sen olmuyorsun, sen olduğunda da ben olmuyorum denk gelemiyoruz bir türlü :31: yoksa burlardayım ki ben yani bırakmam topiciğimizi :16:

vefekar arkadaşımıza bak saygıyla:42:evt biz pek denk gelemiorz ama hep aklımdasn snde

slm kızlar :3:

naparsınız beeyaaaa :1:

biz aynıyızda sen napıosn önemli olan o:51:

tubik uğradığında sınavının nasıl geçtiğini söyleyiver canım, iki gündür dua ediyorum senin için :16:

Back