92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

töbe bismillahh nasıl iş bu.içerdn nasıl çıkıyr ki hala anlamş değilim.töbe töbeeeee ay çok sinir oldum.inşallah kurtulmuşsundur yaa

babası ayarlamıştır herşeyi var yok bi oğlu var zaten tonlada para var şeytanlığıda işin içine katarsak fazla düşünmeye gerek yok işte adi şerefsiz bana ne dedi yaa kuyruk sallıyomuşum da bilmem ne

terbiyesizzz yaa daha nice şeyler derdimde terbiyem el vermiyor.sen nerede yaşıyorsun ki ?

geçmiş olsun, inşallah bir daha tekrarlanmaz...

naptın kuzum nası geçti bayramın

hiç bişey anlaamadım bir mahalleyi gezdim teyzemlere gittim tam oturulcak zamanda kalktık vs vs .ancak evleninnce kocamla gezerken herhalde güzel geçicek.tadı kalmadı ya bayramların huff

hiç bişey anlaamadım bir mahalleyi gezdim teyzemlere gittim tam oturulcak zamanda kalktık vs vs .ancak evleninnce kocamla gezerken herhalde güzel geçicek.tadı kalmadı ya bayramların huff

sevdicklerimz yanımızda diilde ondan ahh ahhhhh ney7dik ne oldk sn yne gezmşsn bbm yoktu tura gtti yani şoför bbm annemle ikimz öldük öldük izmir takımı geldi bide izmirliyiz ya akrabaların hepsi ama kadınlar sdce kaldılar bide offff bn varya evin hizmetçisi modunda yemek çay khve bulaşık meyve çerez nescafe tatlı gece 2ye kdr anca mutfaktan çıkıp sbha kdr onlarla oturup 2 3 saat uyuyup snra yne aynı terane bugünde işteyim berbat yorgunum acıncak haldeyim

GÖYA ADI BAYRAMM pehhhh.ancak evlenince misafir olaraktan gezcez herhalde.merak etme senin kadar hizmet yapmasamda bayramdan önce bende temizlk yaptım.n varsa evin kzında var boşversene,göya gelin aldık

kızlar bayramda aldım ve taze çektim.nasıllar

Son düzenleme:
bende biyendim canımcım ayakkabı son moda çanta klas on numara beş yıldız benimde çanta almam lazım hem güzel bulamıorm hmde çok pahalılar yaa bi tane gözüme kestirdim sordm 119 dedi piyasa üç aşağı beş yukarı öle ama bana çok gelio şuan

çok güzeller erres'im, renkler ve tarzlar çok uyumlu olmuş, çok şıklar. güle güle kullan

canlarımmm benim çok teşekkür ederim.ben çantaya en fazla 30 lira veririm.fazlası çok gereksiz kıyamamda açıkçası.gözdoş kız kahvaltı takımımıda aldım hayırlısıyla.benim topicte 53.sayfadamı ne bakarsın yorumunu beklerim

Son düzenleme:

rica ederim canım bizde güzele güzel denir yani ben de en fazla 80 küsur verdim şimdiye kadar :26: senin topic hangisi yavrum ben de bakayım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…