töbe bismillahh nasıl iş bu.içerdn nasıl çıkıyr ki hala anlamş değilim.töbe töbeeeee ay çok sinir oldum.inşallah kurtulmuşsundur yaa
babası ayarlamıştır herşeyi var yok bi oğlu var zaten tonlada para var şeytanlığıda işin içine katarsak fazla düşünmeye gerek yok işte adi şerefsiz bana ne dedi yaa kuyruk sallıyomuşum da bilmem ne
terbiyesizzz yaa daha nice şeyler derdimde terbiyem el vermiyor.sen nerede yaşıyorsun ki ?
denizlideyim canım ben.aynen bende küfredicem de edemiyorum
ben geldim kızlarrbana kalsa daha susardım da yakalandık işte ama iyide oldu yoksa kurtulamazdım o pislikten.
Dün mertim geldi otogara gittik o ilerden bizi izledi sadece bende merte başkasını sevdiğmi onu artık istemediğmi söyledim onu orda öylece bıraktım geldim.ben zaten çok kötüydüm mertide o halde görünce dağıldım resmen..sonra akşam bu psikopat beni aradı çabuk aşağı in yoksa ben gelir seni almasını bilirim kimseden korkum yok benim neler yapabileceğimi kendin biliyosun dedi. bende indim konuşurken amcamlar geldi onu görünce kavga ettiler amcam ağzını burnunu kırdı.tam o sırada da mert bize geliyomuş olanları görünce anladı hemem oda girdi kavga ya sonra polis geldi.hepimiz karakola gittik meğer bi sürü pis işleri varmış oyunla dümenle çıkmış daha çok kişinin başı yanmış yani..ben ifademi verdim kötüyüm diye mert aldı beni halasının evine götürdü bütün gece konuştuk çok güzel bi geceydi allahım dualarımı kabul etti tekrar o olayları yaşıycak gücüm yoktu hiçç
haa bir de o psikopatın babası orda kızınız kuyruk sallamasa oğlum peşinde dolaşıp durmaz dedi..oğlunun kime çektiği belli.. bana uzak olsunlarda naparlarsa yapsınlar inş bi daha yüzlerini görmem hiç birinin...
cümlemize hayırlı bayramlar
ben burdayım
naptın kuzum nası geçti bayramın
hiç bişey anlaamadım bir mahalleyi gezdim teyzemlere gittim tam oturulcak zamanda kalktık vs vs .ancak evleninnce kocamla gezerken herhalde güzel geçicek.tadı kalmadı ya bayramların huff
sevdicklerimz yanımızda diilde ondan ahh ahhhhh ney7dik ne oldksn yne gezmşsn bbm yoktu tura gtti yani şoför bbm annemle ikimz öldük öldük izmir takımı geldi bide izmirliyiz ya akrabaların hepsi ama kadınlar sdce kaldılar bide offff bn varya evin hizmetçisi modunda yemek çay khve bulaşık meyve çerez nescafe tatlı gece 2ye kdr anca mutfaktan çıkıp sbha kdr onlarla oturup 2 3 saat uyuyup snra yne aynı terane bugünde işteyim berbat yorgunum acıncak haldeyim
Eki Görüntüle 541212
Eki Görüntüle 541213
Eki Görüntüle 541215
kızlar bayramda aldım ve taze çektim.nasıllar
çok güzeller erres'im, renkler ve tarzlar çok uyumlu olmuş, çok şıklar. güle güle kullan
bende biyendim canımcım ayakkabı son moda çanta klas on numara beş yıldız benimde çanta almam lazım hem güzel bulamıorm hmde çok pahalılar yaa bi tane gözüme kestirdim sordm 119 dedi piyasa üç aşağı beş yukarı öle ama bana çok gelio şuan
canlarımmm benim çok teşekkür ederim.ben çantaya en fazla 30 lira veririm.fazlası çok gereksiz kıyamamda açıkçası.gözdoş kız kahvaltı takımımıda aldım hayırlısıyla.benim topicte 53.sayfadamı ne bakarsın yorumunu beklerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?