92 / 1 Sevdiğini Askere Gönderecek Kızlarr, Burada Toplaşalım mı ?

o günden beri konuşuyoruz canım dün uzun uzun konuştuk bugün gayet iyiydik bakalım ileride ne olacak ama ben çok şikayet ediyorum bunu farkettim onu da bunaltıyorum

brz dha frenlemeye çalış kndini evt zor bi hytın var mehmetle paylaşmk istiosn en ii dostun o ama erkekler işte hepsimi aynı olur evt olur çk sevindm düzeldğnize ama sn artk brz dha güçlü umursamaz taraf olmalısınki mehmeti tekrar kndine çekesin kariyer okulları kolejlerde falan hiçmi çıkmıo ses illa öğretmenlkmi bşka bşi baksan şmdilk :26:

SEVDUĞUM senin aşkın ciğerlerumi dağlar
hiç mi düşünmedun sen hiçmi duşunmedin sen oyyy
sevduğun boyle ağlar sevduğun boyle ağlar...​

Son düzenleme:

aynen öyle kuzum o da çekmiyor işte. seven adam çeker, çeksin, çekmek zorunda diyordum; ama benimki öyle çıkmadı maalesef. öylesi de vardır illaki... bundan sonra öyle yapcam diyorum o o kada samimi sıcak yakın davranınca yelkenleri suya indiriyorum bu kez üste çıkan o oluyor. başvurduğum yerlerin sayısı yok ama dönen olmadı şimdiye kadar. evimizin yakınında bir avm var orda bir mağazaya başvurcam en azından yol parası vermem diyorum ama bakalım... öğretmenlik okuyup tezgahtarlık yapcam :26: onda da deneyim aramazlarsa tabii

bu zamanda böyle nilü yapcak bir şey yok.bende çay bardaklarını yıkayıp wc temzliyorum ,temizlik yapıyorum.hayatt kadere inat

bu zamanda böyle nilü yapcak bir şey yok.bende çay bardaklarını yıkayıp wc temzliyorum ,temizlik yapıyorum.hayatt kadere inat

ama bu haksızlık düşündükçe çok kötü oluyorum. benimle mezun olup atananları düşündükçe...

Son düzenleme:
ben geldim kızlarr bana kalsa daha susardım da yakalandık işte ama iyide oldu yoksa kurtulamazdım o pislikten.
Dün mertim geldi otogara gittik o ilerden bizi izledi sadece bende merte başkasını sevdiğmi onu artık istemediğmi söyledim onu orda öylece bıraktım geldim.ben zaten çok kötüydüm mertide o halde görünce dağıldım resmen..sonra akşam bu psikopat beni aradı çabuk aşağı in yoksa ben gelir seni almasını bilirim kimseden korkum yok benim neler yapabileceğimi kendin biliyosun dedi. bende indim konuşurken amcamlar geldi onu görünce kavga ettiler amcam ağzını burnunu kırdı.tam o sırada da mert bize geliyomuş olanları görünce anladı hemem oda girdi kavga ya sonra polis geldi.hepimiz karakola gittik meğer bi sürü pis işleri varmış oyunla dümenle çıkmış daha çok kişinin başı yanmış yani..ben ifademi verdim kötüyüm diye mert aldı beni halasının evine götürdü bütün gece konuştuk çok güzel bi geceydi allahım dualarımı kabul etti tekrar o olayları yaşıycak gücüm yoktu hiçç
haa bir de o psikopatın babası orda kızınız kuyruk sallamasa oğlum peşinde dolaşıp durmaz dedi..oğlunun kime çektiği belli.. bana uzak olsunlarda naparlarsa yapsınlar inş bi daha yüzlerini görmem hiç birinin...

töbe bismillahh nasıl iş bu.içerdn nasıl çıkıyr ki hala anlamş değilim.töbe töbeeeee ay çok sinir oldum.inşallah kurtulmuşsundur yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…