zaten çıkartın demiyorum ki tatlım... Çıkartmayın istemiyorsa ama bu kadar önemli hale getirmenin bir anlamı yok ki dediğin gibi her şeyi paylaşmak zorunda değiliz sanal alemde.... İlişkiymiş bilmem neymiş bilmeyiversin insanlar... Ama dediğim gibi çok da tın yani, sanal alem sonuçta insanların ne yaptığına çok bağlı kalmayın ama işte mehmet bu durumun önüne geçemiyor sanıyorum ki...
ne yapcam benen ufak bir şeyde hemen olayı ayrılığa getiriyor. ben seninle yapamıcam, ileriyi düşünemiyorum, sürekli mızırdayan birini çekmem ben diyor. onun benden bu kadar çabuk vazgeçmesini kabullenemiyorum. neden yapıyor hesna bunu? ben böyle olduğu için hiçbir sorunumu anlatamayacak mıyım, kötü günümde yanımda olmayacak mı?
Offf yaa çok zordur sürekli ayrılık lafını ağzında taşıyan bir erkekle birlikte olmak bilirim, ben de sinir olurum öyle tiplere hemen pes ederler vaz geçerler sonra da yok ben sensiz yapamıyorum, eee olan da kıza oluyor, aslında o da mızıldamış oluyor sürekli senin de ona bakarsan sürekli mızıldayan pes eden bir erkeği çekmem demen lazım ama olmuyor işte... Çok alışmış her seferinde kolaya gitmeye...
aynen öyle işte hesnam içinde bulunduğum durum tam da buben de söylüyorum aynı şeyi asıl her şeyi sorun eden sensin diyorum kabul etmiyor. bir daha ayrılık lafını etmeyelim, benden bu kadar çabuk vazgeçme, hemen pes etme diyorum. ama yok yok yok her defasında aynı şeyi yapıyor
Canım yaa sürekli böyle inişli çıkışlı ilişki yaşamaya kendini yeterli hissediyor musun??? Bence iyi düşün çok yıpratma kendini, seni sevecek sana değer verecek biri vardır muhakkak karşına çıkabilir, ben de bir önceki ilişkimde böyle şeyler yaşadım, unutamam vaz geçemem, ondan başkası sevmez beni derdim, ama nerdeee pul kadar değerim yokmuş gözünde... Sen değerlisin bunu unutma, bunu sana mehmet hissettirmek durumunda evet ama hissettirmiyorsa da yapacak bir şey yok... Dünya onun merkezinde dönüyor gibi davranıyor sanki...
artık çok yoruldum zaten. kimse vazgeçilmez değil biliyorum. beni sevebilecek biri var mıdır bunu bilmiyorum. bazen kendimi onun için çok özel çok değerli hissediyorum ama çoğu zaman çok değersiz, önemsiz, herhangbiri gibi hissediyorum. benim için ne yaptı, ne yapıyor diye dönüp baktğımda hiçbir şey diyorum. askerde olduğu için yapabilecekleri sınırlı belki. zaten tanıştık askere gitti onun sivil halini hiç görmedim daha dağıtım ve istirahati dışında. ama bunları da yapmaması gerekiyor. ben daha ne kadar anlayış gösterebilirim ki. ne kadar bekleyebilirim. o askerse ben de onu bekliyorum sonuçta. ama bunu asla önemli görmüyor sanırım. benim yaptığım basit bir şey ya da yapmam gerekiyor belki de yapmasan da olur diyor
İşte ne düşündüğünü maalesef bilemeyiz canımDüşündüklerindense yaptıkları önemli zaten canım bak ileride daha iyi anlayacaksın... Bir de çok baskıcı yaklaşınca bütün erkekler aynı şeye sığınıyor gibi geliyor bana, ayrılalım gitsin... O değil de senin için yaptıkları ve yapacakları senin için alacağı fedakarlıklar bunlara bak sen... Gerisi gelir geçer... Ne söylenilenler ne kötü ifadeler unutulup gidiyor sonuçta... Yapılanlar unutulmuyor....
bilmiyorum canım. şu bir hafta bir an önce geçsin. dayanmam çok zor olacak. dayanamıcam arıcam diye korkuyorum. ararsam daha kötü olacak. aslında arayıp aramamam değil sıkıntı onun sözünü dinleyip dinlememem... bende de hata var biliyorum; ama bu kadarını da haketmiyorum
Herkes de hata vardır canım benim, hatasız olmaz elbet... Önemli olan insanları hatalarıyla kabul etmek ve hatalarımızı elimizden geldiğince azaltmak bir daha tekrarlamamak.... Bir de bişey soracağım... Hata yaptığı zaman özür diliyor mu pişman oluyor mu merak ettim...:44:
diler canım. bana söyletmez bile. ağlamama dayanamaz. bizim tartışmalarımız böyle uzun sürmez normalde. teli asla kötü kapatmazdık. ne olursa olsun sonunda mutlaka seni seviyorum, öpüyorum deriz. o da dayanamaz zaten, küs kalamaz. bunu bildiğin için mi böyle yapıyorsun diyor
hımm anladım ne diyeyim bence biraz sabırlı davran biliyorum çok zor ama başka yapacak bir şeyin yok.... Biraz bekle bakalım... Bu arada sen de kendini çok kasma yapmak istediğin şeyler varsa gitmek istediğin yerler varsa git... Ne tepki verecek bakalım... eğer tepki verirse sen de onun gibi yok şöyleydi yok böyleydi ne yapsaydım der bahane uydurursun....
benim zaten kimseyle bir şey yapacak, paylaşacak halim de yok imkanım da... içimden gelmiyor zaten kimseyle görüşmek. bu hafta geçsin tek isteğim bu şu an. bir kez daha tekrarlanmasına izin vermicem ama bunun
Canım yaa kendini kapatma eve yoksa bu hafta geçmez emin ol, çok denedim öyle günler hiç geçmiyor, cehenneme dönüşüyor, birileriyle görüşmende fayda var anlatmak zorunda değilsin zaten anlatma da farklı konularda muhabbet edip takıl bir yerlerde yoksa sana zindan olur hayat....
yapamam ki içimden gelmiyor ancak bayramda ailemle bir şeyler yaparım onun dışında kimseyle görüşemem maddiyat izin vermiyor zaten
anladım kusura bakma bir sayfaya daldım bakamadım buraya.... Yapabileceğin kadarını yap canım önemli olan bu... Canımsın üzme kendini....
zaten ben ona ayrılalım desem o hemen kabul ediyor hiç çaba sarfetmiyor gitme kal ben sensiz yaşayamam demiyor tamam sen bilirsin sen nasıl istersen sen nasıl mutlu olacaksan diyor ben ısrar etmem diyor
ozur dılerm cok cok haddm degıl ama yazdıklarından yola cıkark dıyorum.. senı sevdıgıne emın mısın? bı de bu kısı ıkızler burcu mu? cok burnu havada bırıne bnzıyor ben e oyle bırını tanımstm zamanında zor Allah kolaylk versn cnm sıkma canını nolur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?