yok ondan degilde okuyunca byleeneyseeee
![]()
üzülme bir zaman sonra bunlara güleceksinhiç böyle olmamıştımo kadında bile...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
![]()
üzülme bir zaman sonra bunlara güleceksinhiç böyle olmamıştımo kadında bile...
facesnde nye kız ekli
ve kızl konşyo yok gelnce grsrz blmem neeçook snrlendim yaa brak sunu...
dur yangına körükle gitmee sende![]()
Kıyamam yaaaDediğim gibi kendine çok yüklenme, gün doğmadan neler doğar dur bakalım, vardır bunun da bir düze çıkacağı yer
![]()
![]()
üzülme bir zaman sonra bunlara güleceksin
hıhı...
beni düşün bir de küb...
inşallah canım.
öyle deme belki okadar sürmeyecek bile.hem düşman değisliniz ya bayramını kutlayıcı mesaj atarsın hoşperşembe bayram ya bayramlaşmıcaz da mı![]()
çok iyi anlyorum seni...bn dha kötü olrdm hazmedemezdimm![]()
öyle deme belki okadar sürmeyecek bile.hem düşman değisliniz ya bayramını kutlayıcı mesaj atarsın hoş
edemiyorum ki zatenkendime gelemiyorum. ben de mi böyle yapmalıyım. ben yapsam yine kabak bana patlar. ben o kıza şimdi nasıl normal arkadaşı gözüyle bakabilirim ki. ben onu da silecektim. erkek arkadaşını kaybetti trafik kazasında, çok kötüydü, yeni yeni kendine geliyor dedi. ben de üzülmesin, kendini değersiz hissetmesin diye silmedim. ama yanlış yapmışım
![]()
hıhı...
perşembe bayram ya bayramlaşmıcaz da mı![]()
edemiyorum ki zatenkendime gelemiyorum. ben de mi böyle yapmalıyım. ben yapsam yine kabak bana patlar. ben o kıza şimdi nasıl normal arkadaşı gözüyle bakabilirim ki. ben onu da silecektim. erkek arkadaşını kaybetti trafik kazasında, çok kötüydü, yeni yeni kendine geliyor dedi. ben de üzülmesin, kendini değersiz hissetmesin diye silmedim. ama yanlış yapmışım
![]()
ben mi atcam neden ki ben suçlu değilim ki![]()
kızın ne suçu var ki. eğer sevgilim dediğim adam ilişkisi yok yaparsa elin kızı alasını yapar. bizim sonumuz bu face ve kızlar yüzünden olacak![]()
kızın ne suçu var ki. eğer sevgilim dediğim adam ilişkisi yok yaparsa elin kızı alasını yapar. bizim sonumuz bu face ve kızlar yüzünden olacak![]()
Offff offff yıktın viran eyledin kendini canım benim yaa bayramlaşırsın tabii ki ne olacak, erresin dediği gibi düşman değilsiniz ya, hem ilk adımı sen atmış ol ne olacak böylelikle hatasını da anlar....
kapatın gtsın ya zaten cok yararını göremedim buzamana kadar.faceım yok kafam rahat![]()
savunması da şu; ne niyetle beğendiğini nerden biliyorsun belki moral olsun diye beğendi diyorbana gelince ben art niyetli oluyorum, kıskanç oluyorum ama diğer kızlar ne kadar masum, iyi niyetli, anlayışlı. hesna o kadın için de neler demişti hatırladın mı
kocası dövüyormuş, aldatıyormuş, sohbeti hoşuna gidiyormuş
![]()
Bak bunu doğru dedin canım, neden bu facebooku hayatınızın aracı değil de amacı haline getirdiniz ki![]()
Canım benim Mehmeti şu an aramızda en iyi tanıyan sensin, biz ne desek önyargı olur, evet biliyorsun facebookta gezinen tipleri herşeyi beğenirler, şehit haberlerini, ölümleri bile beğenenler olmuyor mu, yani her şey olabilir çok da sanal alemden gelecek şeyleri aranıza sokmayın lafını etmeyin... Birbirinizi yemekten başka bir şey yapmıyorsunuz... Aama dediğim gibi mehmetin kişiliğini sen daha iyi çözümlersin...
çünkü o çok önem veriyorbenim hiç umrumda değil. kapatcam demişti. kapatmadı. ben istiyorum hala kapatmak ama o yapmadığı için yapamıyorum. çok önemli bir şey gibi orda ilişkisi yok yapıyor
herkes bilmek zorunda mı
lafa gelince kimsenin ne dediği ne düşündüğü umrumda değil diyor ama face onun için çok önemli bir şey internet hayatımızın merkezinde resmen çıkaramıyorum çıkarmıyor ilk başlarda önemsemiyordum ama artık hele bu olaydan sonra bu duruma tahammul edemicem