çok kötüyüm, çok mutsuzum. hiçbir işe yaramıyorum. sürekli evdeyim işim yok bir sürü borcum var. mehmet de değer vermiyor artık bana her işi elime yüzüme bulaştırıyorumartık sevmiyor beni
AHH AHH n güzel gidebiliryorsun .benide götürsenesizde söz, nişan varmıydı şekerim?
facesinn şifresini değiştirmiş bitti işte her şey bitti
ahh ahh okadar çok istiyorum ki,ama imkansı olmamakla beraber düşük bir olasılıkyok cnm asker sonrası inşallah.. gel canım götüreyim senide.. 3. gidişim olcak ank ya öğrendim sayılır
facesinn şifresini değiştirmiş bitti işte her şey bitti
fotoğraflarımızı bile silmiş. en yakın arkadaşına söyledim. nilüfer ismini duymak istemiyorum demiş. çok kötü ağlıyor kız demiş boş ver demiş
fotoğraflarımızı silmemiş arkadaşı seni kızdırmak için söyledim silmiş diye dedi o nasıl sana kızıp bunları yapıyorsa sen de kızıp engel ol kendine dedi ama çok korktum ben çok ağladım. defalarca aradım sayısı yok hiçbirini açmadı askeriyeyi aradım tel gelirse çağırmayın demiş ama ben defalarca arayınca komutanları kızmış gitsin baksın telefonuna ona özel mi çalışcaz demişler. geldi sonunda konuştuk biraz zamana ihtiyacımız var. senin için de iyi gelecek bu ama kesinlikle pazara kadar aramıcaksın o gün çarşıda görüşürüz yoksa bu bile olmayacak dedi. ilşikisi yok durumunu da bir arkadaşı beğenmişhem de kız. facede mesajlaşmışlar. kız çok özledim seni demiş. mehmet de izne geldiğimde görüşürüz demiş onu kızlardan asla uzaklaştıramıcam kıza baksanıza resmen pusuda bekliyor. durumdan istifade etmeye çalışıyor. bu nasıl normal arkadaş olabilir ki. arkadaş dediğin sevgilisiyle çekindiği hiçbir fotoyu beğenmezken ilişkisi olmamasını mı beğenir. bunu mehmete söylediğimde kıskanıyorlar seni diyor ben o istediği için hiçbir erkek arkadaşımla görüşmüyorum. sürekli vermekten bıktım
fotoğraflarımızı silmemiş arkadaşı seni kızdırmak için söyledim silmiş diye dedi o nasıl sana kızıp bunları yapıyorsa sen de kızıp engel ol kendine dedi ama çok korktum ben çok ağladım. defalarca aradım sayısı yok hiçbirini açmadı askeriyeyi aradım tel gelirse çağırmayın demiş ama ben defalarca arayınca komutanları kızmış gitsin baksın telefonuna ona özel mi çalışcaz demişler. geldi sonunda konuştuk biraz zamana ihtiyacımız var. senin için de iyi gelecek bu ama kesinlikle pazara kadar aramıcaksın o gün çarşıda görüşürüz yoksa bu bile olmayacak dedi. ilşikisi yok durumunu da bir arkadaşı beğenmişhem de kız. facede mesajlaşmışlar. kız çok özledim seni demiş. mehmet de izne geldiğimde görüşürüz demiş onu kızlardan asla uzaklaştıramıcam kıza baksanıza resmen pusuda bekliyor. durumdan istifade etmeye çalışıyor. bu nasıl normal arkadaş olabilir ki. arkadaş dediğin sevgilisiyle çekindiği hiçbir fotoyu beğenmezken ilişkisi olmamasını mı beğenir. bunu mehmete söylediğimde kıskanıyorlar seni diyor ben o istediği için hiçbir erkek arkadaşımla görüşmüyorum. sürekli vermekten bıktım
facesnde nye kız ekli
ve kızl konşyo yok gelnce grsrz blmem neeçook snrlendim yaa brak sunu...
Canım sen iyi değilsin belli oldu
dur yangına körükle gitmee sende
hiç böyle olmamıştımo kadında bile...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?